evlilikte huzur nasıl sağlanır???

verdiğiniz ceveplar için tsk ederim hepinize ayrı ayrı aslında bunlar bilenen seyler ama mesele uygulamakta dogru zamanda doğru durumlarda...elimden geldiğince bunları yapmaya çalışacagım inş başarabilirim :30: rabbim herkese mutlu huzurlu sevgi saygı dolu yuva nasip etsin:31:

evet bilinen fakat sinir anında uygulaması zor olan kurallar.onun için maddelerin başına 'söylemesi kolay gelecek ama...'diye yazdım.güzel temennileriniz için teşekkürle.amiin diyorum içtenlikle.:13::13:

herkes cok farklı ya kadın olsun erkek olsun tanımak zor tanuyamıyorsun karsı taraf bazen kendını bıle ben asla kabullenemem ve bu yuzden hep kaybedıyorum evlılıgımın 5.senesı ama hala oturmadı bız hıc kavga edemedık ya her agzımı actıgımda evı terkettı sıra bana geldıgını dusunuyorum ben tekedecegım herseyı kendı basına yasıyor hayatında ben yokmusum gıbı davranıor buda zoruma gıdıyorum sadace yazmak ıstedım :D

herkes cok farklı ya kadın olsun erkek olsun tanımak zor tanuyamıyorsun karsı taraf bazen kendını bıle ben asla kabullenemem ve bu yuzden hep kaybedıyorum evlılıgımın 5.senesı ama hala oturmadı bız hıc kavga edemedık ya her agzımı actıgımda evı terkettı sıra bana geldıgını dusunuyorum ben tekedecegım herseyı kendı basına yasıyor hayatında ben yokmusum gıbı davranıor buda zoruma gıdıyorum sadace yazmak ıstedım :D

çiftler 10 senelik evli olsalar dahi birbirilerini tam anlamıyla tanımış olamazlar.her insan kendi içinde bi alem saklar.farklı kişilerin ,farklı alemlerin birbirleriyle çatışması kadar doğal ne olabilir ki.mühim olan bu çatışmalardan en az yara alarak üstesinden gelebilmektir.lütfen gitmeyi düşünmeyin,gitmek yerine karşı tarafın kalması için mücadele verin.haklı haksız farketmez,bi aile çabuk kurulmuyor ama çabuk bozulabiliniyor.Aileniz ile bi ömür mutlu bi hayat sürebilmeniz dileği ile....

öncelikle evliliğe dair kitaplar okuyun beraber ben 4 günde 5 kitap bitirdim kendimi eşime karşı kusursuz görürdüm ama yaptığım hataları farkettim..öyle mutluluğun 10 altın kuralı tarzı değilde hayatın içinden olan kitapları tercih edin hem internetten satın aldım ben indirimlide:))kitap okumayla arası hiç iyi olmamıs biri olarak bi çırpıda okudum valla insanın işine yarayacak bilgiler olunca :)keşke eşim de okuyabilse kitapları ama işte bunu nasıl başaracağım bilmiyorum ne yapsam da okutsam? ayrıca huzur bazı şeyleri kabullendiğinizde baslıyor bence sunu unutmayın evlilikte kadın erkek eşit değildir ben suana kadar hep mücadele etmişim sırf bu yüzden yormuşum kendimi..şimdi eşimin bana aniden ayrılsak daha mı iyi olur demesi ile gözümü açtım, erkek güç sembolü oldugundan onu bol bol taktir etmelisin özellikle sana yardım ettiginde yoksa bir daha yapmaz..yavas yavas tatlı dille yaptıracaksın isteklerini,yemek bulasık ev işi gibi gereksiz seylere çok zaman harcayıp yorulup aksam esin geldiğinde onu ihmal etmeyeceksin,her daim güleryüzün olmalı,eşinden fazla beklentiye girmeyeceksin özellikle seni anlaması için çünkü onların zihin yapıları farklı ve fazlasıyla düz mantık yani beklentiye girersen kırılırsın..fazla üzerine düşmeyeceksin fazla ilgi bunaltıyor gerçekten tecrübe ile sabit..sevginle eşini boğma ama muhabbetini de eksik etme muhabbetten kastım dırdır vırvır konuşmak değil..bence kadın kadın gibi erkek de erkek gibi olsa hiç sorun çıkmaz ben bunca yıl hep evde iktidar mücadelesi vermişim gizliden gizliye..onsuzda yapabileceğini bilsin eşin ama çok da başı boş bırakma işte denge meselesi sanırım..:26:

Öncelikle merhaba...şu iktidar mücadelesini ben de veriyorum...7 aydır evliyiz...hep kazanan o oluyo...ama bazı sözleri davranışları sindirebilmek benim bünyeme zor geliyor...boşanmayı da düşündüm ama, gün geçtikçe etrafımdaki evlilikleri gördükçe, şaşırtıcı bir şekilde tüm erkeklerin neredeyse aynı olduklarına şahit olmaya başladım...sonra dedim ki başka bir erkekle evli olsaydım da daha farklı olmazdı hiç bir şey... kendimi değiştireyim diyorum, o da ha deyince olmuyor zaman istiyor...bir de benim 7 aydır aşamadığım bir vajinismus problemim var...tüm huzursuzlukları ona bağlıyorum ...kendimi suçlu hissedip geriliyorum, susuyorum...başarısız denemeler sonrası daha bi geriliyoruz...bilemiyorum...sonra bu sadece benim problemim değil, aşmak isteseydi çaba sarfederdi diyorum, susmaktan vazgeçiyorum ve her tartışmamızda allah ne verdiyse açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü, tabi o da aynen...sanki susarsam kaybedecekmişim gibi geliyo bazen...erkekler hiç alttan almıyolar...sonra bir güç savaşının içinde buluyorum kendimi...birbirimize bağırıp çağırıp saygısızlaşıyoruz sonra birbirimizi evden kovuyoruz, git boşan diyoruz...ama biz kadınlar biraz yufka yürekliyiz, ben de aynen öyleyim...hep ben alttan alıyorum hep ben toparlamaya çalışıyorum ve barışmak için ilk adımı ben atıyorum...sonra ortalık duruluyo...barışıyoruz, bi daha yapmayalım diyoruz, birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylüyoruz...bu 7 aydır onlarca kez gerçekleşti...laçkalaştı artık...içimde birşeyler soğuyor bana tartışırken sarfettiği haksız sözler nedeniyle...ben bir evlilikte istenmeyen kadın profiline sahibim galiba...arkadaşların verdiği altın kuralları yerine getirsem de eşim herhangi bir konuda benim haklı olmama tahammül edemiyor...hep kendi haklı olsun ben susayım ve tamam diyeyim diye bekliyor...eğer öyle yaparsam iyi oluyorum gözünde, yok eğer tersini iddia edersem de tutuşuyoruz kavgaya...yalnız bir problem daha var: kendisi bunun böyle olduğunu kabul etmiyor...sus sus diyorsunuz da sustukça da adamalar kendilerini bir şey sanıp her defasında bunu bekliyorlar...

Ne yapmak lazım bilmiyorum...nasıl orta yol bulunur bilemiyorum...alın size yaşanmış bir evlilik...yorumlarınızı bekliyorum...

öncelikle evliliğe dair kitaplar okuyun beraber ben 4 günde 5 kitap bitirdim kendimi eşime karşı kusursuz görürdüm ama yaptığım hataları farkettim..öyle mutluluğun 10 altın kuralı tarzı değilde hayatın içinden olan kitapları tercih edin hem internetten satın aldım ben indirimlide:))kitap okumayla arası hiç iyi olmamıs biri olarak bi çırpıda okudum valla insanın işine yarayacak bilgiler olunca :)keşke eşim de okuyabilse kitapları ama işte bunu nasıl başaracağım bilmiyorum ne yapsam da okutsam? ayrıca huzur bazı şeyleri kabullendiğinizde baslıyor bence sunu unutmayın evlilikte kadın erkek eşit değildir ben suana kadar hep mücadele etmişim sırf bu yüzden yormuşum kendimi..şimdi eşimin bana aniden ayrılsak daha mı iyi olur demesi ile gözümü açtım, erkek güç sembolü oldugundan onu bol bol taktir etmelisin özellikle sana yardım ettiginde yoksa bir daha yapmaz..yavas yavas tatlı dille yaptıracaksın isteklerini,yemek bulasık ev işi gibi gereksiz seylere çok zaman harcayıp yorulup aksam esin geldiğinde onu ihmal etmeyeceksin,her daim güleryüzün olmalı,eşinden fazla beklentiye girmeyeceksin özellikle seni anlaması için çünkü onların zihin yapıları farklı ve fazlasıyla düz mantık yani beklentiye girersen kırılırsın..fazla üzerine düşmeyeceksin fazla ilgi bunaltıyor gerçekten tecrübe ile sabit..sevginle eşini boğma ama muhabbetini de eksik etme muhabbetten kastım dırdır vırvır konuşmak değil..bence kadın kadın gibi erkek de erkek gibi olsa hiç sorun çıkmaz ben bunca yıl hep evde iktidar mücadelesi vermişim gizliden gizliye..onsuzda yapabileceğini bilsin eşin ama çok da başı boş bırakma işte denge meselesi sanırım..:26:

Öncelikle merhaba...şu iktidar mücadelesini ben de veriyorum...7 aydır evliyiz...hep kazanan o oluyo...ama bazı sözleri davranışları sindirebilmek benim bünyeme zor geliyor...boşanmayı da düşündüm ama, gün geçtikçe etrafımdaki evlilikleri gördükçe, şaşırtıcı bir şekilde tüm erkeklerin neredeyse aynı olduklarına şahit olmaya başladım...sonra dedim ki başka bir erkekle evli olsaydım da daha farklı olmazdı hiç bir şey... kendimi değiştireyim diyorum, o da ha deyince olmuyor zaman istiyor...bir de benim 7 aydır aşamadığım bir vajinismus problemim var...tüm huzursuzlukları ona bağlıyorum ...kendimi suçlu hissedip geriliyorum, susuyorum...başarısız denemeler sonrası daha bi geriliyoruz...bilemiyorum...sonra bu sadece benim problemim değil, aşmak isteseydi çaba sarfederdi diyorum, susmaktan vazgeçiyorum ve her tartışmamızda allah ne verdiyse açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü, tabi o da aynen...sanki susarsam kaybedecekmişim gibi geliyo bazen...erkekler hiç alttan almıyolar...sonra bir güç savaşının içinde buluyorum kendimi...birbirimize bağırıp çağırıp saygısızlaşıyoruz sonra birbirimizi evden kovuyoruz, git boşan diyoruz...ama biz kadınlar biraz yufka yürekliyiz, ben de aynen öyleyim...hep ben alttan alıyorum hep ben toparlamaya çalışıyorum ve barışmak için ilk adımı ben atıyorum...sonra ortalık duruluyo...barışıyoruz, bi daha yapmayalım diyoruz, birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylüyoruz...bu 7 aydır onlarca kez gerçekleşti...laçkalaştı artık...içimde birşeyler soğuyor bana tartışırken sarfettiği haksız sözler nedeniyle...ben bir evlilikte istenmeyen kadın profiline sahibim galiba...arkadaşların verdiği altın kuralları yerine getirsem de eşim herhangi bir konuda benim haklı olmama tahammül edemiyor...hep kendi haklı olsun ben susayım ve tamam diyeyim diye bekliyor...eğer öyle yaparsam iyi oluyorum gözünde, yok eğer tersini iddia edersem de tutuşuyoruz kavgaya...yalnız bir problem daha var: kendisi bunun böyle olduğunu kabul etmiyor...sus sus diyorsunuz da sustukça da adamalar kendilerini bir şey sanıp her defasında bunu bekliyorlar...

Ne yapmak lazım bilmiyorum...nasıl orta yol bulunur bilemiyorum...alın size yaşanmış bir evlilik...yorumlarınızı bekliyorum...

Ne yapmak lazım bilmiyorum...nasıl orta yol bulunur bilemiyorum...koskoca insanım, meslek sahibiyim,başarılıyım becerikliyim ama kendimi evlilik konusunda küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum...18'inde evlenenler bile benden daha başarılı bu konuda...yorumlarınızı bekliyorum...

Evlilik 2x2=4 gibi matematiksel birşey olsaydı keşke...birkaç formülle herşeyi çözerdik...ama değil maalesef...biyolojik biraz...o yüzden de değişken ve en ufak şeyden etkilenebiliyor...hele erkekler daha da değişken...ne zaman ne yapar ne der ne tepki verir bilemezsin...o yüzden de yıllar geçse de tanıyamazsın...gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer de...güç savaşına girmemek lazım...erkeklerle onların dilinden tartışmamak lazım...bizim silahlarımız farklı aslında, kullanmayı bilmiyoruz:34:...bilsek ve uygulasak inan çok kolay...ben bilip de uygulayamayanlardanım...benim kocam bana sırrı açıkladı aslında: güler yüzlü ve tatlı dilli ol, benimle inatlaşma, bana kafa tutma, dikleşme...eğer böyle olursan seni ben baş tacı ederim dedi...biraz bizler de hatalıyız galiba...kendi çıkarlarımız doğrultusunda değiştirmeyi beceremiyoruz bazı şeyleri...

İnternetimle ilgili bir problem var da...mesaj kalabalığı oluşturdum istemeden...kusura bakmayın:17:

öncelikle emin olun bütün beyler bayanların susmasını ve her konuda onu haklı görüp itaat etmesini ister.yüksek bi tonda ,çatık kaşlarla ile hakkımızı savunduğumuz zaman yerden göğe kadar bile haklı olursak kesinlikle bu şekilde kabul ettiremez haklı iken haksız duruma bile düşebiliriz.önceki postlarımda bikaç madde sıralamıştım nacizane.sabırlı ,fedakar,yumuşak olmak zorundayız yoksa evlilik sürmüyor.kızıp bağırmak,hakaret v.s evliliği yıpratıyor ve malesef evlilik ,karşı taraf gibi içimizi boşaltıp bağırıp rahatlama hakkını bize tanımıyor.susmak lazım demiyorum ,yumuşak olalım,küçük harflerle konuşalım,tatlı tatlı anlatalım ,güzellikle ,masum...böyle bi durumda adamın aklından zoru yoksa anlar kabul eder.havaya fırlayıp,yüksek bi tonla malesef bişey çözülmüyor ve iki tarafta birbirinden soğuyor

1.Saygı ahhh o saygı...Onu elden hiç kaçırmayın.Bir kez salak derseniz devamı boyutu büyüyerek gelir,bir kez kapı çarparsanız çığ gibi üzerinize düşer zamanla çarpılan çarpıklıklar.

2.Aile olma bilincini kavramak.Dış mihraklardan gelen bozgunlara karşı beraber siper alabilmek.

3.Yaşam alanlarına saygı göstermek.Evlenme akdinin yapışık ikiz olma vaadi olmadığının bilinci ile birbirinden bağımsız zamanlar ve alışkanlıklar edinebilmek,nefes almak.

4.3. maddenin bokunu çıkarmamak.Beraber yapmaktan da keyif duyulacak paylaşımlar bulmak.

5.Cinsellik.Evliliğin tabu kaldırmaz bir başlığı olan cinsellikte birbirine karşı açık olmak.

6.Sadakat!!!Daldaki kuşun eldekinden kıymetli olmadığını artık farketmiş olmak.Zira dalda kuş hiç bitmezz...

7.Sevdiğin adamla evli olmak kadar sevildiğin adama denk gelmek.

Çok haklısın canım...aynen böyle olmalı, olmalı da bıçakla keser gibi şekillendiremiyorsun ki:50: Doğru söylemek gerekirse ben hepsini bir arada yapabilmeyi beceremiyorum henüz...

öncelikle emin olun bütün beyler bayanların susmasını ve her konuda onu haklı görüp itaat etmesini ister.yüksek bi tonda ,çatık kaşlarla ile hakkımızı savunduğumuz zaman yerden göğe kadar bile haklı olursak kesinlikle bu şekilde kabul ettiremez haklı iken haksız duruma bile düşebiliriz.önceki postlarımda bikaç madde sıralamıştım nacizane.sabırlı ,fedakar,yumuşak olmak zorundayız yoksa evlilik sürmüyor.kızıp bağırmak,hakaret v.s evliliği yıpratıyor ve malesef evlilik ,karşı taraf gibi içimizi boşaltıp bağırıp rahatlama hakkını bize tanımıyor.susmak lazım demiyorum ,yumuşak olalım,küçük harflerle konuşalım,tatlı tatlı anlatalım ,güzellikle ,masum...böyle bi durumda adamın aklından zoru yoksa anlar kabul eder.havaya fırlayıp,yüksek bi tonla malesef bişey çözülmüyor ve iki tarafta birbirinden soğuyor

Haklısın canım...bunları uygulamayı öğreniyorum ama bazen insanın içinden öyle şeyler yükseliyor ki yumuşak olamıyorsun ve rol yapamıyorsun...karşındaki de senin damarına basıyorsa hele, işte o zaman hiç tutamıyorsun kendini...hep kadınlar kendinden ödün vermeli, değişmeli, kendi mutlu olmasa da karşısındakini mutlu etmeli ki evliliği yürüsün...

kesinlikle katılıyorum eşimle özel bi anımızda bana bunları söyledi benimle dikleşmiyorsun inatlaşmıyorsun ne istersen yumusacak bi dille anlatıyorsun ya o zaman sana hayır diyemiyorum sen beni mutlu etmek için gözümün içine bakınca etrafımda dört dönünce bende seni daha fazla nasıl mutlu ederim diye düşünüyorum dedi:16:...ne olur bu uysallığını bozma benle inatlaşma bana bağıra çağıra bişeyleri kabul ettirmeye çalışma yapasım varsa bile erkeklik gururu denen bişey var ona engel olunmuyor gurur yapar senin dediğini yapmam dedi...yani biz kadınlar gerçekten biraz sabredip susup sonra istediğimizi elde edebiliriz..herşey emek ister hiçbişey kolay elde edilmiyor....

erkekler duymak ıstemedıklerı sozlerı duydukları zaman bızler tarafıdan boyut degıstırıyorlar hayır ya ben katılmıyorum bazı arkadaslara her zaman bız kadınlar alttan alacak dıye bısey yok eger ben haklıysam bır konuda sonuna kadar gıderım alttan almam kadın olmakl ezık olmayı karıstırmayın bence bes senede konusmasa ondan beklerım ben gıtmem konusmam bana dıyorla kaybedersın kocanı dısarı gıder bende dıyorum kucuk nedenlerden dolayı asıt kavgalar yuzunden gıdeekse sımdı gıtsın haksızmıyım ama?

merhabalar....ben yeni evliyim yaklasık 1 ay oldu evleneli..çok şükür çok çok büyük problemlerimiz yok:nazar:... genelde ben bazı seyleri görmezlikten gelirsem problem olmuyo...ama bazen susmakta insanı yıprtıyor..ben nasıl başlarsa öyle gider felsefesine inanırım hep...o yüzden evliliğimin hep düzenli özellikle iki tarafında huzurlu olmasını istiyorum ...bunun için ne yapmam gerekir bi bayan olarak tecrübeli ve evliliğinden mutlu olan bayanların önerilerini bekliyorum...örneğin kızdığım yada sinirlendiğim zaman surat asmamak gibi peki bunu nasıl halledecem suratımı asmadan nasıl içimde sindirecem...umarım anlatabilmişimdir:14:

canım benım rabbım daım etsın ınsl..da ben 4 yılı geckın evlıyım ve bastan berı esımle kuralımız vardır 5 dk fazla kus kalmama kuralı bırde kavga gurultu ve gerılım anında gerı cekılıp baska bır oda ya gıtme yada sus ma kuralı ve cok sukur 4 yılı geckın evlılıgımızde hıcbır sorumunuz olmadı ben sınırlı oldugumda o sustu o sınırlıykende ben ve saygı ve sevgımız hıc eksılmedı aksane arttı cok sukur rabbım e hamdı senalar olsun...ve ben esımın aılesı ıle yasıyorumm cok sukur saygı sevgı hepsını beslıyorr ve esımde benım aıleme öle herkez tarafındanda sevılen bır cıfız elhamdulıllah...ınsl..sızde böle olursunuz srun olursa yardc.olmak ısterım ınsl...

çiftler 10 senelik evli olsalar dahi birbirilerini tam anlamıyla tanımış olamazlar.her insan kendi içinde bi alem saklar.farklı kişilerin ,farklı alemlerin birbirleriyle çatışması kadar doğal ne olabilir ki.mühim olan bu çatışmalardan en az yara alarak üstesinden gelebilmektir.lütfen gitmeyi düşünmeyin,gitmek yerine karşı tarafın kalması için mücadele verin.haklı haksız farketmez,bi aile çabuk kurulmuyor ama çabuk bozulabiliniyor.Aileniz ile bi ömür mutlu bi hayat sürebilmeniz dileği ile....

tesekkur ederım yorumlarıız ıcınde vakıt ayırıp cvp yazdıgınız ıcınde yorulmak derler ya yoruluyor artı ınsan beyın yorgunlugu herseyden daha kotuymus ya ınanın dun gıttı daha bu saat oldu gelmedı beklemek daha zoru gıtmekte oyle kalmakta bılınmez yolun sonu ne?

erkekler duymak ıstemedıklerı sozlerı duydukları zaman bızler tarafıdan boyut degıstırıyorlar hayır ya ben katılmıyorum bazı arkadaslara her zaman bız kadınlar alttan alacak dıye bısey yok eger ben haklıysam bır konuda sonuna kadar gıderım alttan almam kadın olmakl ezık olmayı karıstırmayın bence bes senede konusmasa ondan beklerım ben gıtmem konusmam bana dıyorla kaybedersın kocanı dısarı gıder bende dıyorum kucuk nedenlerden dolayı asıt kavgalar yuzunden gıdeekse sımdı gıtsın haksızmıyım ama?

hayır haksız değilsiniz.haklısınız ama hakkınızı savunma şekliniz yanlış.ha belki siz hakkınızı bu şekilde savununca eşiniz kabulluniyorsa orada da haklısınız amenna ama genel olarak beyler eşlerinin diklenmelerini kaldıramıyor.haklı olarak bağırıp çağırmak bizi üstün kılıp karşı tarafa durumu kabullendiriyorsa hepimiz bağıralım valla hepimizin ihtiyacı var buna ama öyle olmuyor işte,ezilmeyelim diye bağırırsak işte asıl o zaman ezilmiş oluruz.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış

şimdi size'evet altta kalmayın,ezdirmeyin kendinizi,tepenize çıkarmayın şu adamları,kıssasa kısas yapın ki anlasınlar bize yaptıklarını,cevabı yapıştırın tokat gibi yerini bilsin v.s ' de diyebilirim ama bu huzuru değil huzursuzluğu getirir ardından.susuyorsak önce kendimiz için susuyoruz.susmadığımızda duyduğumuz kötü sözler verdiğimiz cevabın karşılığı olarak geri geliyor bize.ininın tartışma ile hiç bir yere varılmadığı gibi kişiler ve evlilik ciddi bi biçimde yıpranmış oluyor.iki çift laf söylecez diye değer mi

Canım ben 7 aydır evliyim...yaşlaşık 3 yıldır beraberiz...ben de aslında senin gibi düşünenlerdendim..."canı isterse" diyenlerdendim...ama evlilik çok farklı...gerçekten çok klişe olacak ama, evlilik özveri isteyen hem de özverinin dibine vurulması gereken bir kurum...bunu insan zamanla anlıyor...gerçekten göze göz dişe diş savaşmak, iyi bir sonuca ulaştırmıyor insanı inan...sadece elde edilen; mutsuzluk, envayi çeşit hakaret, göz yaşı, yalnızlık ve üzüntü...aslında kadınların mizacı yaratılış itibariyle erkeklerinkine göre biraz daha yumuşak, daha olumlu ve affedici...ama biz bazı kadınlar bu özelliklerden biraz daha farklı olarak; fazlasıyla asi fazlasıyla açık sözlü, aklına geleni pat diye söyleyen kadınlarız ve evliliğin özveri kuralına biraz zor alışıyoruz...ama alışmak zorundayız...asalım keselim bağıralım çağıralım sonunda adamlar bize gelip ayaklarımıza kapansın diye bekliyoruz ama onlar da çok ama çoook zor insanlar...beklediğimiz gibi gelip ayaklarımıza kapanmıyorlar işte...onların da mizaçları bu...yani eğer ki evliliği yürütmek istiyorsak "güç savaşı" değil de "akıl oyunları" tekniğini kullanmalıyız:9:...zekamızla stratejik çıkar yolları bulmalıyız...çoğu arkadaşın da dediği gibi yumuşak, masum, uyumlu, sevimli küçücük pisicikler gibi görünüp sesimizi yükseltmeden gerekeni yapmalıyız...bu biz hep susucaz hep onlar kazanacak manasına da gelmiyor, anladın sen:34:...Ben yavaş yavaş da olsa öğreniyorum, umarım tüm bayanlar bunu öğrenir ve evlilikler mutlu mesut bir yastıkta kocayana kadar sürer gider...

Back
X