Tam bizi anlatmışsın

bende kamuda çalışıyorum eşimde inşaat sektöründe çalışıyor. bizde de hiç böyle konular olmadı, sıkıntı yapan da olmadı hatta bazen konuşuruz benim böyle bi işte çalışmam bizim içim büyük bi nnimet diye .Şimdi bi oğlumuz var çok şükür çok mutluyuz burda tanıdığımız olmadığı içinde oğlumuza şuan eşim bakıyor.
Not. Biz nişanlıyken atamam geldiğinde bana karşı soğuk ddavrandı.tabii hemen sordum nnedenini bana "bak ataman gelmiş ilerde benden utanırsın, sıkılırsın gün gelir tertemiz eve kirli inşaat kıyafetleriyle gelirim ileride sıkıntı olur".durdum baktım tam tersi olsaydı sen atansaydın bende normal bi işte çalışsam öyle mi düşünürdün, ben kendime kefilim hiç bir zaman bunu sana hissettirecek kompleks e girmem benim için öncelik sevgi saygı ve huzur dolu bi evlilik .ve ikna ettim eevlendim 5 yıllık bi beraberlik ve 3 yıllık evliyim bbaldan tatlı bi oğlumuz var.
Konu sahibine de özellikle şunu söylemek iistiyorum.Aranızda ki sevgiye dair bi şüphe olmasaydı böyle bi soru hiç aklına gelmezdi bile bence öncelikle karşı tarafı iyi tanıyıp ,analiz etmeniz ve eğer ki aklınıza yatarsa da birazcık özgüven ve cesaret diyorum. Şimdiden hakkınızda hayırlısı eğer senin için hayırlısıysa olsun ,değilse de Rabbim senin için hayırlı kılsın onu...