- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
valla asıl onun mesleği eş için tercih edilen bir meslek değil..Merhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
bende mühendisim bu arada.. ne bilim insan eşi tarafndan mesleğine saygı duyulsun istiyo.. ki gerçekten çok zorluklarla okumuş biriyim.. şu an bazen gurur duyduğunu falan söylese de inandırıcı gelmio hiç. içimde kaldı bu mevzu. siz olsanız ne yapardınız bazen şeytan o zaman git kendine öyle birini bul diyip yol ver dio çok üzdü beni çünkü ilişkinin başlarndan beri çok yıprandım..
neyse ama pişman olmuş geçmiş gitmiş mühendislikse zatn çok güzel meslek boşver gitsin takılma buna