evlilikte denklik

işte buna
katlanamaz canım.ben daha önce nişanlandığımda o 2 yıllıktı aramızda cok
büyük prob oldu...en ufak bir tartışma oraya geliyodu...kendini ezik
hissetti...ben kamuda çalışıyorum maaşım iyiydi..o asgari ücretin biraz
üstü alıyodu..yani diyeceğim olmuyorrrrrr olmuyorrrrr...illa bi yerde
tıkanıp aynı yere cıkıyosun....hemen bi kavgada sen mühendis olduğun
için beni ezcenlere falan girmiştik...allahtan evlenmeden
ayrıldık...sizinki artık hiç olmuycak bişey...ben de gelgit cok
yasadım...bundan dolayı ayrılırsam hakkına mı girmiş olurum diye cok
düşündüm...ama iii ki de olmamış...şimdi eşim de mühendis aynı dili
konuşabiliyoruz allah şükür cok mutluyuzzz....hersey meslek değil
diyenlere katılmıyorum...aslında hersey meslekle baslıyor...hayatın ona
göre sekilleniyor...ailesi de haklı ...kızları cok büyük bir emek
vermiş...o da gelcek hazıra koncak resmen kusura bakmasın...

yorumunuza harflyen katılıyorum ,yaşayanla yaşamayan anlamaz,

Aynı sorun bende de var şöyleki ben üniv bitirdm yüksek lsans yaptım ve çok başarılı bir işte çalışıyorum Türkiyenin sayılı holdinglerinde
sözlüm ise 1 şubatta evleniyoruz bu arada :) daha okulu bitirmedi uzatmalı 2 seneye ancak biter okulu
maddi olarak onun 3 katı fazla maaş alıyorum.
başta baskı yaptım okulunu bitirmesi için o zaman sorun yaşadık onu aşağılıyo gibi göründüm.
şimdi ise dünya umrumda değil babam elaleme ne deriz dediğinde banane elelamden ben mutluyum dedim
o kadar güzel anlaşıyoruz birlikte o kadar eğleniyoruz ki aramızda ne maddiyat nede eğitim sorun olmuyor.
Bu biraz insanda bitiyor kim ne dedi elalem ne der dersen ooo sadece eğitim değil herşey sorun olur
kişi kendini yetiştirmiş mi birlikte zmaan geçirirken sıkılıyor musun çok önemli
Biz hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ileride de yaşayacağımı sanmıyorum aramızda hiç konu yapmıyoruz sadece mutluyuz

sizin durum yanında çalıştığı için biraz daha kötü gözüküyor ama seviyorsa ikinci şubeyi açsın
evleneceklerse eşinin diplomasıyla yer açmış ne önemi var ki sonuçta çalışan kendi olacak
kesinlikle yan yana çalışmamaları gerektiğini düşünüyorum.

Aynı sorun bende de var şöyleki ben üniv bitirdm yüksek lsans yaptım ve çok başarılı bir işte çalışıyorum Türkiyenin sayılı holdinglerinde
sözlüm ise 1 şubatta evleniyoruz bu arada :) daha okulu bitirmedi uzatmalı 2 seneye ancak biter okulu
maddi olarak onun 3 katı fazla maaş alıyorum.
başta baskı yaptım okulunu bitirmesi için o zaman sorun yaşadık onu aşağılıyo gibi göründüm.
şimdi ise dünya umrumda değil babam elaleme ne deriz dediğinde banane elelamden ben mutluyum dedim
o kadar güzel anlaşıyoruz birlikte o kadar eğleniyoruz ki aramızda ne maddiyat nede eğitim sorun olmuyor.
Bu biraz insanda bitiyor kim ne dedi elalem ne der dersen ooo sadece eğitim değil herşey sorun olur
kişi kendini yetiştirmiş mi birlikte zmaan geçirirken sıkılıyor musun çok önemli
Biz hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ileride de yaşayacağımı sanmıyorum aramızda hiç konu yapmıyoruz sadece mutluyuz

sizin durum yanında çalıştığı için biraz daha kötü gözüküyor ama seviyorsa ikinci şubeyi açsın
evleneceklerse eşinin diplomasıyla yer açmış ne önemi var ki sonuçta çalışan kendi olacak
kesinlikle yan yana çalışmamaları gerektiğini düşünüyorum.

peki sunada ailen kabul etti mi evlenmenizi?????inş bi ömür boyu mutlu olursun...

canım gecen kuzenimin yanına gittim...konu yaşıma geldi 31 yasındayım daha cocuğum yok calışmlara başladık hayırlısı ...bana döndü ne dese beğenirsin sen geç kalmışşın abla cocuk için bu yasştan sonra azıcık zor dedi gülümseyerek aklı sıra espri yaptı...bu tarz söylemleri cok oluyorr....canım ailesi emekli maaşı ile geciniyo...yani onlarda eczaneyi kiralayıp acacak güç falan yok...daha düğün olursa falan eşyalarınızı taksitle alın demişler...haklısın büyük konuşmamak gerek allah akıl fikir versin...

kuzenin jinekolog galiba
ama diplomayı bakkaldan almış
40 yaşında sağlam çocuk doğuran kadınlar tanıyorum ben
allah çocuk verecekse veriyor
ne gereksiz laflar bunlar

slm kızlar yorumlarınıza ihtiyacımız var...kuzenim eczacı ailesinin durumu da iidir...eczanesinde çalışan bi tane kalfa ile duygusal yakınlaşması olmuş...işin içinden çıkamadı bana geldi anlattı bugün...teyzeme de anlatmış o asla olmaz demiş...arada meslek farkı var...kuzenime cocuk coook iii davranıyomuş...ben ilerde mutsuz olacağını söledim...evlilikte bayanın üst düzeyde olması bana göre cok büyük bi sorun...kendisine anlatmaya calıştım ama gönlü akmış bi kere...aranızda bu sekilde evlilik yapıp mutlu olan var mı...

canım benim eşim lise mezunu ben ise öğretmenim aramızda tahsille ilgili bir problem yaşamadık hiç ama şöyle bir sorunumuz var eşim ailesiyle birlikte iş yapıor,yanı ticaretle ugrasıyor,aılesıyle ılgılı de bayagı problem yasıyoruz kapıyı vurup bır yere gıdemıyor çunku lise mezunu oldugundan elınde baska meslegı de yok bır işe girsin çalıssın dolayısıyla bız boşanma noktasındayız cunku ben aılesını çekemıyorum artık

Tatlım normalde ben eşler arasındaki maddi uçurumu pek hayırlı görmüyorum aslında...Kuzenin o genç yaşta ne güzel eczanesini açmış,işini düzenini kurmuş.Biraz beklese karşına neleri neleri çıkar..Ben bu kendi dükkanındaki bi kalfaya gönül vermesini toyluğuna bağlıyorum.Kesin çocuk biraz yakışıklı biraz da tatlı dillidir,senin kuzen de hiiiçç gerisini düşünmeden hoşlanıyorum deyiveriyodur...Oysa yaşı bi 27-28 ve üstü olsaydı gözü biraz daha yüksekte olurdu.Para,kariyer,karizma da önemli olurdu o zaman.

Çocuğun kuzenini gerçekten sevdiğini,parası için,kendisi için de iş garantisi olarak gördüğünden değil de karakterini yürekten sevdiği için yanaştığını bilsem derim ki amaaaann nolcak dükkanı ikisi bir idare ederler,kendilerini geliştirirler işte beraber çalışırken.ha eczanede koltukta oturan dükkan sahibi,ha aynı dükkanda raflardan ilaç indiren eleman...kim biliyo ki hangisi eczacı hangisi kalfa??? ama yok duyguları yüzeyselse,gelip geçici bi hevesse beklesin biraz...onun karşısına daha doktorlar,eczacılar çok çıkar...Niye azla yetinsin ki duyguları yoğun değilse???

peki sunada ailen kabul etti mi evlenmenizi?????inş bi ömür boyu mutlu olursun...

evet canım kabul ettiler tanıyınca sevdilerde babam biraz dert ediyor seneye diplomayı görücem aksi halde evinize adım atmam diyor kesin alacak deyip geçiştiriyorum :D o hakeden bir insan o yüzden umrumda değil. sağol canım umarım her şey iyi olur

Back
X