Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
onun sahibinmiş gibi hissetmesine fırsat verme bence. erkekte herzaman kaybetme korkusu olmalı ben bunu bilir bunu söylerim. o yüzden herzaman güçlü durak lazım karsılarında
onun sahibinmiş gibi hissetmesine fırsat verme bence. erkekte herzaman kaybetme korkusu olmalı ben bunu bilir bunu söylerim. o yüzden herzaman güçlü durak lazım karsılarında
Bende şu ipleri elinde tutma rol yapma politik davranma olaylarından hiç anlamam niye birinin elinde olmalıki ipler niye hesaplı kitaplı olmalıki evlilikler ama belkide doğru olan sizsinizdir yanlış olan ben
Bende şu ipleri elinde tutma rol yapma politik davranma olaylarından hiç anlamam niye birinin elinde olmalıki ipler niye hesaplı kitaplı olmalıki evlilikler ama belkide doğru olan sizsinizdir yanlış olan ben
aynen.. ipleri elinde tutmak çok samimi gelmiyor bana... bunun için uğraşmana gerek yok ki.. bunları düşüneceğine eşini nasıl mutlu edebilirsin bunları düşün.. eşin de aynı şekilde seni nasıl mutlu edeceğini düşünmeli. evlilik başka nedir ki?