- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
Eşim de yaptığı için evet yaparım ama enayilik ayrı fedakarlık ayrı, ikisini ayırmak gerek, kırmızı çizgilerimin dibine kadar fedakarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fedakarlık olmazsa olmaz bırsey bence ıyı ve kotu gun ıcın evlenıyorsunuz ama ne için fedakarlık yaptıgınızda önemli bence...Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Fedakarlıklar karşılıklı ise bir anlamı ve işlevi oluyor buna dikkat ettiniz mi? Mesela evlendikten sonra kadınlar bekar hayatlarındaki gibi serbestçe aklının estiği yere aklının estiği yere gezmeye gidemiyor ya da bebek olduktan sonra kendine daha az zaman ayırıyorsa, eşleri bunun neresinde? Eşler bekar hayatındaki gibi kapıyı çarpıp çıkıyor mu? Bebekle hiç ilgilenmeyip tamamen kadına bırakıp sosyal medya da ya da maçlarda mı vakit öldürüyor? Özellikle her iki taraf çalışıyorken tüm ev işlerini kadın mı yapıyor? Fedakarlık ve ötesinde haksızlık bana göre budur. Hakaret ya da kötü muamele fedakarlık olarak nitelenemez/ niyetlenmemeli. Erkekler alışıyor sonraSelamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Dolduruşa geldiğinde tabiki hemen boşanma ama. Senin üzerine geldiğinde tepkin ne oluyor nasıl idare ediyorsun ?İhanet hariç eşimle can kan olurum yapısını biliyorsam ailesine yem etmem hayatta gösteririm gerçeği öyle ay dolduruşa geldi bosanayim demem doğrusu da bu bence
Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
ilk evliliğimde 4 sene fedakalıkta bulundumSelamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Peki eşin senin duruma müdahele etmene kızıyor muBu konuda benim eşimin ailesi çok değişik en ufak konuyu çok büyük sorun gibi eşime dolduruslariyla yansitiyorlar esimde saygıdan ailesine karşı gelemiyor. Anliycagnz savunmasiz kalıyorum eşim arkamda durmadiginda?
Eşimin yanında kendimi savunduğum çok oldu pek ses etmez hatta ablalarima karşı da kendini savun diyor. Yüzüme de hep haklısın der ailesine gelince çok baskın karakterlri var eşime kendilerine eşim haklida olsa kendini savunamiycak bı mesafe bırakmışlar. Onun için arada savunuyor arada susuyor bende konuştuğum zaman kötü oluyorum eşime patliyorum sen niye beni konusturuyon niye seslerini kesmiyon diye hatta ağza alinmiycak kelimeler kullanyorum esime. En son o da bana patlıyor birbirimize giriyoz bizde olay bu çözüm bulamadımPeki eşin senin duruma müdahele etmene kızıyor mu
sorunlarını sen ailesi ile konussan
benim eşim de bana haklısın der ama gidip de ailesine bunun konusunu etmez
ancak bir ortam olursa orada eşim haklıydı siz haksızdınız der
ama ben rayhatsız oldugum konuları kv deme direkt soylerım
sen burda hatalısın vs vs diye
eşim agzını acıp da bana tek kelıme etmez
hatta kendisi der, sen soyle rahatsız oldugun birsey oldugunda benı aracı etme der
Eşimin yanında kendimi savunduğum çok oldu pek ses etmez hatta ablalarima karşı da kendini savun diyor. Yüzüme de hep haklısın der ailesine gelince çok baskın karakterlri var eşime kendilerine eşim haklida olsa kendini savunamiycak bı mesafe bırakmışlar. Onun için arada savunuyor arada susuyor bende konuştuğum zaman kötü oluyorum eşime patliyorum sen niye beni konusturuyon niye seslerini kesmiyon diye hatta ağza alinmiycak kelimeler kullanyorum esime. En son o da bana patlıyor birbirimize giriyoz bizde olay bu çözüm bulamadım