• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte ilk aylar...

merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da

Benim eşimde aynı kıymet verdiğinden değil ama takıntı.Bizim ocağında en küçük gözü ynmıyordu taktı ona dedim birşey olmaz takılma kendi kendine düzeldi 🤣

Kufur etmeseymis sizi suclu bulurdum. Lakin kufur hos degil, onun bi ozur borcu var bence. Sonrasinda da uzatmayin derim

Ilk evlendigimizde esim surekli kullanmadigimiz elektrikli aletlerin fisini cekerdi ayy bunalirdim bulasik hic olmayacakti hele 4 yil oldu fis istedigi gibi oldu ama bulasikta yetistiremiyorum 2 cocukla sen yika diyince soylemez oldu 😂😂

Yaşananlar 20 gün için çok fazla şimdiden geleceğin sinyallerini verdi bence. Küfür etmesi ve yonlu konuşması karakteri hakkında ipucu verdi. Sizden özür dilemeli.

Ben bu durumların alasını yaşamış biri olarak söylüyorum eğer bir kere tavrını koymazsan emin ol devam edicek benim eşim prizi nasıl çekmem gerekir onu bile söylerdi kapı kapatmama kadar abartmıyorum açıkça söyle maddi olarak bir katkın olmayabilir manevi olarak bu ev benim de evim de baktın sürekli yapmaya devam ederse ben fazlasıyla dikkat ediyorum böyle davranman beni üzüyor ve rahat hareket etmemi kısıtlıyor demelisin.

merhabalar hanimlar...20 gunluk evliyim. esimle 6 yillik flort sonucu evlendik. esim merhametlidir duygusaldir ve sevgisine guvenirim. lakin evlendk evleneli bi anlasmazlik pesimizi birakmiyor. yeni bir sehirde yeni hayata basladk ailelersen uzaktayz. buda psikolojimizi etkiledi tabi. konuya gelelim. bu sabah guzel kahvalti hazirliyodm sabah uyandk problem yoktu. evin ocagini yakmaya calisirken bilirsiniz dugmeye basili tutunca cit cit eder ve bu habire sonme yapiyo bende ust uste yaptm esim icerden noluyo bozuk mu ne diye ust uste yapiyon diye bagirdi hafiften. en sinir olsgm huyu bu. mali kiymetli bende onu uyarmiatm.benzer konudan. bende dedmki olabilir yanmadi ben napim dedm senin malin mi evin ortak esyasi sonradan eve dahil olmusum gibi davranma bana diye bagirdim bende. sonra bu bisiler soylendi sustu. bende.sofra hazirladm biraZ tabagi masaya sert koyunca bi bagirdi napiyon sen npiuon bilmem ne..seninle kahvalti edenin bilmem ne diye ilk kez.kufur etti. ustunu giydi gitti disarda yicem dedi bende keyfn bilir dedm. gitti hemen geldi geri ekmek vs almis. ben tabi yuzune.bakmadm ayri odalrda kahvalti ettik. sanahtan beri konusmuyoruz. iyice pisman olmaktan korkuyorum. kapilari carpiyo kendi kendine triplerde. ne yapiyim akil verin o hakaretnden sonra adim ben atmam da
Atma yahu bişey olmaz. Ama lüfür etmiş saygısızlık cezasız kalmamalı. Ayrıca tavrı da hoş değil. Devam ederse böyle artarak sıkıntı.

ya ilk degil boyle esyasina cok hassas evde her kadin isine karismasi bana batiyor. mesela yemek yapmaya dalmisim bulask makinesi bitmis kirmizi isik dugmesi acik kalmis bu neden acik diye vb
yani bu konu icin onu uyardim iki kez. ucuncude bende.patladim ve regl donemimdeyim tam. evde kendimi.skmaktan deli oldum
Ohoo siz işleri kadın işi erkek işi olarak ayırırsanız sonrasında evde iş yapmıyor diye çok ağlanırsınız. Tartışmayı siz çakarmışsınız, eşiniz terbiyesizlik etmiş küfrederek çıkmış gitmiş evden büyük ihtimalle hatasını anladığı için ekmek alıp dönmüş. Uzatmamalıydınız. Ev eşyaları ortak eşyalarınız, sen ben kavgaları ilişkinizi yorar.

Abartmayın diyen arkadaşlara söylemek istiyorum bir kere başladı mı cevap verilmediği sürece devam ediyor emin olun bana eşiö sakarsın mı demedi cenabet misin mi demedi bu kelimeleri hak etmediğim halde sakin kalmaya çalışıyorsun ama olmuyor işte

Bir arkadaş demiş kv gibi düşünün diye.
Böyle her şeye karışan erkek tipi aynen öyledir.
Allah kolaylık versin.

tutumlu halinin farkindaydim ama bu denli titiz oldgnu bende yeni ogreniyorum. dusunsene evde biseye dokunsam.onu bozcakmisim gibi bi hava var.sanki ve zoruma gidiyor kimin gitmezki..o zaman al evini esyani basina cal demezmi insan
Çok haklısın . Yerine koyuyorum kendimi ben de hiç bir şeyi ellemek dokunmak gelmezdi. Ancak ben eşimi karşıma alır konuşurdum .

“Böyle yaptığında kendimi kötü hissediyorum, evimizdeki her şey benim için önemli . Zarar vermek bende istemem . Yıllardır hayal kurduğumuz evin içindeyiz bu ilk günlerimizi kötü hatırlamayalım derdim .”
6 yıl boyunca emek emek kurdunuz bu günleri onu hatırla konuşurken

Bizde evleneli daha 1 ay oldu.
İnatlaşmalar gerçekten yıpratıyor
Biraz sessiz kalmayı öğrenmek gerek
Bizim de tartistigimiz çok sinirlendiğimiz zamanlar oldu şuan daha iyiyiz ve bunun sebebi benim kendimi tutmam eşimin de uzatmamasi
Tutmasam daha da kötü olacaktık belki

Bir taraf sinirliyse öbürü alttan alacak bunun tek olur çaresi bu
Şakaya vurmaya alismaniz gerek
Eve geldiğinde dayanamadin geldin dimi özledin beni filan deseniz daha farklı olurdu emin olun
İyi günde kötü günde yanyanasiniz artık
Uzatmayin samimi davranın

Ego savaşları
Yaşam alanını tehdit altında hisseden insan saldırganlığı
Her evliliğin ilk aylarında olur böyle
Kendinizden ödün vermeyin taşlar yerine oturur zamanla ama feragat ederek taşın altında kalmayın kişiliğinizi koruyun hoşunuza gitmeyen şeylere katlanma vaadinde bulunmayın zamanla düzelecek şeyle asla değişmeyecek şey kendini belli eder ayırt edin

Ben bu durumların alasını yaşamış biri olarak söylüyorum eğer bir kere tavrını koymazsan emin ol devam edicek benim eşim prizi nasıl çekmem gerekir onu bile söylerdi kapı kapatmama kadar abartmıyorum açıkça söyle maddi olarak bir katkın olmayabilir manevi olarak bu ev benim de evim de baktın sürekli yapmaya devam ederse ben fazlasıyla dikkat ediyorum böyle davranman beni üzüyor ve rahat hareket etmemi kısıtlıyor demelisin.
nasil cozdunuz peki bu durumu

Pasif agresif...Yani aslında başka bir sıkıntısı var gibi.Senin yaptığın her şey batıyo.Ya beraber birlikte bir sıkıntınız var sen farketmiyosun.Ya da eşinin sana söylemediği başka bir derdi var gibi.Bence oturup etraflıca herşeyi konuşmakta fayda var.

Büyütmüş gibisiniz gergin duruyorsunuz.
E adam ekmek alıp gelmis herşeye küserseniz ooooo inatla evlilik yur7mez yarın biktim inadından kavgandan der sokakta huzur arar

Huzur demek herşeye he demek değil huzur demek sessiz sakin yaşanılır hir ev sunmak karşılıklı

nasil cozdunuz peki bu durumu
Maalesef çözemedim öyle davranmaya devam ediyor insan isteyerek bilerek eşyasına zarar verir mi tepki vermeye başladım bu sefer de sen değiştin demeye başladı huylu huyundan vazgeçmiyor arkadaşım ben değer vermiyor muşum anlamıyor muşum bıkmış benim arkamı toparlamaktan 😟üzülüyorum sadece o yüzden kırılan kalbin tamiri zor oluyor peki eşya onlara zarar gelmesin

Back
X