benim abim 13 yıllık evli..
ben yengemle 10 yıldır aramda soğuklk yok zannediyordum gayet ii anlaşıyorduk.. anneme abime karşı onu hep korurdum.. bir şey istersem rica ederdim.. o da öyleydi. bana sorar ederdi..
birgün bi patladı sen beni eziyorsun yıllardr abine anlattım yeter artık vs vs diyee.. ben çok şaşırdım.. çünkü bu zaman zarfında da abimde bana gelip tek kelime etmedi..
bende dayanamadım bu sefer madeeemm böyleydi neden kenara çekip orkide böle yaptın söyle yaptın demedin dedim bu zamana kdr davranısların yapmacıkmydı dedim yazıklar olsun sana dedim.. ne yani utanmadan sinsi sinsi gittin kardesi kardese mi şikayet ettin dedim.. yetişkin gibi gelip neden konusmadın benmle.. o gundur bugundur abimle de soğugum kendisi ile de .. eskisi gibi değiliz.. olamıyorum.. abimde gecen orkide hiç gelmiyor demiş.. hee abimn bi suçu var mı yok mu bilemem ama gelip bana diyebilirdi..
yada yengem gelip orkide bana neden böle davranıyosun desydi kendmi sorgulardım.. çünkü bildiğim kavga ettiğimz tek bi an yoktu ablammm gibi göruyordumm snra yengem oldu..
yani demem şu ki ; yaa kendin hallet ya mesafe koy..