- 20 Kasım 2018
- 14.001
- 53.002
- 598
- 35
- Konu Sahibi rainydayinireland
Dedi kendi evi olmayip kirada oturan kadin...Anladığım tek şey burdaki herkesin çok fakir olduğu :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedi kendi evi olmayip kirada oturan kadin...Anladığım tek şey burdaki herkesin çok fakir olduğu :))))
Anladığım tek şey burdaki herkesin çok fakir olduğu :))))
Dedi kendi evi olmayip kirada oturan kadin...
10 sayfa kayinpederim bana ev almiyor diye aglayan kadin millete fakir diyorOnun bunun malına salça olmaya çalışmayan bizdik oysaki![]()
Kendime ait evim olmadığını kim söyledi :)))))) benim var eşimin yokDedi kendi evi olmayip kirada oturan kadin...
Kendi evi varken eşine kira ödeten koca yürekli kadın.Kendime ait evim olmadığını kim söyledi :)))))) benim var eşimin yok
Asla aza razı olma :)))Kendi evi varken eşine kira ödeten koca yürekli kadın.
Bunu mu demek istediniz: eşime bir semer de ben vurdumAsla aza razı olma :)))
Kendi evi varken eşine kira ödeten koca yürekli kadın.
Sen sus pis fakir ahshfs sen biz zenginlerle muhatap olma bile.Ama bencil olan abisinin evinin derdine düşmeyen görümce. Asalak olan görümce.
İnsan şöyle bir konu açtıktan sonra evi olsa bile söylemeye utanır shjkl
Hayir kimse oglunun evi yok kizina araba aldi demez tabi ki guldurmeyinYa ben ev alalim istedim zaten ama baktim ses seda yok varimi yogumu ortaua koyup arabami aldim fakat ben alirken biraz paraya ihtiyacim vardi istedigim modeli alabilmek icin esim nakit o kadar para esnaf ayirama filan diye beni ikna ederken pat diye ona nakit arac alinmasina acikcasi kuruldum . Bana gelince para cikmiyor ama kizlarina gelince pat diye cikardilar. Yani sidik yarisi gibi bir sey yapiyorlar . Ben de olan onda da olmali gibi. Ben kendim kazaniyorum sonucta ve esimin gelen miktar sadece ev ihtiyaclarina gidiyor eee kalmiyor mu para . Tabi ki kalir normalde . Bu arada araba Tabi ki alinir alinmasindan ziyade oglunun evi yok kizina araba aliyorsun diye konusulmaz mi ya bir ben mi boyle dusunuyorum. Yarin para biriktirip kendi imkanlarimla ev alsam catlayip esimin calistiklarini da katip kizlarina yine ev alirlar onun boynu bukuk kalmasin diye heralde cok degisik anlamlandiramiyorum.
Lohusa oldum bebegimi kendi bebegi gibi sürekli gece alip duruyor besiginden vs. Rahatsiz oldugumu belirtince annesi agladi ,sacma sapan benim de kizim evlenilecek yasta bebegi olsa bakabilir filan diyip hic bir sekilde yardimci olmadilar sonrasinda da , ustune kocami yine calistirdilar lohusa vs demeden, sacma sapan diyaloglar.
Ben nisani atildigi ve yasi da epey ilerledigi icin psikolojisinin bozuk olduğunu dusunuyorum ailesi de farkinda ama bana kalirsa ona kotuluk yapiliyor kimse omur boyu kimseyi pis pislamaz.
Yani gerçekten 9 sayfadan bunu anladıysanız size üzülürüm ama daha çok öğrencilerinize ve meslektaşlarınıza. Ayrıca zenginlikten bahsedeceksek kayınpedere el avuç açan birine söz düşmez.Anladığım tek şey burdaki herkesin çok fakir olduğu :))))
Öyle olduğu gibi bir de kocasından kendini üstün görüyor. Çok merak ediyorum kocası burada yazdıklarını okusa ne hissederdi.Kayınpederin iki evi geçindirecek iş kurmuş ama eşin olmasa bir hiç. Adamın kızına aldığı arabaya takmışsın. Kıza babanın malı mı diye sor istersen de versin cevabını.
Bu işler bana biraz lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee hesabı geliyor. Ortak kese böyle bir şey. Evlenirken bu adamın işini biliyordunuz. Kaldı ki durumunuz gayet iyi, eşiniz evi kendi başına geçindiriyor. Kendi denginizde bir öğretmenle evlenseydiniz 2 maaşı birleştirip kira fatura ödeyecektiniz ancak.
Kaynanası gül dökmüş bir de. Herhalde.... altından, biz fakiriz anlamayız.Öyle olduğu gibi bir de kocasından kendini üstün görüyor. Çok merak ediyorum kocası burada yazdıklarını okusa ne hissederdi.
Düşünsenize çalışan karınızın eve katkısı yok. Buna rağmen aile desteği ile ona Türkiye'de çoğu kisinin yaşamadığı standartta bir hayat sunuyorsunuz. Karınız forumlarda sizi ve ailenizi aşaglayip, şükretsinler kocamdan üstünüm ama onunla evlendim pozları kesiyor. Konu evlilikte maddi denge ama konu sahibinin evin giderlerine katkısı yok Şaka gibi konu
Dökmüstür . İyi niyetlidir döker. Gelinini kızı gibi görmek ister döker. Önemli olan onların bu tavrına sen ne yaptın. Benim kayınvalidem de yok iyidir. Çok severim. Düğünümde evliligim için hep elinde olanın en iyisini yaptı. Ancak bende kimseyi yolunacak kaz gibi görüp malına mülküne göz koyup, diğer evlatları ile ilişkisine salca olmadım. Hatta bende en iyisi onlarında olsun diye uğraşırım her zaman. Bu iş karşılıklı olursa güzel ve daimi olur. Yoksa konu sahibi bu kafa ile en çok kendi yuvasının altını oyar.Kaynanası gül dökmüş bir de. Herhalde.... altından, biz fakiriz anlamayız.![]()
Bir de herkes aynı şeyi söylüyorken insan bir acaba bile demez mi? Bu kadar sabit fikirlilik, değişime düşmanlık görmedim.Öyle olduğu gibi bir de kocasından kendini üstün görüyor. Çok merak ediyorum kocası burada yazdıklarını okusa ne hissederdi.
Düşünsenize çalışan karınızın eve katkısı yok. Buna rağmen aile desteği ile ona Türkiye'de çoğu kisinin yaşamadığı standartta bir hayat sunuyorsunuz. Karınız forumlarda sizi ve ailenizi aşaglayip, şükretsinler kocamdan üstünüm ama onunla evlendim pozları kesiyor. Konu evlilikte maddi denge ama konu sahibinin evin giderlerine katkısı yok Şaka gibi konu