• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte dayak

bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum

dengesiz olduğu belli
ayrıca bu şekildede senin ve ailenin başına bela değilmi
???????????????????

Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey

ben çocuklarıma vuramam nerde kaldıki kocaman yetişkin insana tokat atıyor kocanız .büyük konuşmak istemem ama benim başıma böyle birşey gelseydi tava sopa bişey bulur bende girişirdim herhalde..
ama diğer yazılarınızdada aileme bana bela olur diye boşanma davası açamıyorum diyorsunuz korkuyorsunuz eşinizden sanırım Allah yardımcınız olsun

dokumanlari aldim yurtdisi muhabbet hatlariyla konusmus ogrendgimi soyledm kavg ettigimiz zaman kendini boslukta hiissedip aradigini soyleedi sizce nasil bi yaklasimda bulunmaliyim

kavga ediyor boşlukta hissedip muhabbget hatlarıyla kadınlarla konuşuyor. her boşlukta sizi aldatacak demek. birde şiddet. evet bence bu evlilik evlilik değil

Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey

Pek çok insana da sizin görüşünüz yanlış gelebilir. Açıkçası eğer evlilikte herkesin en azından bir tokat yediğini düşünüyorsanız sizin için çok ama çok üzülürüm. 50 yılı devirmiş ama karısına hala gözü gibi bakan insanlar da var. Tokat basit bir şey değil. Yapmayın etmeyin.

Bir de soruyorsun..
Boşanmalısın tabiki hatta süründür!!!!:KK57:

Bence dayak ve aldatma gerçekten affedılmemesı gerekli.. Bunu sıze nasıl yapar.. birde ustune kendını affettırıp kedı gıbı olması gereken yerde sabrımı zorluyorsun ne demek.. Sorar mısınız Sabrını zorlarsanız ne olur !!

Affedecegım dersenızde burnunu oyle bır surtun kı.. Bunun ıkıncısı olursa ayrılacağınızı bılsın..

allahım sen böyle erkeklerin belasını ver yarabbim bunu der bunu bilirim şu devirde hayvan dövülmüyor allahışkına boşan ya sana sokağın ortasında döven adamdan ne bekliyosunnnn sana koca olacağını mı düşünüosun nalet gelsin bırak sevgi zaten kalmamış bununla ayrıldıktan sonra sende ailenden birilerine dövdür bu adamı acayip derecede sinir oluyorum bu tip varlıklara seni üzecek yorum yaptıysamda özür dilerm :(

Bir tokat bile yemedim,yediğim an o evlilik bitmiştir benim için.
Boşanmak için neden ne olmalı peki? Bıçaklaması mı yoksa yüzüne kezzap falan atması mı?
Gerçi siz o zaman da "boşan demek kolay,hangimizin eşi bıçak çekmiyor ki?hepimizin eşi mutlaka kezzap atmıştır yüzüne" diyerek şiddeti savunursunuz.
Evet gerçekten çok gerekli bir yorum yaptınız kadınlar adına.

iyi o zaman ben söylüyorum tokat yemedim.. sıkı durun çünkü annem de yemedi, tokat yemeyi bırak babam anneme el şakası bile yapmadı.. şimdi kriz geçireceksiniz ama babaannem de yemedi, dedem son gününe kadar elleriyle besledi onu.. herkes dayak yemez ama dayak yiyen herkes başkaları da yesin istiyor gördüğüm kadarıyla.. hatta istemekle kalmayıp sizin gibi genelliyor..

konu sahibi, daha iyi bir hayatı hak ediyorsun.. bakma sen dayan diyenlere, dayananların sonunu görüyoruz.. BOŞAN hem de altında ki pantolona kadar al..

dayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
Sokağın ortasinda yapmasi çok yanlis zaten dayak basli basina yanlista neyse konu nedir neden sabrini zorluyosun dedi ne dedin ki

Allah göstermesin, Allah sınamasın ama dayak evliliği bitirmeye nedendir bence. ilk değilmiş hem ama sanırım çok yaptırım uygulama cesaretiniz ya da isteğiniz yok. eğer böyle ise yani gidemeyecekseniz, o zaman adamın üstüne de gitmeyin. sinirlenmeye başlayınca susmayı öğrenin. evet ezik, fikirsiz olursunuz ama sokak ortasında döven adamın gözü dönmüştür bari canınızı kurtarırsınız.

ya siz gerçek misiniz? yapıcı olmak bu değildir hanımefendi. yapıcı olcam diye dayak yiyin susun, ezilin susun, hakaret yiyin susun sonra ama ben evliliğimi kurtardım, çocuklarım için katlandım. yalan o. cesaretsiz olduğunuz için bu haldesiniz.
bir tokat değilmiş hem bakın, önceden de varmış. ve size çok acı bir gerçek etrafımdaki 30 yılı devirmiş evlilikler de bile 1 fiske yok, DAYAK YOK yani inanın buna. kim yemiyor ki diye dayak yiyip susuyorsanız yazık olmuş...

Pek çok insana da sizin görüşünüz yanlış gelebilir. Açıkçası eğer evlilikte herkesin en azından bir tokat yediğini düşünüyorsanız sizin için çok ama çok üzülürüm. 50 yılı devirmiş ama karısına hala gözü gibi bakan insanlar da var. Tokat basit bir şey değil. Yapmayın etmeyin.
.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak

dokumanlari aldim yurtdisi muhabbet hatlariyla konusmus ogrendgimi soyledm kavg ettigimiz zaman kendini boslukta hiissedip aradigini soyleedi sizce nasil bi yaklasimda bulunmaliyim

kavga ediyor boşlukta hissedip muhabbget hatlarıyla kadınlarla konuşuyor. her boşlukta sizi aldatacak demek. birde şiddet. evet bence bu evlilik evlilik değil
davayi acmaktn korkuyorum kcarak evlendi ailemi cokk fazla yiprattm kac kez bitm asamasina geldik ailemin evinw gttim sonrasnda barisik ailemi cok uzdum esim belalii biri yasaigim yer kucuk biyer dava acarsamailemin bnm ezil olamamdn korkuyorummve onun basimiza bela olmasindan

.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak

evet doğru bir tokatta boşanmasın, bıçaklayınca boşansın tabi hala hayattaysa..

hani demişsiniz ya her tokat yiyen boşansa ne olur diye? hemen söyleyeyim erkekler için bir daha tokat atmak sıkar.. en azından başına ne geleceğini, ne kaybedeceğini bilir.. şimdi ki gibi "nasıl olsa bir halt yapamayacak" mantığına sahip olmazlar.. keşke sizin anneleriniz de 50 sene çekmeseydi, o zaman bugün bunları konuşuyor olmazdık değil mi?

.

çocukları için 50 yıl çekmiş analar varda çok mu sağlıklı nesiller yetişti allasen? Ortalık pisikopat kaynıyor. O kadınlar da keyfinden kalmıyordu, paraları yoktu, gidecek yerleri yoktu, adları dula çıkacaktı o yuzden katlandılar. Valla şurda on yıllık geçmişi bile yok, dayakçı kocaı şikayet eden kadına karokolda kocandır yapar deniyordu. ŞArtlar değişti zaman değişti. İnternet sayesinde koskoca dünya artık küçücük bir köy. Dünya kadınlarının nasıl kendilerine saygısı oldugunu, insanlığı insan haklarını görüyoruz. Buna ragmen bir kadın değil bir insan kendine dayağı yakıştırıyorsa yapıcak hiç bir şey yok.

Hanımefendi ben 1 tokat dahi yemedim. Yalan da söylemiyorum, size normal gelebilir ama değil. Bu genellemeniz çok yanlış.

.
Heh biz de onu diyoruz, 10 aylık evliyken, insan koskoca koltukta yapışık oturur, göz göze bakar, koklaşma, cilveleşme aylarıdır. Dayak atma ayları değil!
Bu kadın zaman ilerledikçe daha çooookk dayak yiyecek gibi görünüyor.
Adam dövmüş, ertesi gün de yüz vermiyor diye sabrımı zorlama demiş. Yani zorlama tekrar döverim diyor.
Adam zorba! Nesine konuşacak, anlayacak biri mi var karşısında?
Siz başınıza gelirse boşanmayın tamam, ama burada da gelip yanlış öğütler vermeyin lütfen.
O kadın tekrar dayak yediğinde bir yerine bir şey olsa, siz mi bakacaksınız?

Back
X