Evlilikte karakter önemli peki ya dış gönünüş ne kadar önemli

Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

olgun derken ne demek istiyorsun anlamadım, kel çirkin göbekli kısa boylu falan desen anlayacağım da, yani aranızda sadece 3 yaş var... fiziksel çekim önemli ama buna bir kere de karar verilir mi bilmem bi kere daha çık derim
insanlar bilinçaltında bu benim çocuklarımın anası/babası olabilir mi diye bakıyorlarmış o yüzden kimilerini çekici kimilerini çirkin buluyorlarmış. Tabii ki güzellik göreceli ama fiziksel beğeni de önemli bence, yani iki insanın birbirine çekilmesi, yoksa senin beğenmediğini başka bi kadın çok yakışıklı bulabilir

olgun derken ne demek istiyorsun anlamadım, kel çirkin göbekli kısa boylu falan desen anlayacağım da, yani aranızda sadece 3 yaş var... fiziksel çekim önemli ama buna bir kere de karar verilir mi bilmem bi kere daha çık derim
insanlar bilinçaltında bu benim çocuklarımın anası/babası olabilir mi diye bakıyorlarmış o yüzden kimilerini çekici kimilerini çirkin buluyorlarmış. Tabii ki güzellik göreceli ama fiziksel beğeni de önemli bence, yani iki insanın birbirine çekilmesi, yoksa senin beğenmediğini başka bi kadın çok yakışıklı bulabilir
Olgunluktan kastım yani dış görünüş olarak yaşından büyük gösteriyor belki yüz hattı yada saçları biraz seyrek ondan olabilir dediğiniz gibi ikinci kez buluşmayı planlıyorum iyi gözlemlemem lazım yorumunuz için çok teşekkürler :)

Dis gorunus hic hiic onemli degildir hatta tanisip oturup konusunca oyle icin isinir oyle etkilenirsin ki dis gorunusunu farkinda bile olmazsin. Insanlar sana cirkin bu dediginde neresi yaa diye bakip bakip durursun fotograflarina . Ilk gorusme icin bu erken olsa da yine de icinize sinmeyen hareketleri olmus hemen seviyorum demeleri falan. Acikcasi benim de icime boylesi pek sinmiyor. Direk kestirip atmayin fakat ona da cok umit vermeden biraz tanimaya calisin zaten dusunceleriniz iyice sekillenecektir. Oyle yakisikli adamlar, taniyinca sifirin altina iniyor. Oyle cirkin adamlar da direk level atliyor konusmalariyla karakteriyle. Bu sadece erkekler icin degil bayanlar icin de gecerli...

Dis gorunus hic hiic onemli degildir hatta tanisip oturup konusunca oyle icin isinir oyle etkilenirsin ki dis gorunusunu farkinda bile olmazsin. Insanlar sana cirkin bu dediginde neresi yaa diye bakip bakip durursun fotograflarina . Ilk gorusme icin bu erken olsa da yine de icinize sinmeyen hareketleri olmus hemen seviyorum demeleri falan. Acikcasi benim de icime boylesi pek sinmiyor. Direk kestirip atmayin fakat ona da cok umit vermeden biraz tanimaya calisin zaten dusunceleriniz iyice sekillenecektir. Oyle yakisikli adamlar, taniyinca sifirin altina iniyor. Oyle cirkin adamlar da direk level atliyor konusmalariyla karakteriyle. Bu sadece erkekler icin degil bayanlar icin de gecerli...
Çok güzel yorumlamışsınız parmaklarınıza sağlık :)

Elektrik alma meselesi biraz da. Karsima cok yakisikli erkekler de cikti fiziken begendim bazilarinin icleri de iyiydi ama o elektirigi alamadim. Bu elektrik de baktiginda opmek elini tutmak istiyor musun gibi seyler. Mantikla yuruyecegini dusunmiyorum tutku olmadan. Icini seversin ama disina dokunursun. Ikisini de sevmek gerek

Zaten su tanisir tanismaz sana ölüyorum bitiyorum diyen tiplerden korkacaksin. Nedir bu tezcanlilik canim ? Ayrica ilk goruste aska inanmam tanimadan karakterini ogrenmeden kimseye asik olunmayacagini dusunuyorum ancak sen kendine yakistirmiyosan bence bi iliskinin baslamasina izin verme

Yan yana yakismak önemli değil.Yani başkaları sizi yakıştırmış yakıştırmamış buna takılma.Ama kendin bir çekim hissetmediysen bu çok önemli.Sadece karakteri düzgün diye evlenilmez.Bu kadar kısa bir sürede seviyorum ölüyorumlar da doğru değil.

Olgundan kastım saçları biraz dökülmüş olgun bir görünüme sahip. Aslında haklısınız çevremdede konuştuklarım oldu fakat karakter herşeydir bu sefer tipi çok düzgün karakter yoksunu. Sağolun yorumunuz için
Eşimi ilk gördüğümde pek begenmedim
Kendisi beni ortak arkadasımızın face sayfasına resim ekleyınce cok begenmiş
Biz farklı sehirlerde 3 hafta yazısıp telde konustuk
3 hafta snr bulusunca boyu cok cok uzun oldugu için (1.92) ben bu durumdan rahatsız oldum
Ben 1.60 ım
Kendisi benden bir yas kucuk ama boydan ve iriliktem dolayı daha buyuk duruyor.
O ilk goruste begenmedğim adama bulusmalar arttıkca asık oldum
3 yıllık evliyiz ve hala da cok asıgım
Dünyanın en yakısıklı adami benim için suanda:)
Tipsiz de değildi ama deiğim gbi boyu cook uzundu
Önemli olan kişiliği
Kişiliği sizi etkılerse , gerisi gelir

Eşimi ilk gördüğümde pek begenmedim
Kendisi beni ortak arkadasımızın face sayfasına resim ekleyınce cok begenmiş
Biz farklı sehirlerde 3 hafta yazısıp telde konustuk
3 hafta snr bulusunca boyu cok cok uzun oldugu için (1.92) ben bu durumdan rahatsız oldum
Ben 1.60 ım
Kendisi benden bir yas kucuk ama boydan ve iriliktem dolayı daha buyuk duruyor.
O ilk goruste begenmedğim adama bulusmalar arttıkca asık oldum
3 yıllık evliyiz ve hala da cok asıgım
Dünyanın en yakısıklı adami benim için suanda:)
Tipsiz de değildi ama deiğim gbi boyu cook uzundu
Önemli olan kişiliği
Kişiliği sizi etkılerse , gerisi gelir
Sizin adınıza çok sevindim Rabbim ömür boyu mutluluk versin darısı hayırlısıyla başıma :)

zaman çok hızşı geçiyor evde kaldım ben mesela.. bence karekterini incele dış gönürüş geçiçidir malum.ne güzel çevrende senin yuvanı kurmak için çaba gösteren bir ailen var ben, hiç kimse istemedi bile..

zaman çok hızşı geçiyor evde kaldım ben mesela.. bence karekterini incele dış gönürüş geçiçidir malum.ne güzel çevrende senin yuvanı kurmak için çaba gösteren bir ailen var ben, hiç kimse istemedi bile..

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşâAllah tez vakitte beklediğinize değer biri karşınıza çıkar. Bakmayın benim anneme kalsa yaşım küçük bu yaşta ne evliliği fazlaca gönülsüz yinede hayırlısı demek lazım yorumunuz için sağolun :)

Arada teyzemin kızı olmasa zaten bu tarz kelimeler sarfetmesine izin vermezdim. Teyzemin kızının eşi onu tanıyor gözlemlemiş o nedenle birşey demedim ama bunu ona söyledim, aracılar olmasa birinin bu kadar kısa zamanda bu kelimeleri söylemesine izin vermezdim diye. Cevabınız için teşekkür ederim sağolun

Boyle " nininin ninisisin sana kizamiyorum" gibi seyler soylemeyin. Snra o verdgin rahatlikla " beni aldattin ama kuzenimin/ x enistenin hatri var" demeni bile bekleyebilir. Erkekler cok piskindir.
Hatasi varsa hatalisin de.
Bende gorucu usulu konustgum biri basta " cok olumlu dusunuyorum, ben hissediyorum bizden olur/ tekrar ne zmn bulusuyoruz ozledim seni" derken 8 gun snra " olmuyr" dedi. Keske diyorum "dugunumuzu nerde yapariz' diyen bu kisiye
( noluyruz daha 3 gundur taniyorun seni dedikten snra "sakaydi ya" dedi) zamaninda sinirmi koysaydim bi guzel...

Boyle " nininin ninisisin sana kizamiyorum" gibi seyler soylemeyin. Snra o verdgin rahatlikla " beni aldattin ama kuzenimin/ x enistenin hatri var" demeni bile bekleyebilir. Erkekler cok piskindir.
Hatasi varsa hatalisin de.
Bende gorucu usulu konustgum biri basta " cok olumlu dusunuyorum, ben hissediyorum bizden olur/ tekrar ne zmn bulusuyoruz ozledim seni" derken 8 gun snra " olmuyr" dedi. Keske diyorum "dugunumuzu nerde yapariz' diyen bu kisiye
( noluyruz daha 3 gundur taniyorun seni dedikten snra "sakaydi ya" dedi) zamaninda sinirmi koysaydim bi guzel...
Çok haklısınız merak etmeyin bende sınırımı koyup tepki veriyorum anlayışla karşılıyor biraz zaman verip tanımaya çalışıcam ne denirki hayırlısını istemekten başka yorumunuz için sağolun :)

yaşın cok genç..tanısarak bi yerde aşık olarak evlilk yapabilecekken görucu usulu bana cok garıp gelıyor.gorucu usulu evlenenlere saygım var ,bunu o açıdan asla soylemıyorum ama acelen ne yanii....bi de adam bıraz garıp geldı daha ne ara aşık oldun da sevıyorum falan dıyebılıyosun kı...cıkkksss bence olmaz bu iş.zaten sende içine sinmedi ki konu açmıssın

Back
X