- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 318
İkisi de ilaç isimlerini biliyor ve reçete verebiliyor:) lise mezunu olmak ya da ünv mezunu olmak arasındaki fark çok mu büyük?ya uyduruk kıytırık bölümde bile okusan millet aaa ünv mezunu diye göklere çıkarabiliyor (bence kişi kendini geliştirmişse bana göre aralarında bi fark yok)Bende dışarıdan okudum ilk orta lise ünv eşimde öğretmen yüksek lisans yapmış şimdi doktora yapacak.Ha sorun var mı yok hatta ben kendimi ondan daha üstün görüyorumCanım kuzenine şöyle de eğer insansa boşversin eğitim durumunu dışarıda insalıktan nasibini almamış ünv okuyan öküzlerde var(sözüm meclisten dışarı)yani bence insan olması önemli yani sorun teşkil etmemeli.
Sen kendini gelistirmissin. Aciktan okullarini bitirmissin, ugrasmissin, 'amaan ne onemi var, ben evde dizi izlerim daha iyi' dememissin. Ama inan bi cok insan boyle yapiyor. Belli bi yastan sonra 'bu yastan sonra okunur mu' diyip birakin okulu, ellerine bi gazete alip okumuyorlar. Dunyadan bi haber ise gidip gelip evde mac izliyorlar. Ozellikle de erkekler. Biz kadinlar daha uyumlu, daha yenliklere acigiz bence. 40 yasinda okuma yazma ogrenen, devlet kurslarina giden vs cok kadin gordum. Ama erkekler bu konularda daha tembel oluyolar. Biraz hayatin zorluklarinin da getirdigi bisey bu, para derdine dusup kendilerini hic bi konuda gelistirmiyorlar. Tabii herkes icin gecerli degil dediklerim, ama cok goruyorum cevremde. Ayrica bicok konuda ogrenmeye kadinlardan daha kapalilar, cunku "bilmiyorum" demeye utaniyorlar. "Bilmiyorum ama dur ben sunu bi sorayim ogreneyim" diye bisey yok. Gurur yapabiliyorlar.