• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat

Bernaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
8
2
36
27
Merhaba şuan henüz 2 aylık bir ilişkim var uzun bir aradan sonra hayatıma birini aldım. Daha önceden yaşadıklarım kaynaklı aşırı güvensiz isteksiz heyecanı olmayan birine dönüştüm ama hayatımda birinin olması bana iyi gelir diye düşündüm. 2 ay oldu ama bana karşı çok ilgili düşünceli yaklaşıyor benimle alakalı detayları asla unutmuyor beni farklı hissettiriyor ve ciddi düşünüyor. Ama ben artık mantığım la hareket ettiğim için biraz daha işin maddi kısmını düşünüyorum. Normal bir fabrika işçisi. Annesini yakın zamanda kaybetmiş evde babası ve erkek kardeşiyle yaşıyor bütün sorumluluk evin yönetimi onda. Haliyle imkanlar kısıtlı. O kadar kafam karışık ki ne yapsam bilmiyorum anlatamıyorum da.

Öncelikle 2 ay çok ama çok erken.
2 ayda herkes çok iyidir, çok düşüncelidir.
Dİğer kısma gelirsek, sizin mesleğiniz veya eğitim durumunuz nedir?
Denklik önemli.

Geçim sıkıntısı yaşarsınız. Belli bir yerden sonra aşkta karın doyurmuyor. Boşanma sebeplerinde maddiyat aldatmadan sonra 2. Sırada. Ama derseniz ki ben evde kuru ekmek, soğan yerim, onların evine gelin giderim o zaman çok sorun olmaz.

Maddi gelir yanında egitim düzeyinin de önemli olduğunu düşünüyorum. İşin mantik tarafina bakacak olursam bu ilişkiyi ciddiye bindirmezdim ben olsam.

Geçim sıkıntısı yaşarsınız. Belli bir yerden sonra aşkta karın doyurmuyor. Boşanma sebeplerinde maddiyat aldatmadan sonra 2. Sırada. Ama derseniz ki ben evde kuru ekmek, soğan yerim, onların evine gelin giderim o zaman çok sorun olmaz.
O kadar sabırlı geçimli birii değilim

Öncelikle 2 ay çok ama çok erken.
2 ayda herkes çok iyidir, çok düşüncelidir.
Dİğer kısma gelirsek, sizin mesleğiniz veya eğitim durumunuz nedir?
Denklik önemli.
Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu ama kendini geliştirmiş baya bir zamanlar tiyatroyla felan ilgilenmiş

Zor
Merhaba şuan henüz 2 aylık bir ilişkim var uzun bir aradan sonra hayatıma birini aldım. Daha önceden yaşadıklarım kaynaklı aşırı güvensiz isteksiz heyecanı olmayan birine dönüştüm ama hayatımda birinin olması bana iyi gelir diye düşündüm. 2 ay oldu ama bana karşı çok ilgili düşünceli yaklaşıyor benimle alakalı detayları asla unutmuyor beni farklı hissettiriyor ve ciddi düşünüyor. Ama ben artık mantığım la hareket ettiğim için biraz daha işin maddi kısmını düşünüyorum. Normal bir fabrika işçisi. Annesini yakın zamanda kaybetmiş evde babası ve erkek kardeşiyle yaşıyor bütün sorumluluk evin yönetimi onda. Haliyle imkanlar kısıtlı. O kadar kafam karışık ki ne yapsam bilmiyorum anlatamıyorum da.
Zor vala.. bence yol yakınken bitirsenmi..

Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu ama kendini geliştirmiş baya bir zamanlar tiyatroyla felan ilgilenmiş

Maddiyatı geçtim, eğitim durumundaki fark çok sıkıntı bence. Bir taraf üniversite lisans mezunu ise diğer taraf da en az lisans mezunu olmalı. Lisans ve üzeri de olabilir o zaman çok sıkıntı yaratmıyor. Ama biri lise biri üniversite bence olmaz.

Daha 2 aylık ilişkide hemen ciddi yollara girmeyin pişman olursunuz. Maddiyatıyla ilgilenmem ama bazen insan 20 yıllık kocasını tanımıyor 2 aya ne kadar tanıdınız ki şimdiden bunları düşünmeye başladınız. Bence akışına bırakın

Fabrikada ama ne kadar alıyor? Arkadaşımın eşi İzmir’de güneş paneli fabrikasında çalışıyor 7 bin civarı alanlar da var diyor orada işler farklı oluyor sanırım.

Back
X