Evlilikte iletişim sorunu

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
İyi forumlar herkese,
Ben 10 senelik evli 2 çocuk annesiyim eşim iyi bir baba fakat iyi bir eş değil bana göre bunu bu ara daha çok düşünmeye sorgulamaya başladım
Bi sorun olur yanına giderim konuşurken elinde tel ile uğraşır beni dinler dinlemez
Ona göre sürekli aynı şeyleri söylüyorum ama o da sürekli aynı şeyleri yapıyor demekki değil mi
Oturup beraber Bi sohbetimiz beraber film izlememiz VS ortak Bi aktivite miz yok ve bu onun için sorun değil
Kendimi çok ilgisiz önemsenmeyen değersiz hissettiriyor bana
2 gün surat as çocuk gibi hareketler yapıyor ama derdin ne ne yapabiliriz demiyor mesela beklentilerimiz çok farklı

Çok mu şey istiyorum iki sohbet edelim benim dert edindiğimi önemsesin dinlesin beni
Çok bunaldım sanırım okulum var bitsin başlayayım mesleğe bu kadar zayıf hissetmem diyorum gerekirse resti çekerim
Ya da aşılabilir mi aramızda ki bu iletişim sorunu

Esiniz iyi bir baba,iyi bir insan anladigim kadariyla.Yani cok buyuk problemlerden bahsetmemissiniz.10 yillik evlilik 2 cocuk.Bana gore bu sureler bile hersey yolunda gitse dahi insani rutine ve bazen tukenmislige surukleyebilir gibi geliyor.Acik ve olgun sekilde paylastiniz mi esinizle bu rahatsizliginizi?

Söyledim evet değişen birşey olmadı ben oturup sohbet edelim halledelim derken o sarılıp uyuyalım sonra herşey aynı
Ciddiye almıyor ve bu beni daha çok kızdırıyor

Tahammülüm bitti sanırım hayır çalışmadım sonradan yarım bıraktığım okul hayatına döndüm son senem ondan sonra çalışacağım
biraz daha dusunun 2 çocuk varmis
Ayrilsaniz onlar nasil etkilenir
Yeniduzen vs once okulunuzu bitirin
Kapsamli konusma yapin esinizlede

Bende sizinle ayni durumdayim ama ben artik konusma cabalarindan vazgectim kendi hayatima bakiyorum cocuklarimla evimle isimle geciriyorum zaman en son 8 agustosta evlilik yildonumumuzdu yemege goturdu tabi benim zorumla😊 soylene soylene geldik eve neymis cok masraf etmis cok pahaliymis, kizdim bende sanki hergun disarda yemek yiyoz iyi yaptim dedim 😅 iyice sinir oldu artik takmiyorum sizde oyle yapin erkeklerden cok bisey beklemeyin, iyi bir baba diyosunuz ne guzel benim esim cocuklarla hic ilgilenmezdi bile su pandemie donemine kadar ozaman biraz cocuklara alisti isten gelince sunlari yatir dinlenmek istiyorum derdi, cocuklarimin hepsi kucuk 6-4ve 1 yasindalar gecen yil kizim bebekti adam yataktan kalkip cocuklari okula goturmezdi kayinpederim bana agir gelip gotururdu o kadarki ben onun ne kazandigini ne yaptigini bilmem anlatmaz bende sormam zaten, anlayacaginiz siz konusmaya calistikca o kaciyo takmayinca bazen gelip kendi konustugu oluyor takmayin bu meseleyi surekli konusmayada calismayin inatlasiyor

Tahammülüm bitti sanırım hayır çalışmadım sonradan yarım bıraktığım okul hayatına döndüm son senem ondan sonra çalışacağım
Cocuklarinizi dusunun inanin oyle buyuk sorunlari olan insanlar varki, iyi bir baba diyosunuz evlatlariniz icin sabirli olun

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 6 aylık evliyim 2.5 yıl nişanlı ve flört dönemimiz oldu şehir dışında çalışıyordu yada askerdeydi o dönem ama ilgisi yaklaşımı çok farklıydı evlenince masal dünyasında yaşayacağımı zannettim ama öyle olmadı maalesef birde şanssızlığımız korona çıktı pandemi oldu hamile kaldım derken iyice hassaslaştım göbeğim oldu bebekten dolayı aktif bir hayatım vardı çalışıyordum şuan evdeyim iyice özgüven imi kaybettim bazen sinir oluyorum ona ilgisizliği ve umursamazlığı yaşadığı dünyada kendi başına mutlu olmasına bazende acaba ben mi abartıyorum diyorum galiba babalarımız daha farklı olduğu için yada hep prens hayal ettiğimiz için onların sıradan insan olduklarını unutuyoruz bazen sessizleşebilirler bazen konuşmak istemeyebilirler bazen yalnız kalmak isteyebilirler sürekli ilgi isteyerek acaba suyunu mu çıkarıyoruz. Belki bizde umursamasak kendimize ait bir dünya kursak mutlu olacaz ama olmuyor işte biz hep dünyamıza birilerini alma çabasındayız hep çabalamaya fedakarlık yapmaya programlanmış gibiyiz :) erkeklerle farklıyız düşüncelerimiz duygularımız beklentilerimiz çok farklı 10 yıl olmuş maşallah bir dur virüs bitsin üzme kendini sen yine mesleğini kazan özgüven in gelsin ayakları yere sağlam basan bir kadın ol ozaman kocana rest çekmek yerine odağın farklı olacak ve konuşacak paylaşacak birşeyler iniz olacak hemen adamı şutlamayı düşünme

Cocuklarinizi dusunun inanin oyle buyuk sorunlari olan insanlar varki, iyi bir baba diyosunuz evlatlariniz icin sabirli olun
Evet biliyorum eşime söylediğimde çok basit görüyorsun boşanmaya diyor ama ne hissettiğimi anlamıyor ya da anlamaya çalışmıyor umarım düzeltebiliriz

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 6 aylık evliyim 2.5 yıl nişanlı ve flört dönemimiz oldu şehir dışında çalışıyordu yada askerdeydi o dönem ama ilgisi yaklaşımı çok farklıydı evlenince masal dünyasında yaşayacağımı zannettim ama öyle olmadı maalesef birde şanssızlığımız korona çıktı pandemi oldu hamile kaldım derken iyice hassaslaştım göbeğim oldu bebekten dolayı aktif bir hayatım vardı çalışıyordum şuan evdeyim iyice özgüven imi kaybettim bazen sinir oluyorum ona ilgisizliği ve umursamazlığı yaşadığı dünyada kendi başına mutlu olmasına bazende acaba ben mi abartıyorum diyorum galiba babalarımız daha farklı olduğu için yada hep prens hayal ettiğimiz için onların sıradan insan olduklarını unutuyoruz bazen sessizleşebilirler bazen konuşmak istemeyebilirler bazen yalnız kalmak isteyebilirler sürekli ilgi isteyerek acaba suyunu mu çıkarıyoruz. Belki bizde umursamasak kendimize ait bir dünya kursak mutlu olacaz ama olmuyor işte biz hep dünyamıza birilerini alma çabasındayız hep çabalamaya fedakarlık yapmaya programlanmış gibiyiz :) erkeklerle farklıyız düşüncelerimiz duygularımız beklentilerimiz çok farklı 10 yıl olmuş maşallah bir dur virüs bitsin üzme kendini sen yine mesleğini kazan özgüven in gelsin ayakları yere sağlam basan bir kadın ol ozaman kocana rest çekmek yerine odağın farklı olacak ve konuşacak paylaşacak birşeyler iniz olacak hemen adamı şutlamayı düşünme
Benim baştan beri aynıydı eşim ama göremeyince göremiyorsun bende bazen rahatlık mı batıyor diye düşünüyorum maddi olarak Bi sorun yok ama ruhen aradığım sevgiyi ilgiyi bulamıyorum çocuklar var ve oyuncak değil evlilik aman sende diyemiyorm

Back
X