- Konu Sahibi unpretending
Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.