Evlilikte Eş Ailesi

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Eşinizle genel olarak mutlusunuz ama ailesi sizi siZde aileyi sevmiyorsunuz.
Kv görümce kp ile aranız ehh işte
Kv çok beklneti içinde ve aşırı derecede laf sokuyo
Dedikoducu bi sülale önünüze gelen sinir bozuyor düşünün
Eşinizde durumun pek farkında değil her şey çok güzel onun gözünde
Evet bu durumda ne yapardınız
3 maymunu oynayıp politik mi davranırdınız
Eşinizle her şeyi konuşurmuydunuz
Eş ailesi evlilikte sizce ne kadar önemli
Bütün yorumlar benim için çok önemli elimden geldiğince hızlıca okuyup cvb yazmaya çalışacağım
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

Bütün yorumlar benim için çok önemli elimden geldiğince hızlıca okuyup cvb yazmaya çalışacağım

Aynı profil eşimin ailesi. Ben eşimle paylaştım durumu. İlk başta çok önemsemedi sonra yarattığım farkındalıkla olaylara bakınca onun da bakış açısı değişti. 3.5 senelik evliyim ondan önce 9 ay nişanlılık dönemi hep sorunluydu. Cahil ve kaba bir aileye sahip ne yazık ki. Altlı üstlü oturmamıza rağmen sene başından beri görüşmüyorum. En yakın zamanda da taşınmayı planlıyorum

Mesafe iyidir
Sınırları baştan çizin içinize sinen insanlar değillerse, beklentileri karşılamayın
Saygı, hürmet, nezaket
Herkesin ailesi kıymetlidir eşinize şikayet etmeyin hepsi bu

Ben politik davraniyorum. İstemedigim seyleri yuzlerine soyluyorum,onlar da bana soyleyebilir en dogal haklari. Mesafeli sekilde devam etmek,esi de bunlara karistirmamak en dogrusu benim iliskim icin.
Eşimle konuşmayı düşünüyorum ama nasıl gireceğim ne diye başlayacağım bilmiyorum

Her zaman mesafe iyidir..
hatta ben uzak istedim her 2 tarafa da..
açık olmak lazım yani bir şey oldugunda eş flan karıstrmaya gerek yok direk sorabilirsin yani ben öyle yapıyorum ..
istemıyorsam istemıyorum dedim diyorumda..
onun haricinde uzak olacagımdan çok fazla laçka durumlar olmayacak zaten . .

Mesafe iyidir
Sınırları baştan çizin içinize sinen insanlar değillerse, beklentileri karşılamayın
Saygı, hürmet, nezaket
Herkesin ailesi kıymetlidir eşinize şikayet etmeyin hepsi bu
ASlında şikayet olarak değil de muhabbet tarzında anlatarak nasıl işleyebilirim onu

Ben gitmemeyi tercih ediyorum ne kadar mesafeli o kadar iyi..tabiki eşim istedigi zaman gitmeli sonuçta ailesi kaç yasına kadar büyütmüşler bakmışlar gitmeyince gidiceksin diyorum onlar senin ailen diyorum gonderiyorum ama ben gitmeyi düsünmuyorum

ASlında şikayet olarak değil de muhabbet tarzında anlatarak nasıl işleyebilirim onu
böyle işlemek falan da pek iyi niyet tarzı seyler değil gibi yani kbakmayın da..
sizin bir problemnz var ise siz çözeceksnz çok buyuk bir şey olmadıkça tabi hakaret ağır laf kötu davranıs vs o zaman söyleyın tabi .. ne bileyim kv laf sokma görumce laf sokma gibi seyler şikayete girer hayır yarın öbur gun eşiniz sizin hakknzda ters dusunmesın.. heee bir şey olur eşinz fark eder mudahele eder o ayrı helal olsun derim.. diğer turlusu bilmem kardesi kardese çocugu anneye şiakeyt etmek soğutmaya ara bozmaya uzaklştrmya girmezmi ?

böyle işlemek falan da pek iyi niyet tarzı seyler değil gibi yani kbakmayın da..
sizin bir problemnz var ise siz çözeceksnz çok buyuk bir şey olmadıkça tabi hakaret ağır laf kötu davranıs vs o zaman söyleyın tabi .. ne bileyim kv laf sokma görumce laf sokma gibi seyler şikayete girer hayır yarın öbur gun eşiniz sizin hakknzda ters dusunmesın.. heee bir şey olur eşinz fark eder mudahele eder o ayrı helal olsun derim.. diğer turlusu bilmem kardesi kardese çocugu anneye şiakeyt etmek soğutmaya ara bozmaya uzaklştrmya girmezmi ?
Şikayet etmek değil niyetim biraz farkına varsın bi şeylerin istiyorum

Bu tarz eşler genelde konuşsanız da kabullenmiyorlar. Sorun çıkaran sizmişsiniz gibi davranıyorlar.
Politik davranmalısın tabi. Yoksa eşinin gözünde onun ailesini sevmeyen kadın moduna giriyorsun.

Mümkün olduğu kadar eş ailesi ile ilişkiyi kesmelisin. Olumsuz durumları akıllı bir şekilde eşine anlatmalı ya da göstermelisin. Erkekler genelde bunları kabullenmiyorlar. Eşine ''Ne var idare etsen vb. şekilde çıkışıyorlar'' Bu durumda nabza göre şerbet verip eşini yanında tutarak onun gerçekleri görmesini sağlamalısın bence..

Şikayet etmek değil niyetim biraz farkına varsın bi şeylerin istiyorum
benim abim 13 yıllık evli..
ben yengemle 10 yıldır aramda soğuklk yok zannediyordum gayet ii anlaşıyorduk.. anneme abime karşı onu hep korurdum.. bir şey istersem rica ederdim.. o da öyleydi. bana sorar ederdi..
birgün bi patladı sen beni eziyorsun yıllardr abine anlattım yeter artık vs vs diyee.. ben çok şaşırdım.. çünkü bu zaman zarfında da abimde bana gelip tek kelime etmedi..
bende dayanamadım bu sefer madeeemm böyleydi neden kenara çekip orkide böle yaptın söyle yaptın demedin dedim bu zamana kdr davranısların yapmacıkmydı dedim yazıklar olsun sana dedim.. ne yani utanmadan sinsi sinsi gittin kardesi kardese mi şikayet ettin dedim.. yetişkin gibi gelip neden konusmadın benmle.. o gundur bugundur abimle de soğugum kendisi ile de .. eskisi gibi değiliz.. olamıyorum.. abimde gecen orkide hiç gelmiyor demiş.. hee abimn bi suçu var mı yok mu bilemem ama gelip bana diyebilirdi..
yada yengem gelip orkide bana neden böle davranıyosun desydi kendmi sorgulardım.. çünkü bildiğim kavga ettiğimz tek bi an yoktu ablammm gibi göruyordumm snra yengem oldu..
yani demem şu ki ; yaa kendin hallet ya mesafe koy..

Esimle herseyi konusurum. Anlatirim. Hak verdigi de vermedigi de olur ama genel olarak ailesinin nasil bir yapida olduğunu bildigi icin gerekli mudahaleyi kendisi yapar. Beni de savunur. Bende onlara karsi bazen herseyi demesem de aşırı doldugum zaman bütün içimdekileri söylerim. 2 gün alinirlar sonra birşey olmamis gibi devam. Sonucta kendi ailemizle bile anlasamadigimiz seyler oluyor es ailesiyle neden olmasin. Tabi sonrasinda inada bindirmemek lazim. Konu konusulduktan sonra bizde tekrar tekrar acilmaz.

Valla ben yasanilanlarin sürekli eşe anlatilmasini doğru bulmuyorum , her şeyi de kafama takmam . İstediklerin söylesinler eşim sağ olsun benim fikirlerime çok değer verir . Bu böyle olduğu sürece de zihnimi onlarla meşgul edemem. Yeri gelirse kibarca lafımı söylerim asla tartışmam kendimi germem

Valla ben yasanilanlarin sürekli eşe anlatilmasini doğru bulmuyorum , her şeyi de kafama takmam . İstediklerin söylesinler eşim sağ olsun benim fikirlerime çok değer verir . Bu böyle olduğu sürece de zihnimi onlarla meşgul edemem. Yeri gelirse kibarca lafımı söylerim asla tartışmam kendimi germem
aynen katılıyorum.. Eşim fikirlerime önem veriyorsa benm yanımdaysa her daim .. geri kalan kim ne derse desin he he der geçer eşimle keyfime bakardım umursamaz haller de bi cvptır.. gereken cvplar verilir zaten. .

Esimle herseyi konusurum. Anlatirim. Hak verdigi de vermedigi de olur ama genel olarak ailesinin nasil bir yapida olduğunu bildigi icin gerekli mudahaleyi kendisi yapar. Beni de savunur. Bende onlara karsi bazen herseyi demesem de aşırı doldugum zaman bütün içimdekileri söylerim. 2 gün alinirlar sonra birşey olmamis gibi devam. Sonucta kendi ailemizle bile anlasamadigimiz seyler oluyor es ailesiyle neden olmasin. Tabi sonrasinda inada bindirmemek lazim. Konu konusulduktan sonra bizde tekrar tekrar acilmaz.
Ahhh keşke bizimkiler de mert olsa çok sinsi hareket ediyorlar

Eşiniz size daha düşkünse, her şeyi anlatın.
Eğer ailesine daha düşkünse, politik davranın derim..

nişanlmn kızkardesı ile bi problem olmuştu. biz edirnedydik gezmede o zaman.. konusu açıldı ne olduysa nişanlımla suan hatırlamıyorum.. aaa dedim dur arayayım kardesını.. o an aradım nişanlmn yannda ya dedim canım sen bana böle böle demiştin gecen anlam veremedim bir şey mi oldu acaba diye merak ettim dedim.. o da birşyler söyledi , kapattık tlfnu.. hee ben konuyu nişanlma anlatsaydım yayıla yayıla şikayetmiş gibi olacaktı ama böyle kartlarımı açık oynadım yani bi artniyetim benm yok demeye getırdım.. sizde açık oynayın bir şey mi oldu gayet özguveni yerınde bi insan gibi annecim vs vs anlayamadım burada ne demek istedin diyin..

Back
X