.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
10 aylık evlilik içeriğine baktınız mı hiç
aldatılma var-dayak var
neden erkek müsvettesi kocasının po.... kaldıracak ne için dayanacak ne için katlanacak
ilerde bu müsvetteye çocuk doğurup hep beni dövmekten sıkılmışsındır hadi sana kıyak yaptım al bu çocuğumuzu-çocuklarımızı döv mü diyecek
lütfen kendi cehaletinizi konu sahibi arkadaşımıza aşılamaya kalkmayın
evlilik kolay değil yuvada kolay kurulmuyor ama bu adama karısını dövme sövme hakkını vermiyor
sizi üzecek bir şey söyleyeyim
ben ailemde şiddet görmedim fiziksel yada sözlü
ne babam anneme
ne anne babam bizlere
akraba ve komşularımda da hiç şahitlik etmedim
dedem anneannemi öyle çok severdi gözünün içine bakardı
kayınpederim kayınvalidemi elleri ile besliyor halen kayınvalidem rahatsız kayınpederim bakıyor banyosuna kadar yaptırıyor
ben evliliğimde görmüyorum
yada eşimle 4 senede geçmişimiz var oda dahil şiddet görmedim bırakın şiddeti kavga ederken bile sesimizin tonuna dikkat ederiz sesle bile şiddet görmedim tahammül de edemem zaten
konu sahibi arkadaşımız değer görmeyi-mutlu olmayı-gerçekten sevilmeyi haketmiyor mu acaba
yada şiddet gören diğer kadınlar ve belki siz