Merhabalar,
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorum
kendım öğretmenım. Ailemın beklentılerı unı mezunu kariyer sahıbı bırı. İlerde bu farklılık sorun olur mu pişman olur muyum dıye tedırgınım. Huy olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ama fikir olarak ta olur mu sizce? Farklılık olsa da mutlu evlilik kuranlar var mı ?Ayrıca kardeşimin eşinin ailesi ile kendi ailem arasında sorun çıkmıştı düğünde bundan dolayı da annem bu kişinin annesine karşı çok öfkeli bu yüzden de istemez diye düşünüyorum .
Ne yapmayalım kafam karışık
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorum