Selam kızlar. Eşimle universitede başlayan altı yıllık beraberliğin ardından evlendik. Şimdi iki yıllık evliyim. Ancak eşimin üniversiteden dört yıl uzatmasına rağmen mezun olamadı. Bu konu da sürekli tartışıyoruz. Neden derslerine doğru dürüst çalışmıyorsun,beni sürekli oyalıyorsun, ne zaman bitecek bana doğru bir tarih ver sürekli beklemek zorunda kalmıyım, çoçuk meselesini de bu yüzden bekletiyoruz dediğimde. Dırdır edip duruyorsun diyor, konuşamıyoruz.Bununla birlikte ikimizde çalışırken altı ay önce işimizden çıkartıldık. Aynı maaşla, Ben yoğun stres ve mesaiyle , o ise 4 gün ikindi sonrası geceye kadar çalşıyorken, sabah işe giderken kendisini kaldırdığımda okula gidicem gidiyorum diyordu Ancak söylenmeyeyim diye beni geçiştiriyormuş . Bende onun kendisini zorlamadığını görünce bundan sonra artık çalışmıycam dedim. Kendisi de bir aydır benim uğraşlarımla çalışmaya başladı.
Bu sorun nedeniyle hem onun hem kendi yakın akrabalarımızda çoçuk sahibi olamama sorunu varken bizim bunu sürekli ertelememiz de beni çok üzüyor. İkimizde 27 yaşındayız. Ben erken yaşta çoçuk sahibi olup işime yöneleyim diye düşünürken o bu konuyu açtırmıyor bile.
Benim işimde çok stresli, artık özelde kolay iş bulunmuyor. Biran önce kurum sınavlarına çalışmaya bakmam gerekirken onu beklediğimden onu da yapamadım.
Çok uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin. Özetle, sürekli birşeyler beklemek yapılması gerekenleri ertelemek ve evlilikten beklenilen düzeni yerine getirememek beni çok üzüyor..
Not : Arkadaşlar neden okul bitmeden evlendiniz diye soracaksınız, o zamanda başka türlü anlatması uzun sorunlarımız vardı. Böyle gerekti.
okulunu neden bitirmiyor?Selam kızlar. Eşimle universitede başlayan altı yıllık beraberliğin ardından evlendik. Şimdi iki yıllık evliyim. Ancak eşimin üniversiteden dört yıl uzatmasına rağmen mezun olamadı. Bu konu da sürekli tartışıyoruz. Neden derslerine doğru dürüst çalışmıyorsun,beni sürekli oyalıyorsun, ne zaman bitecek bana doğru bir tarih ver sürekli beklemek zorunda kalmıyım, çoçuk meselesini de bu yüzden bekletiyoruz dediğimde. Dırdır edip duruyorsun diyor, konuşamıyoruz.Bununla birlikte ikimizde çalışırken altı ay önce işimizden çıkartıldık. Aynı maaşla, Ben yoğun stres ve mesaiyle , o ise 4 gün ikindi sonrası geceye kadar çalistigimiz zamanlarda , sabah işe giderken kendisini kaldırdığımda okula gidicem gidiyorum diyordu Ancak söylenmeyeyim diye beni geçiştiriyormuş . Bende onun kendisini zorlamadığını görünce bundan sonra artık çalışmıycam dedim. Kendisi de bir aydır benim uğraşlarımla çalışmaya başladı. Aslinda böyle sorumsuz biri değildi kendisi de çok sıkılıyor ama neden böyle rahat davranıyor anlayamadım. Bana guvenmemesi içinde ben calismiycam dedim.
Bu sorun nedeniyle hem onun hem kendi yakın akrabalarımızda çoçuk sahibi olamama sorunu varken bizim bunu sürekli ertelememiz de beni çok üzüyor. İkimizde 27 yaşındayız. Ben erken yaşta çoçuk sahibi olup işime yöneleyim diye düşünürken o bu konuyu açtırmıyor bile. Onu bekleyene kadar kimbilir kaç sene geçeçek. Yoksa böyle davranırken bende acele etmek istemiyorum sadece sorun çıkmasından korkuyorum.
Benim işimde çok stresli, artık özelde kolay iş bulunmuyor. Biran önce kurum sınavlarına çalışmaya bakmam gerekirken onu beklediğimden onu da yapamadım.
Çok uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin. Özetle, sürekli birşeyler beklemek yapılması gerekenleri ertelemek ve evlilikten beklenilen düzeni yerine getirememek beni çok üzüyor..
Not : Arkadaşlar neden okul bitmeden evlendiniz diye soracaksınız, o zamanda başka türlü anlatması uzun sorunlarımız vardı. Böyle gerekti.
Haklısın canım , Dış hekimliği . Mezun olması bütün sorunlarımızı cozecekti yaniKocanız ne okuyor? Mezuniyet gerçekten yeni kapılar açacak mı yoksa alelade bir bölüm mü? Eşiniz mezun olmanın aciliyetini gerekliliğini anlayamadığı için soruyorum.
İyi etmişsin canım. Bizde ayrildik ama barıştık sekiz ay sonra o sıra çoğu dersini vermişti. Bizim evlenmemizin nedenibiraz uzun elimde olsa beklerdim.Normalde sorumsuz biri değil çünkü bu konuda böyleBenimde üniversite bi sevgilim vardı 4 yıl sürdü. Ve su yazdıklarınızi ön görüp kendisinden ayrıldım. Cunku sorumsuz bir insandı. Okulu uzattı oda. Kahveden cikmaz aksama kadar yatar. Babasının parasını harcar is aramaz felan filan bir ton şey.... gel gelelim sıkıntılar sadce bunalrdı geriye kalan herset mukemmeldi herkes evlenicez diye bekliyordu ailesi beni cok seviyordu. Evlenelim diye baskı kuruyorlardı. Keza sevgilim ilgili alakalı düşünceli idi ama .. ben uni bitirdim calismaya başladım baktim düşündüm bu adam iyi hos yakışıklı seviyorum seviyor ama evlenince nasıl olacak bu adam evi nasil gevindirecek ben ne zmana kadar çalışacağım cocuk plursa masraflar .... heraeyi düşündüm ve ayrıldım cok üzülmeme rağmen zaman zman psiman oldum ağladım sızladım ama hayırlısının boyle olduğunu biliyordum.
Ve suan cok dogru bir karar verdigimi düşünüyorum. Iyiki ayrılmışim iyiki diyorum. Suan belki işi var ne yapar ne eder bilmiyorum ama
İnsanı bu tarz ilişkiler bu tarz adamlar cok yoruyor .... sizde de bu var yorulmuşsunuz. Roller sanki karışmış gibi.
Keske evlenmemek acele etmeseydiniz.
Ama olmuş. Adam.bu ise zorlamayın derim
Demenizle bisy yapmiyor belli ki. Kendijizi üzmeyin en azindan . Zmaana bırakın
Haklısın canım , Dış hekimliği . Mezun olması bütün sorunlarımızı cozecekti yani
Evet canım. Arada icleniyorum işte böyle. Beklemek daha iyi olurdu bende üç sene bekledim. Ama annemle babamın ayrı olması ve ikisinin evindede kalamayisim , tek başına gecimde zorlanmam sebep oldu daha çok. Şimdi yine evim oldu çok şükür istediğimi yiyip içip giyiniyorum . Ama verdiği sözü tutsaydi geleceğe ilişkin kaygim olmazdieşi diş Hekimliği nde okuyan sen miydin? Keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel demek ki
Selam kızlar. Eşimle universitede başlayan altı yıllık beraberliğin ardından evlendik. Şimdi iki yıllık evliyim. Ancak eşimin üniversiteden dört yıl uzatmasına rağmen mezun olamadı. Bu konu da sürekli tartışıyoruz. Neden derslerine doğru dürüst çalışmıyorsun,beni sürekli oyalıyorsun, ne zaman bitecek bana doğru bir tarih ver sürekli beklemek zorunda kalmıyım, çoçuk meselesini de bu yüzden bekletiyoruz dediğimde. Dırdır edip duruyorsun diyor, konuşamıyoruz.Bununla birlikte ikimizde çalışırken altı ay önce işimizden çıkartıldık. Aynı maaşla, Ben yoğun stres ve mesaiyle , o ise 4 gün ikindi sonrası geceye kadar çalistigimiz zamanlarda , sabah işe giderken kendisini kaldırdığımda okula gidicem gidiyorum diyordu Ancak söylenmeyeyim diye beni geçiştiriyormuş . Bende onun kendisini zorlamadığını görünce bundan sonra artık çalışmıycam dedim. Kendisi de bir aydır benim uğraşlarımla çalışmaya başladı. Aslinda böyle sorumsuz biri değildi kendisi de çok sıkılıyor ama neden böyle rahat davranıyor anlayamadım. Bana guvenmemesi içinde ben calismiycam dedim.
Bu sorun nedeniyle hem onun hem kendi yakın akrabalarımızda çoçuk sahibi olamama sorunu varken bizim bunu sürekli ertelememiz de beni çok üzüyor. İkimizde 27 yaşındayız. Ben erken yaşta çoçuk sahibi olup işime yöneleyim diye düşünürken o bu konuyu açtırmıyor bile. Onu bekleyene kadar kimbilir kaç sene geçeçek. Yoksa böyle davranırken bende acele etmek istemiyorum sadece sorun çıkmasından korkuyorum.
En azından sen çalışıyordun 2 kişinin yükü daha ağır gelir aslında. Böyle insanla ömür geçirmeyi düşünüyorsun aslında iyi düşünmek lazım. Boşan diyemem ama senin bu durumla açtığın ilk konu da değil ki. Ne bileyim yol yakınken, çocuk yokken..Evet canım. Arada icleniyorum işte böyle. Beklemek daha iyi olurdu bende üç sene bekledim. Ama annemle babamın ayrı olması ve ikisinin evindede kalamayisim , tek başına gecimde zorlanmam sebep oldu daha çok. Şimdi yine evim oldu çok şükür istediğimi yiyip içip giyiniyorum . Ama verdiği sözü tutsaydi geleceğe ilişkin kaygim olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?