evlilikte ilk aylar...

baharrr34

Aynı bedende en güzel yolculuk💞
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
2.658
8.198
108
32
merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da

merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da
Kusura bakmayın ama siz terslemişsiniz. Üslubunuz çok yanlış. Benim eşimde diyor bir sorun mu oldu diye ne var ki bunda? Eşinizin küfür etmesi de çok ayıp ve garip ama başlatan siz olmuşsunuz.

Karı koca böyle şeylere takılırsanız ilerde daha ciddi sıkıntılar yaşarsınız. Şimdiden küfürler, kapıyı çekip gitmeler, birbirinize karşı tahammülsüzlük başlamış. Anlattığınız olay da bir şey yok. Asıl sorun ikinizin de tepkileri. Gereksiz sert ve bir güç savaşı içinde geldiniz bana.

fazla abartmışsınız ya karşılıklı güç bende olucak savaşı.ama olayın fitili senden çıkmış ve körüklemişsin.Bu kadar erkenden bu kadar bilenmek doğru değil.Hadi sabah mahmurluğu diyelim atarlandınız, ekmek alıp geldiğinde hadi gel koyuyorum çayları diyip devam etmeniz doğru olurdu. bizim ocak da öyle hele bi tanesi deli ediyo insanı çıtçıtçıt , evde onunla cebelleşen biri olunca biri muhakkak ne kavga ediyosun ocakla bırak elinde kalıcak şimdi der.ocak bi de ya ben tırsarım.
törpülenin biraz zor böyle erken tükenirsiniz.

Yapmayın ilk aylarda ya. Çok yıpranırsınız. Benimde bir yıl olacak. Kavga ettiğimizde 35 yaşında insanlar şebeklik yapıyoruz. Neyin gururu bu. Bir ömür geçmez böyle. Yukarıda da bir arkadaş yazmış. Uzatan sizsiniz gibi. Ekmek almış gelmiş adam. Biriniz taş iken biriniz pamuk olun. Yapmayın ilk aylara yazık olur. En güzel günleriniz. Şimdi akşam geldimi Bi kahve yapın verin pis uyuz al zıkkımlan diyin bakın o da nasıl yumuşayacak. (benim eşimde yarıyor sizinki ni bilemem)

Uzatan sizsiniz gibi geldi bana açkçası benm eşmde öyle sürekli basnca bende noluyor diyorum bunda kötü ne var?
ya ilk degil boyle esyasina cok hassas evde her kadin isine karismasi bana batiyor. mesela yemek yapmaya dalmisim bulask makinesi bitmis kirmizi isik dugmesi acik kalmis bu neden acik diye vb
yani bu konu icin onu uyardim iki kez. ucuncude bende.patladim ve regl donemimdeyim tam. evde kendimi.skmaktan deli oldum

Niye küsüyorsunuz? Ne saçma şey? Konuşacaksınız evliliğinizin kurallarını belirleyeceksiniz. Evlilik bir nevi şirket akıllıca yöneteceksiniz. Nasıl en iyi fayda sağlarsınız birbirinize katkıda bulunursunuz bunların yoluna bakacaksınız. Yetişkinsiniz siz çocuk değil.

Yapmayın ilk aylarda ya. Çok yıpranırsınız. Benimde bir yıl olacak. Kavga ettiğimizde 35 yaşında insanlar şebeklik yapıyoruz. Neyin gururu bu. Bir ömür geçmez böyle. Yukarıda da bir arkadaş yazmış. Uzatan sizsiniz gibi. Ekmek almış gelmiş adam. Biriniz taş iken biriniz pamuk olun. Yapmayın ilk aylara yazık olur. En güzel günleriniz. Şimdi akşam geldimi Bi kahve yapın verin pis uyuz al zıkkımlan diyin bakın o da nasıl yumuşayacak. (benim eşimde yarıyor sizinki ni bilemem)
+1

ya ilk degil boyle esyasina cok hassas evde her kadin isine karismasi bana batiyor. mesela yemek yapmaya dalmisim bulask makinesi bitmis kirmizi isik dugmesi acik kalmis bu neden acik diye vb
yani bu konu icin onu uyardim iki kez. ucuncude bende.patladim ve regl donemimdeyim tam. evde kendimi.skmaktan deli oldum
Aman bazen benim eşm de yapar.. erkeklerin genelinde vardr bu huy.. Ne diye takıyorsun. Ben duyma bili duymuyorum..

Böyle konular okuduğumda tek merak ettiğim şey sevgililik dönemlerinde (ki sizin 6 yıl olmuş ) her şey mi mükemmeldi . Adam imzayı atınca baştan aşağı yeni karaktere mi bürünüyor ? Bugün bulaşık makinesine takılıyorsa sevgililik döneminde de başka bir şeye takılmıştır . Siz hiç sevgililik döneminde nişan döneminde sorgulamadınız mı hal davranışlarını?

ilk zamanlar ve alisma evresi zor gelir basta..evlilik kolay ama surdurmesi cok zor..insanlarin yapilari farkli birbirjnize ayak uydurmak ve tam anlamiyla tanimak icin zaman lazim elbet deki kavga, tartisma ,trip olacak ama birbirinizi kirmadan,ezmeden,sacmamadan,uzmeden ortak yolu bulmaniz lazim..sidik yaristirma derdimizi bir kenara birakip bazen politik davranip ,bazende tartismayi uzatmamak icin kestirip atacaksiniz konuyu.. sonrasi icin uzulmemek adina..
o yuzden biraz zamana birakin ve yavas yavas birlikte yasamayi ogrenin.. en guzell aylarinizi simdiden cehenneme dondurmeyin..

Haklısın ama görmezden gel ters tepki verme. O gereksiz bağırmanın utancıyla kalsın
Bi de başlığa binaen böyle yapmaya devam ederseniz ilk aylarla sınırlı kalmaz bu. Evlilik sihirli değnek değil emeksiz olmuyor

Böyle konular okuduğumda tek merak ettiğim şey sevgililik dönemlerinde (ki sizin 6 yıl olmuş ) her şey mi mükemmeldi . Adam imzayı atınca baştan aşağı yeni karaktere mi bürünüyor ? Bugün bulaşık makinesine takılıyorsa sevgililik döneminde de başka bir şeye takılmıştır . Siz hiç sevgililik döneminde nişan döneminde sorgulamadınız mı hal davranışlarını?
tutumlu halinin farkindaydim ama bu denli titiz oldgnu bende yeni ogreniyorum. dusunsene evde biseye dokunsam.onu bozcakmisim gibi bi hava var.sanki ve zoruma gidiyor kimin gitmezki..o zaman al evini esyani basina cal demezmi insan

Back
X