- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
psikolog/yazar beybisiEspri yaptınız sanırım, kimden bahsettiğinizi maalesef bilmiyorum. O yüzden anlayıp gülemedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikolog/yazar beybisiEspri yaptınız sanırım, kimden bahsettiğinizi maalesef bilmiyorum. O yüzden anlayıp gülemedim.
Konu sahibinin de tek beğendiği yorum bu üyeninki. İnşallah normal bir insanla yaşadığı normal bir evliliği bu tavsiyelere uyarak temelinden sarsmaz.Eski açtığınız konuya baktım da zaten insan gibi davranmaya değer bir eşiniz yokmuş. O yüzden 'arasira trip için kafasına bardak fırlatiyorum' da yazsanız 'hak etmiş , iyi yapiyorsunuz' derdim.
Benim bahsettiğim sağlıklı, normal ilişkiler için toksik bir davranış. Sizin eşiniz sağlıklı ve normal olmadığı için az bile yapıyorsunuz
Gerçek bildiğimiz insan mı? Tipleme falan değil mi? Adı da aşkım kapışmak mıpsikolog/yazar beybisi![]()
Hikayenin tamamını dinleyenler ona neden insan gibi davrandığımı sorguluyorlar, ben onu hala evlenmeden önceki adam olarak görüyordum, bir şeye üzüldüğümde veya istediğimde söyleyemiyordum korkudan, ne yapacağı belli olmayan birisi mesela annesinin yaptığı dolmayı yerken ben dedim ki annemin yaptığı dolmaları özledim (yurtdışında olduğumuz için annemin yemekelrine çok hasrettim) ve bunun üzerine benim annem daha lezzetli yapıyor diyip sinirle kalktı gittiEski açtığınız konuya baktım da zaten insan gibi davranmaya değer bir eşiniz yokmuş. O yüzden 'arasira trip için kafasına bardak fırlatiyorum' da yazsanız 'hak etmiş , iyi yapiyorsunuz' derdim.
Benim bahsettiğim sağlıklı, normal ilişkiler için toksik bir davranış. Sizin eşiniz sağlıklı ve normal olmadığı için az bile yapıyorsunuz
Valla gerçek ama takma isim falan olabilir tam bilmiyorumGerçek bildiğimiz insan mı? Tipleme falan değil mi? Adı da aşkım kapışmak mıtiplemedir o ya bi komedi programında falan
![]()
TöbestValla gerçek ama takma isim falan olabilir tam bilmiyorum![]()
ya neden herkes çok zeki bu sayfadaAllah düşürmüyor zaten o bir züğürt tesellisi, insanlar kendisi düşüyor/düşmeyi seçiyor![]()
Geçmiş zaman kullandığınıza göre heralde kurtuldunuz bu ergenden?? Yani inşallah kurtuldunuz?Hikayenin tamamını dinleyenler ona neden insan gibi davrandığımı sorguluyorlar, ben onu hala evlenmeden önceki adam olarak görüyordum, bir şeye üzüldüğümde veya istediğimde söyleyemiyordum korkudan, ne yapacağı belli olmayan birisi mesela annesinin yaptığı dolmayı yerken ben dedim ki annemin yaptığı dolmaları özledim (yurtdışında olduğumuz için annemin yemekelrine çok hasrettim) ve bunun üzerine benim annem daha lezzetli yapıyor diyip sinirle kalktı gittiki annemin yaptığı dolmadan yememişti ki karşılaştırsın. Ben de üzüldüğümü yüzümü sarkıtarak hissettiriyordum çünkü insan gibi iletişim kurulmuyordu ama işe de yarıyordu kısa süreliğine de olsa
Herkes zeki değil malesef işteya neden herkes çok zeki bu sayfada
Kimliğiniz belli değil diye sallayın tabi karşıma geçseniz kekeleyerek konuşursunuz burda sallayın bakalım, Allah kimseye boş geçirebileceği zaman vermesin sonra böyle saldırıyolar üzerimizeKonu sahibinin de tek beğendiği yorum bu üyeninki. İnşallah normal bir insanla yaşadığı normal bir evliliği bu tavsiyelere uyarak temelinden sarsmaz.
Niye yahu? Erkekler gerizekalı mı? Konuşunca anlamıyorlar mı?Vala şu zamanda konuşarak yola getirilen erkek neredeyse imkansız. Hâl tavır hareketler daha etkili.
O yüzden evet kaçan kovalanır taktiği ile yola devam.
Niye kekeleyeyim yahu sizin karşınızda? Kimsiniz siz?Kimliğiniz belli değil diye sallayın tabi karşıma geçseniz kekeleyerek konuşursunuz burda sallayın bakalım, Allah kimseye boş geçirebileceği zaman vermesin sonra böyle saldırıyolar üzerimize![]()
"Ben genel kurmay başkanı,cumhurbaşkanı,başbakanınızım" diye bi replik geldi aklıma hahakhfdkshfkahwsaNiye kekeleyeyim yahu sizin karşınızda? Kimsiniz siz?
PrezınıtNiye kekeleyeyim yahu sizin karşınızda? Kimsiniz siz?
Kimliğiniz belli değil diye sallayın tabi karşıma geçseniz kekeleyerek konuşursunuz burda sallayın bakalım, Allah kimseye boş geçirebileceği zaman vermesin sonra böyle saldırıyolar üzerimize![]()
Ay onlardan biri hatta üçü birden olsa da kekelemem ki, insan yani sonuçta karşımdaki etten kemikten bişey."Ben genel kurmay başkanı,cumhurbaşkanı,başbakanınızım" diye bi replik geldi aklıma hahakhfdkshfkahwsa![]()
Gerizekalı değiller ama konuşmak işlerine gelmiyor.Niye yahu? Erkekler gerizekalı mı? Konuşunca anlamıyorlar mı?
Biz dün gece bi konudan gerildik eşimle, bi saat sonra falan oturduk konuştuk, özür diledi ve kapandı mevzu.
İlişki koçu deyince bende film kopuyor maalesefGerizekalı değiller ama konuşmak işlerine gelmiyor.
Eski erkek arkadaşıma ilgi sevgi gösterdikçe bana olan ilgisi azalırdı. Koşardım resmen peşinden ve bu konu hakkında da açık açık konuşurdum.
İlgi istediğimi, görüşme sıklığı vs. Ama konuşmanın hiç etkisi olmazdı.
Ben her zaman sevgiyi belli etme taraftarıyım. Sevgimi ne kadar belli edersem o kadar karşılık görücem sanardım ama hiç öyle olmadı . Ne zaman ki onun gibi davransam o zaman üstüme düşerdi işte.
Pek çok eğitimli ilişki koçuda aynısını söylüyor zaten. Bazen konuşmak yetmiyor ayna olmak gerekiyor karşıdaki kişiye.
Uzaylı olsa konuşmana gerek kalmaz diye düşünüyorumAy onlardan biri hatta üçü birden olsa da kekelemem ki, insan yani sonuçta karşımdaki etten kemikten bişey.
Uzaylı falansa heyecandan kekeleyebilirim ama en büyük hayalim bir uzaylıyla tanışmak![]()