Evlilikte mücadele etmekten yoruldum

Belki de sizin ondan vazgecemeyeceginizi dusundugu icin de boyle davraniyor olabilir esinizin sizi kaybetme korkusu yok cunku muhtemelen hic kaybetmenin eşiğine gelmemiş ya da hic sizden ayri kalmamistir bir ihtimal daha var ama onu soylemek istemiyorum

Konunun temeli ne?

Ben de çok sorunlar yaşadım evliliğimde fakat eşim bana küfür etmedi hiç.
Havaya "bilmemne yapıcam bu işi de" gibisinden küfür bile etse, sakinleştiğinde "bak sana değildi küfürüm, sadece hiddetleniyorum ağzımdan istemediğim şeyler çıkıyor, çaresiz kalıyorum" dediği çok olmuştur.

Bazen şahsıma bir kırıcı laf söylediğinde de "ben sana bu şekilde davranmıyorum, seni rencide edecek, erkekliğine dokunacak laflar söylemiyorum, derdimi anlatıyorum sadece, sen de lütfen sadece derdini anlat tartışmada, beni aşağılama" dediğim zaman "haklısın, ben kaba davranıyorum, özür dilerim" demişliği çoktur.

Artık eskisi kadar ne kavga ediyoruz ne didişiyoruz.
Bunun da en büyük sebebi benim geri adım atmam.
Artık umursamaz davranıyorum sorunlarımıza, bırakıyorum bakalım ne yapacak?
Çözümleyecek mi, benim kadar uğraşacak mı diye gözlemliyorum.

ama siz sadece bir kaç cümle ile belirtmişsiniz durumunuzu, konu tam olarak ne?
Ona göre yönlendirelim.

Yoksa bir eşin diğer bir eşe (kadın veya erkek) bu raddede davranması tabii ki göz yumulmaz bir durum.
Tabii ki de sorunlar bu şekilde çözülmez.

Durup dururken bu hale gelmemiştir olay başı vardr tahminimce ama anlttğınıza göre uzatmalr oynanan bi evlilik gibi

Belki de sizin ondan vazgecemeyeceginizi dusundugu icin de boyle davraniyor olabilir esinizin sizi kaybetme korkusu yok cunku muhtemelen hic kaybetmenin eşiğine gelmemiş ya da hic sizden ayri kalmamistir bir ihtimal daha var ama onu soylemek istemiyorum
Herseyi acikca yazabilirsiniz cunku ben cok sey yasadim bes senelik evliyim evliligimin basindan beri
Kaybetme korkusunu da yasattim annemlerin evine bes kere gittim ve haliyke geri geldim iki cocukluyum bitti hersey dedigimde bi kavgada ne ananin a... gidersen git bittimi gercekten bende bakarim hayatima dedigi cok oldu ama bi gun veya bi kac gun sonra hic bisey olmamis gibi Slm yazardi cok iyi hatirliyorum

Hep mi böyleydi bu adam?
Armut dibine duser ne gorduyse onu yapicak babasi annesini kucuk yasinda hamile birakip almis kadin simdi 45 yasinda hem kanser atlatti tek gogsu yok hemde gecen felc gecirdi simdi iyi ayakta ama dedigm gibi babasina benziycek bu koca onun gibi kufurbaz her kavgada agza alinmiycak seyler anneme kadar biterse bitsin havasi evde durmama sadece karnini doyurmaya uyumaya ve dinlenmeye gelme vs.. tamm evin ihtiyaclarini karsilar sorumsuz degildir ama bununla bitmiyor demi

Konunun temeli ne?

Ben de çok sorunlar yaşadım evliliğimde fakat eşim bana küfür etmedi hiç.
Havaya "bilmemne yapıcam bu işi de" gibisinden küfür bile etse, sakinleştiğinde "bak sana değildi küfürüm, sadece hiddetleniyorum ağzımdan istemediğim şeyler çıkıyor, çaresiz kalıyorum" dediği çok olmuştur.

Bazen şahsıma bir kırıcı laf söylediğinde de "ben sana bu şekilde davranmıyorum, seni rencide edecek, erkekliğine dokunacak laflar söylemiyorum, derdimi anlatıyorum sadece, sen de lütfen sadece derdini anlat tartışmada, beni aşağılama" dediğim zaman "haklısın, ben kaba davranıyorum, özür dilerim" demişliği çoktur.

Artık eskisi kadar ne kavga ediyoruz ne didişiyoruz.
Bunun da en büyük sebebi benim geri adım atmam.
Artık umursamaz davranıyorum sorunlarımıza, bırakıyorum bakalım ne yapacak?
Çözümleyecek mi, benim kadar uğraşacak mı diye gözlemliyorum.

ama siz sadece bir kaç cümle ile belirtmişsiniz durumunuzu, konu tam olarak ne?
Ona göre yönlendirelim.

Yoksa bir eşin diğer bir eşe (kadın veya erkek) bu raddede davranması tabii ki göz yumulmaz bir durum.
Tabii ki de sorunlar bu şekilde çözülmez.
Burda tam detayli yazamadim yazsamda epey uzun olabilir

Dilerseniz benim profilimde bi konum daha var toplamda zaten iki konum var , oteki konuyu okuyun orda herseyi basindan beri yazdim daha iyi anlarsiniz beni

ee zaten ortada evlilik yok gibi
Benmi kor oldum da goremiyorum ne anlamadim gitti boyle kirip dokuyor beni sonra bisey olmamis gibi davranmami istiyor bende oyle davranmiyorum tabiki o da hemen diyor ben sana yanasmaya calisiyorum gonlunu almaya calisiyorum sen yanasmiyorsun ben daha ne yapayim diyor ! Buna ne diyorsunuz ?

Burda tam detayli yazamadim yazsamda epey uzun olabilir

Dilerseniz benim profilimde bi konum daha var toplamda zaten iki konum var , oteki konuyu okuyun orda herseyi basindan beri yazdim daha iyi anlarsiniz beni
Şiddet,küfür, hakaret,sana ve çocuklara karşı ilgisizlik, sizi eş yerine koymamak var .ilgi istediğinizde de amma şey meraklısı kadınsın şeklinde mide bulandırıcı cevapları var.bunların bir tanesi başlı başına boşanma sebebiyken neden çekiyorsun ki?
Sana ve çocuklarına yazık değil mi?Ailen arkandaymış işte.Çek git belçikaya.Gençlik cehaletinin bedelini daha fazla ödeme.Hadi kendini düşünmüyorsun çocuklarını düşün.Yazık çocuklarına.

Şiddet,küfür, hakaret,sana ve çocuklara karşı ilgisizlik, sizi eş yerine koymamak var .ilgi istediğinizde de amma şey meraklısı kadınsın şeklinde mide bulandırıcı cevapları var.bunların bir tanesi başlı başına boşanma sebebiyken neden çekiyorsun ki?
Sana ve çocuklarına yazık değil mi?Ailen arkandaymış işte.Çek git belçikaya.Gençlik cehaletinin bedelini daha fazla ödeme.Hadi kendini düşünmüyorsun çocuklarını düşün.Yazık çocuklarına.
Basta tesekkur ediyorum size zaman ayirip okudugunuz icin

Gidicem cunku daha bu yasimda cok yorgunum mucadele tekrar tekrar denemeye hic gucum yok

Basta tesekkur ediyorum size zaman ayirip okudugunuz icin

Gidicem cunku daha bu yasimda cok yorgunum mucadele tekrar tekrar denemeye hic gucum yok
Rica ederim.
Yaşın daha çok küçük.Bu yaşta bu kadar çok sorun elbette ki mutsuz ve yorgun yapar insanı. Hiç kavga etmeyin, sessiz sedasız çekil gidin. Önünüzde koca bir önür var ,toparlarsın kendini.Ailen iyi olmana yardımcı olur.Belçikadaki yaşam standartları senin ve özellikle çocuklarının için daha iyi olur.Çocuklar küçük kolayca adapte olurlar.
Bu defa Belçikadayken eşin olacak mağara adamının yalanlarını kanıp da geri dönme.

Bitmiş ki. Evlilik göremiyorum ben bu tabloda.
Lakin insan hiç tanımadığı sokakta geçen insanlara bile daha nazik davranır.

Rica ederim.
Yaşın daha çok küçük.Bu yaşta bu kadar çok sorun elbette ki mutsuz ve yorgun yapar insanı. Hiç kavga etmeyin, sessiz sedasız çekil gidin. Önünüzde koca bir önür var ,toparlarsın kendini.Ailen iyi olmana yardımcı olur.Belçikadaki yaşam standartları senin ve özellikle çocuklarının için daha iyi olur.Çocuklar küçük kolayca adapte olurlar.
Bu defa Belçikadayken eşin olacak mağara adamının yalanlarını kanıp da geri dönme.
En dogrusu da sizin dediginiz gibi cunku disardan bakinca anca mantikli dusunebiliyor insan isin icindeyken gercegi goremiyorsun

Geri donmek asla kendisi de zaten dun kavga ederken dedi ara babani halletsin alsin sizi bende bidaha gelmem dedim aman aman gelme ben cagirirmiyim yeter bitsin bende bakayim dumenime bu evlilik gitmiyor artik dedi

Back
X