- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da