Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygı kaybedecek boyutta değil ama. O da desin önemli değil ama arada ki saygı çizgisini korumak lazım.Bende bi ara öyle yaptım susmadım ağzıma geleni saydım ve iş çok çirkin bi boyut aldı o bana ben ona derken buyudu ama ben rahattım ağlamadım içime atmadım
İşte benim bu huyum olduruyo beni çok seviyorum ve dayanamıyorum evet çok kırılıyorum ama hadi hayatım asma suratını desin bi sarılsın hooop bitti benim yelkenler indiİletişim kurmayarak iletişim kuruyorum canım
15 gündür iletişim yok bizde kafam çok rahat ohhh misss
Ne desem anlamıyor her şeye bi cevabı varSen haklısın demez hiç
Şimdide duvarlarla konuşsun
![]()
İşte insan çıldırınca sayıyo sora dank ediyo ben biraz daha saygılıyım ama o uçuyoooo resmenSaygı kaybedecek boyutta değil ama. O da desin önemli değil ama arada ki saygı çizgisini korumak lazım.
Oda benden desenebenim babamda böyle malesef annem yarım asırdır çözemedi![]()
Meraba kk hanımları başlıktanda görüldüğü gibi evliyim çok şukur rabbime buyuk bi sorunum yok tek sorun iletişimsizlik ve bu nasıl aşılır bilemiyorum bende konuşma ozurluluğu var eşimle hiç birşey konuşamıyorum derdimi sıkıntımı anlatamıyorum bu sorun bende evet ama eşimde anlamamakta ısrar ediyo ve her konuşmaya çalışmanın sonu hüsran kusup ağlarım oda konuşmaz benimle zaten baskın bi karakteri var tartışma anında ben haklıyım ve anlamadığım bi.şekilde ozur dileyen taraf oluyorum bu nasıl oluyor anlam veremiyorum eşlerinizle aranızdaki iletişimi nasıl sağlıyosunız bu tektaraflı başarabilinecek bişey mi ?
Bende öyleydim canımİşte benim bu huyum olduruyo beni çok seviyorum ve dayanamıyorum evet çok kırılıyorum ama hadi hayatım asma suratını desin bi sarılsın hooop bitti benim yelkenler indi
Ahh ahh belkide benimde sonumm öyle olacakBende öyleydim canımben zamanla böyle oldum
Artık benim yelkenleri vinç gelse indiremez
15 gündür sürüyor
Merhamet azaldı bende eşime karşı
6 senedir evliyiz daha
Öldük evlenmeden önce şimdi ne oldu bilmiyorum
![]()
İlk yıl bizim de sizden farkımız yoktu 2. yılda bu sorun tamamen olmasa da haylice düzeldi. Bir konu hakkında eşim konuşurken ben sonuna dek dinlerim eşim de aynı şekilde beni dinler ve sonunda herkes fikrini beyan eder müşterek bir noktada karar alınır alınamazsa da ufak çapta kavga çıkar birbirimize ergen çocuklar gibi trip atarızMeraba kk hanımları başlıktanda görüldüğü gibi evliyim çok şukur rabbime buyuk bi sorunum yok tek sorun iletişimsizlik ve bu nasıl aşılır bilemiyorum bende konuşma ozurluluğu var eşimle hiç birşey konuşamıyorum derdimi sıkıntımı anlatamıyorum bu sorun bende evet ama eşimde anlamamakta ısrar ediyo ve her konuşmaya çalışmanın sonu hüsran kusup ağlarım oda konuşmaz benimle zaten baskın bi karakteri var tartışma anında ben haklıyım ve anlamadığım bi.şekilde ozur dileyen taraf oluyorum bu nasıl oluyor anlam veremiyorum eşlerinizle aranızdaki iletişimi nasıl sağlıyosunız bu tektaraflı başarabilinecek bişey mi ?
yanlış anlama canım ama bu büyük bi sorun aslında.eşinin bu tavrı sen özür dilemeyince ve kendi karakterini ortaya koyunca son bulmsa da azalabilir.bizde genellikle eşit olarak dert paylaşılır.sen erkeksin sen haklısın gibi bi durum hiç olmadı çok şükür.bir tartışma olduğunda üzerine gitme,işi kavgaya çevirme,sakinleş ve bu derdini burada nasıl anlatıyorsan ona da dile getir.Meraba kk hanımları başlıktanda görüldüğü gibi evliyim çok şukur rabbime buyuk bi sorunum yok tek sorun iletişimsizlik ve bu nasıl aşılır bilemiyorum bende konuşma ozurluluğu var eşimle hiç birşey konuşamıyorum derdimi sıkıntımı anlatamıyorum bu sorun bende evet ama eşimde anlamamakta ısrar ediyo ve her konuşmaya çalışmanın sonu hüsran kusup ağlarım oda konuşmaz benimle zaten baskın bi karakteri var tartışma anında ben haklıyım ve anlamadığım bi.şekilde ozur dileyen taraf oluyorum bu nasıl oluyor anlam veremiyorum eşlerinizle aranızdaki iletişimi nasıl sağlıyosunız bu tektaraflı başarabilinecek bişey mi ?
Araya girmek gibi olacak ama. Bildiğim ve okudğum iki tane kitap ismi vereblirim. Sema Maraşlı'nın,'Eşimin eşi yok' ve ' Evlendiktewn sonra da muhabbet olsun'.Tavsiyeniz var mı kitap ismi olarak
Seni anlayabiliyorum canım. Aynı durumda olan bir arkadaşım var. O, kimseye derdini anlatamıyor. Biz de mesajlaşıyoruz. Eşinle ilgili problemlerini, uzunca bir mektup gibi açık açık yazsan. Ama kırıcı olmadan, tatlı dille... Bazen ben de böyle yapıyorum. Eşim bir sorun olduğunda, (aslında ortada bir sorun olmuyor, tek sorun eşimin konuşmayı sevmemesi) hiç bir sorun yokmuş gibi davranıyor ve ben öfkeden ağzıma geleni sayıyorum. Yazarak, tatlı dille yazınca anlıyor. Sorunu çözmeye çalışıyor. Bir de bunu dene. Neye üzülüp kırıldığını, seni neyin yıprattığını açıkça söyle ki durumu anlayıp kendine çeki düzen versin.Meraba kk hanımları başlıktanda görüldüğü gibi evliyim çok şukur rabbime buyuk bi sorunum yok tek sorun iletişimsizlik ve bu nasıl aşılır bilemiyorum bende konuşma ozurluluğu var eşimle hiç birşey konuşamıyorum derdimi sıkıntımı anlatamıyorum bu sorun bende evet ama eşimde anlamamakta ısrar ediyo ve her konuşmaya çalışmanın sonu hüsran kusup ağlarım oda konuşmaz benimle zaten baskın bi karakteri var tartışma anında ben haklıyım ve anlamadığım bi.şekilde ozur dileyen taraf oluyorum bu nasıl oluyor anlam veremiyorum eşlerinizle aranızdaki iletişimi nasıl sağlıyosunız bu tektaraflı başarabilinecek bişey mi ?
Bu benim suçum değil herkesin aile problemi var bende kotu donemler geçirdim evet o babasız ama bunun arkasına sığınmasın benim babam ona baba zaten ama o kabul etmiyor çok değişti ya evlendikten aileye iyice girdikten sonra