evlilikte ipleri elinde tutmak

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
.......................................................

Son düzenleme:
onun sahibinmiş gibi hissetmesine fırsat verme bence. erkekte herzaman kaybetme korkusu olmalı ben bunu bilir bunu söylerim. o yüzden herzaman güçlü durak lazım karsılarında

onun sahibinmiş gibi hissetmesine fırsat verme bence. erkekte herzaman kaybetme korkusu olmalı ben bunu bilir bunu söylerim. o yüzden herzaman güçlü durak lazım karsılarında

evet haklısın..vermedim şimdiye kadar ama nasılsa evlendik diyip o kaybetme korkusu kaybolablir die endişeleniyorum

Evlilikte ipleri elinde tutmak, zeka ve cinsellikten gecer!

Bende şu ipleri elinde tutma rol yapma politik davranma olaylarından hiç anlamam niye birinin elinde olmalıki ipler niye hesaplı kitaplı olmalıki evlilikler ama belkide doğru olan sizsinizdir yanlış olan ben

Bende şu ipleri elinde tutma rol yapma politik davranma olaylarından hiç anlamam niye birinin elinde olmalıki ipler niye hesaplı kitaplı olmalıki evlilikler ama belkide doğru olan sizsinizdir yanlış olan ben

aynen.. ipleri elinde tutmak çok samimi gelmiyor bana... bunun için uğraşmana gerek yok ki.. bunları düşüneceğine eşini nasıl mutlu edebilirsin bunları düşün.. eşin de aynı şekilde seni nasıl mutlu edeceğini düşünmeli. evlilik başka nedir ki?

Back
X