Evlilikte neden tek seven tarafı(m)z?

Bu tür ilgisiz davranışlar (taktikler) uzun süreli bir çözüm değil. Zaten ilgi göstermemeye alışmış olan birini nasılsa kendiside memnun bu halimden diyerek alıştırırsınız. Bütün hayatınız boyunca taktik yaparak yaşayamazsınız illa ki bir yerde patlar bu durum.
kısa süreli yarıyor zaten

Bence zaten karsi tarafin gitmesi bu yuzden oluyor. Kimse vazgecilmez degildir nihayetinde ve insan iliskileri cikara daylidir bu kari koca dahi olsa. Cikar derken illa maddi olarak dusunulmesin. Istedigi hosgoruyu sefkat sevgiyi bulamazsa gayette birakip gidebilir. Kimse
Kimseyi cekmek zorunda degil

Vazgeçemeyenlerden de vazgeçemedikleri vazgecer. 😂

Evlendikten sonra diz dize göz göze olayı devam etmez ki ya yaz dizisi modunda
Bende keyfime düşkünümdür her an mıç mıç olamam bazen az ilgi göstereyim derim eşim hemen şımarır telefona dalar falan bende ilgimi eski haline döndürürüm bu sefer telefonu bırakır gelir benle uğraşır😝 sanırım çocuk olana kadar böyle oyun oyncaz🤣
Mıç mıç olmayı istemiyorum ki sadece ilgi bekliyorum 😌

Kimseye "gidemez, çok seviyor" rahatligi vermemek lazim bu zamanla saygiyi sevgiyi de bitiren bir şey bence.
Bizim evliligimizde eşim benden daha tutkundur bana ama buna rağmen ne yaparsam yapayim "asla gidemez" veya sonucu olmaz diyemem. Gururlu bir adamdir cunku ayni zamanda.
Sevgisine saygi duyuyorum bu yuzden ama sizin gibi " buna ne yapsam gitmez bu" denilenler malesef saygi gormez.
Evet orası doğru o yapmaz gitmez demem ama tabi o benim için gidemez diye düşünüyordur..

Hiç konuşmayı denediniz mi ben üzülüyorum böyle olmana neden böyle şöylesin gibilerinden, kesin denemişsinizdir de işte laf ola beri gere
Okuduğum kitapta şöyle bir şey yazıyordu erkekler(en karısını seveni bile) birden çok kadın isterler doğası gereği, kadın da ilgi ister doğası gereği. Erkekler o yabani taraflarını dizginleyebiliyormuş ancak kadınlar duyguları üzerine yaşadıkları için ilgi isteklerini baskılayamıyorlarmış. Ve kadınlar bunu kabul ettiklerinde daha mutlu olabiliyorlarmış ilişkilerinde tamammmm kabul ediyorum ama olmuyo abii biz her şeyimizi verip canımızı dişimize takıp onlar için yırtınıyoruz aman neyse açmıcam ağzımı öff
Ahahha kuzum evet kesinlikle öyle kendimi aşk kadını gibi görüyorum her halde sevgisini ucundan gösterse bayılırım😅

Bilmemkaç senelik evliliklerde flört ilgisi ve romantizmi aramak yeni moda mı? Abi evliyiz işte, göz göze diz dize oturmuyoruz hepimiz. Hergün kapıda çiçeklerle falan belirmiyor adam. Bu sıcakta sarılamıyoruz bile 😂

Hani eve gelip karısının yüzüne bakmayan bir adam vardır, çolukla çocukla ilgilenmez göbeğini kaşıyarak yatar, evdeki görevlerini yapmaz falan tamam ama öyle mi ki eşiniz?
Eve geç gelir işinden dolayı eh çocukla ilgili tabi ama dediginiz doğruda biz evlendik evleneli bakayı dışında tatile çıkmadık çıkamayız zaten kendi işi malum öyleymiş yeni yeni pazar günleri bi tur atar geliriz eh o da keyfi çıkarsa. Ben ikinci plandayım hep bunu hissediyorum..

K
Pasif agresiflikle bir yere varabilen görmedim daha. Bir alttan alır iki alttan alır üçüncüde bıkar hadi bana eyvallah der adam/kadın.

Derdiniz neyse anlatın yahu, bu ne ergen gibi. İyi katlanıyorlar adamlar, ben olsam katlanmam.
katlanan benim aslında onun yapması gerekenleri yapıyorum işgi sevgi desen hep bende?

Tabii ki toksik insan davranışı bu . Bir sorun yok, karşı tarafın bir yanlışı yok. Sadece ilgi çekmek için bir anda buzdolabına dönüyorsun. Karşı taraf hatasını düşünüyor,ne yaptım da böyle oldu diye ama o da bulamıyor çünkü yaptığı bir şey yok. Eğer seni seviyorsa gönlünü hoş tutmak için bir tık daha iyi davranmaya çalışıyor. Toksik insan da bundan nasipleniyor.
Bence çok kötü bir davranis. Benim sevgilim/ kocam/ yakın arkadaşım nedensiz yere boş ve üzgün bir yüz ifadesi takinip beni yola getirse onu toksik diye tanimlardim.
Zaten bir benzeri var ,en meşhur toksik insan davranışlarından, love bombing diye. Partner kişisi önce ilgiye boğuyor karsi tarafı , ona prens/prenses gibi değerli hissettiriyor,sanki dünyada tek o varmış gibi. Sonra bir anda kişi tüm bu huylarını bırakıyor. Yüzü gülüyorsa gülmüyor, günde on kere arıyorsa artık aramiyor, iltifat ediyorsa etmiyor. Zavallı partneri de 'ben ne yaptım, benim bir hatam mi oldu' diye kendisini yiyor, sevgilisini kaybetmemek için üstüne düşüyor. Sonra ipler bir anda değişiyor. Toksik kişi arasira partnerine yine iyi davranıyor, tabir yerindeyse onu şekerle kandırıyor sonra eski haline dönüyor falan. İyice oyuncak ediyor elinde. Sonrasında da işte, artık roller değişiyor partner kişisi çok aşık oluyor, toksik kişisi kendi bildiği yoldan devam ediyor.
Sizin anlattığınız da aynı bunun bir tık değişiği.
Sağlıklı insan davranışı değil kesinlikle.
👏 evet son cümlelerde ben yaşadım sevgililikteyken nasılkş evlendik 360 döndü

K

katlanan benim aslında onun yapması gerekenleri yapıyorum işgi sevgi desen hep bende?
Boşanın o zaman dicem, ona da yanaşmayacaksınız nasıl olsa. İlgiden sevgiden daha ciddi sorunlarınız var, farkındasınız değil mi?

Bence zaten karsi tarafin gitmesi bu yuzden oluyor. Kimse vazgecilmez degildir nihayetinde ve insan iliskileri cikara daylidir bu kari koca dahi olsa. Cikar derken illa maddi olarak dusunulmesin. Istedigi hosgoruyu sefkat sevgiyi bulamazsa gayette birakip gidebilir. Kimse
Kimseyi cekmek zorunda degil
Erkekler evet kolay gidiyor kadınlar çocuk olunca bahanesi o oluyor işte

Back
X