• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kim kime uyum saglamali sizce

duruma göre değişir canım, biz ortak karar alırız, en azından 10 aylık evliliğimizde böyle olması için çaba gösteriyorum. ikimiz de diğerinin istemediği bişeyi zorla yaptırmayız. orta yol bulunur. benden habersiz karar verilirse çok kızıyorum eşime.

duruma göre değişir canım, biz ortak karar alırız, en azından 10 aylık evliliğimizde böyle olması için çaba gösteriyorum. ikimiz de diğerinin istemediği bişeyi zorla yaptırmayız. orta yol bulunur. benden habersiz karar verilirse çok kızıyorum eşime.

ya kendimden örnek vereyim. biz ikimizde biraz inatciyiz sanirim ama o daha agir basiyor gibi geliyor. son sözü genelde hep o söylemek istiyor ve benim esim cok cabuk sinirleniyor. sizde de böylemi?

ya kendimden örnek vereyim. biz ikimizde biraz inatciyiz sanirim ama o daha agir basiyor gibi geliyor. son sözü genelde hep o söylemek istiyor ve benim esim cok cabuk sinirleniyor. sizde de böylemi?

yok canım benim eşim çok sinirli değildir, ben daha fevriyimdir hatta. ama ortak noktamız çoktur ve hayat görüşümüz de uygundur. o yüzden tartışsak bile bi tarafın da gönlü alınır ona göre hareket ederiz. saygı bu işin başı. bir de illa ki benim dediğim olacak diye tutturmamak.

uçak daha iyi ama burda arabasızda olmaz gezemezsiniz kiralarsanız olabilir eşinle konuş olmadı kura çekin

yok canım benim eşim çok sinirli değildir, ben daha fevriyimdir hatta. ama ortak noktamız çoktur ve hayat görüşümüz de uygundur. o yüzden tartışsak bile bi tarafın da gönlü alınır ona göre hareket ederiz. saygı bu işin başı. bir de illa ki benim dediğim olacak diye tutturmamak.

cok medeni konusuyorsun. ama malesef sanirim bi o saygiyi kaybettik. hep demisimdir aslinda saygi kalmazsa sevgide kalmaz diye...offf offff

uçak daha iyi ama burda arabasızda olmaz gezemezsiniz kiralarsanız olabilir eşinle konuş olmadı kura çekin

bakalim yaaa sanirim zamana birakicam eger illa tutturursa gitsin kendisi arabayla.ben günümü yolda harcayamam.(suan biraz sinirliyimde)

bence uçakla gitmek mantıklı, eşinle konuşup beraber senin uçak korkunu yenmeye çalışalım falan diyebilirsin ikna etmeye çalıabilirsin canım aklıma gelen bu

eğlenceli bi yolculuk olur bence canım.. keyfini çıkarmaya bak, kitaplar al yanına, foto makinesi ve müzik.. bide sevdiğin insan yanında.. ne güzel...
keşke düğünümü yapabilsem tek sorunum bu olsa..

canım benim herkes şuan türkmengelinin yazdığı konuda sana cevap verecek yok

eğlenceli bi yolculuk olur bence canım.. keyfini çıkarmaya bak, kitaplar al yanına, foto makinesi ve müzik.. bide sevdiğin insan yanında.. ne güzel...
keşke düğünümü yapabilsem tek sorunum bu olsa..

kizlar sizinle paylasmak istedigim akil danismak istedigim bi konu daha var...simdi biz yazin türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz ya hani...esim benden iki hafta önce gitmeyi düsünüyor(benim iznim az daha fazla gidemicem)...sizce buna karsi cikmalimiyim...yoksa birakayim gitsinmi?

Back
X