Evlilikte düzene girememek..

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Selam kızlar.
Benim işimde çok stresli, artık özelde kolay iş bulunmuyor. Biran önce kurum sınavlarına çalışmaya bakmam gerekirken onu beklediğimden onu da yapamadım.
Çok uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin. Özetle, sürekli birşeyler beklemek yapılması gerekenleri ertelemek ve evlilikten beklenilen düzeni yerine getirememek beni çok üzüyor..
Not : Arkadaşlar neden okul bitmeden evlendiniz diye soracaksınız, o zamanda başka türlü anlatma

Son düzenleme:

Şu anlattıklarına göre adam sorumsuz bence.
Boşuna çabalıyorsun gibime geldi de sen bilirsin yine de.

Çok çok daha yıpranacaksınız. Eşinizden beklentinizi sıfıra indirip aynı evin içinde kendi hayatınıza bakmayı başarabiliyorsanız bir süre öyle yapın...
Ne hali varsa görsün. Biraz burnu surtsun. Sorumluluklarını yerine getirmedikçe siz açık kapamaya çalışıyorsunuz.
Yapmayın.

Benimde üniversite bi sevgilim vardı 4 yıl sürdü. Ve su yazdıklarınızi ön görüp kendisinden ayrıldım. Cunku sorumsuz bir insandı. Okulu uzattı oda. Kahveden cikmaz aksama kadar yatar. Babasının parasını harcar is aramaz felan filan bir ton şey.... gel gelelim sıkıntılar sadce bunalrdı geriye kalan herset mukemmeldi herkes evlenicez diye bekliyordu ailesi beni cok seviyordu. Evlenelim diye baskı kuruyorlardı. Keza sevgilim ilgili alakalı düşünceli idi ama .. ben uni bitirdim calismaya başladım baktim düşündüm bu adam iyi hos yakışıklı seviyorum seviyor ama evlenince nasıl olacak bu adam evi nasil gevindirecek ben ne zmana kadar çalışacağım cocuk plursa masraflar .... heraeyi düşündüm ve ayrıldım cok üzülmeme rağmen zaman zman psiman oldum ağladım sızladım ama hayırlısının boyle olduğunu biliyordum.
Ve suan cok dogru bir karar verdigimi düşünüyorum. Iyiki ayrılmışim iyiki diyorum. Suan belki işi var ne yapar ne eder bilmiyorum ama
İnsanı bu tarz ilişkiler bu tarz adamlar cok yoruyor .... sizde de bu var yorulmuşsunuz. Roller sanki karışmış gibi.
Keske evlenmemek acele etmeseydiniz.
Ama olmuş. Adam.bu ise zorlamayın derim
Demenizle bisy yapmiyor belli ki. Kendijizi üzmeyin en azindan . Zmaana bırakın

okulunu neden bitirmiyor?
4 yıllık okulu bir 4 yıl daha uzatmış doğru anladıysam.
bu konuda ne düşünüyor?
koskoca 8 yıl geçmiş.
bölümü nedir merak ettim.
açıkcası okulunu bunca sene bitirememiş olması çok büyük olumsuzluk benim gözümde.
çocuk için acele etmeyin kesinlikle.
diplomasını alsın sağlam bir işe girip iyi bir aile babası adayı profili oluşturuncaya kadar beklemeni şiddetle tavsiye ederim

eşi diş Hekimliği nde okuyan sen miydin? Keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel demek ki

Sorumluluk alamayan adam başa bela. Resmen hayat törpüsünün delux versiyonu.

Nerdenmi biliyorum..: ablamdan. 35 yaşına geldi. Eniştemin tavirlari yüzünden ortada 0. Ne cocuk ne ev ne hayaller

Kocanız ne okuyor? Mezuniyet gerçekten yeni kapılar açacak mı yoksa alelade bir bölüm mü? Eşiniz mezun olmanın aciliyetini gerekliliğini anlayamadığı için soruyorum.

Kocanız ne okuyor? Mezuniyet gerçekten yeni kapılar açacak mı yoksa alelade bir bölüm mü? Eşiniz mezun olmanın aciliyetini gerekliliğini anlayamadığı için soruyorum.
Haklısın canım , Dış hekimliği . Mezun olması bütün sorunlarımızı cozecekti yani

İyi etmişsin canım. Bizde ayrildik ama barıştık sekiz ay sonra o sıra çoğu dersini vermişti. Bizim evlenmemizin nedenibiraz uzun elimde olsa beklerdim.Normalde sorumsuz biri değil çünkü bu konuda böyle

Okul niye bitmiyor ki? 8 sene üniversite mi olurmuş? Çok mu zor bi bölüm? Askerlikten kaçıyor falan olabilir mi?

Kaç senesi daha var bu okulun? Bir de bıraksa çalışabileceği bir iş alanı var mı?

Haklısın canım , Dış hekimliği . Mezun olması bütün sorunlarımızı cozecekti yani

o zaman okula odaklanmalı idi

evlilik geçim vs gibi konular dağıtmış demek ki adamı

işi bıraksın seneye okusun bitirsin

daha 27 yaşındasınız çocuk için aceleye gerek yok

hemen okulun bitmeme olasılığını bilerek evlendiniz galiba

eşi diş Hekimliği nde okuyan sen miydin? Keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel keşke biraz daha evliliği erteleseydiniz ev erkeği olmak da güzel demek ki
Evet canım. Arada icleniyorum işte böyle. Beklemek daha iyi olurdu bende üç sene bekledim. Ama annemle babamın ayrı olması ve ikisinin evindede kalamayisim , tek başına gecimde zorlanmam sebep oldu daha çok. Şimdi yine evim oldu çok şükür istediğimi yiyip içip giyiniyorum . Ama verdiği sözü tutsaydi geleceğe ilişkin kaygim olmazdi

Evlenirken oyle gerekti de evlendiyseniz simdi adamin okulu bitirmemesine takmamalisiniz. Ayrica calismiyor olmakla esinizi degil kendinizi cezalandiriyorsunuz. Calismayarak kendi ekonomik ozgurlugunuzu esinize veriyor ve maddi manevi kisitlanmayi goze aliyorsunuz. İnsan esi icin calismaz kendisi icin calisir. Tabii calismamak sizin karariniz keyfiniz bilir ama yanlis dusunuyorsunuz bana gore. Sizin yerinizde olsam esimi sorumsuz buluyorsam calisirim,evimi gecindiririm,arabami alirim yer icer gezerim.

Sorumsuz değil, diyorsunuz ama sorumsuz insan tam da böyle olmuyor mu?
Siz anneliğe çocuk sahibi olmadan başlamışsınız. Işiniz hiç kolay degil. Bir kez değil sekiz on kez düşünmelisiniz bence. Hele ki çocuk konusu sizin tarafınızdan rafa kaldırılmalı bence. Köy ortada kılavuza ne hacet?

Eşiniz ne okuyor ki bitmedi 6 yılda?

En azından sen çalışıyordun 2 kişinin yükü daha ağır gelir aslında. Böyle insanla ömür geçirmeyi düşünüyorsun aslında iyi düşünmek lazım. Boşan diyemem ama senin bu durumla açtığın ilk konu da değil ki. Ne bileyim yol yakınken, çocuk yokken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…