Evlilikte neden tek seven tarafı(m)z?

Buna da şükür deyip katlanmayı seçmiş konu sahibi katip🤷 el kaldırma olayında suçu kendinde bulmuş hatta. Diyecek pek birşey kalmıyor geriye.
Olayı bana baglayan yüne yorumlayablardı aslında kendi seçimlerim olduğu içinde ek birley yapamıyoum kimse zorla vermedi evlenirken beni

Olmayan demedim ki ar ama gostermiyor cünkü oyle görmüş.. vurmadıgımı kim söyledi🥶
Onun tekmeleri, kafa kesme tehditleri etmez sizin iki yumruğunuz.
Yatak demedim ki genel anlamda demek istemiştim ben aslında yargılamak kolay aslında..
Evet, çok kolay yargılamak. Huyum kurusun, hep kolayına kaçarım. Bir tane ömrüm var, 10 yıl sonra gelecek sultanlığa harcayamam, ömrüm elin yanlış yetiştirdiği öküzünden kıymetli.

Çocuk için ne kadar muhteşem bir aile ortamı, ne bilinçli bir anne baba... Kesin onun önünde olmuyordur bunlar, görmüyordur falan. Tamam inandık.
Konu ne olursa olsun bir anneye anneliği hakkında ahkam kesmek ne kadar kolay ve kırıcı. Yani şuraya moral bulmak için yazıyoruz her zaman hep böyle diğer konularada bakıyorum ya hep mi moral bozarlar hep mi olumsuzluk olur ya anlamış değilim. Burda bitiriyorum zaten yazmam daha pişman oldum , tüm yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏

Konu ne olursa olsun bir anneye anneliği hakkında ahkam kesmek ne kadar kolay ve kırıcı. Yani şuraya moral bulmak için yazıyoruz her zaman hep böyle diğer konularada bakıyorum ya hep mi moral bozarlar hep mi olumsuzluk olur ya anlamış değilim. Burda bitiriyorum zaten yazmam daha pişman oldum , tüm yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏

Bakin burada kimse sizi tanimaz etmez. Kimse de sizin moraliniz bozuldu diye sevinmez. Siz ve benzer konu acan arkadaslar nedense hep bizlere kiriliyorsunuz ama evdeki dayak yediginiz eslerinize hic kirilmiyorsunuz, adamlara sevgi pitircigisiniz. Oysa burada yazanlar sizin iyiliginiz icin yaziyor. Kadin kadinin dusmanidir deniyor. Ne diyelim bir hemcinsimiz itilip kakiliyor diye mutlu mu olalim onu mu istiyorsunuz? Esinizle birbirinize vuruyorsunuz diye alkislayalim mi?

Bakin burada kimse sizi tanimaz etmez. Kimse de sizin moraliniz bozuldu diye sevinmez. Siz ve benzer konu acan arkadaslar nedense hep bizlere kiriliyorsunuz ama evdeki dayak yediginiz eslerinize hic kirilmiyorsunuz, adamlara sevgi pitircigisiniz. Oysa burada yazanlar sizin iyiliginiz icin yaziyor. Kadin kadinin dusmanidir deniyor. Ne diyelim bir hemcinsimiz itilip kakiliyor diye mutlu mu olalim onu mu istiyorsunuz? Esinizle birbirinize vuruyorsunuz diye alkislayalim mi?
Kimseden dayak yediğin yok o konu oyle gelişmişti simdi kalkıp bana hep vuruyor nasıl derim ? Ben onu derken şakalaştığımı kastettim erkeğe nasıl vurulacak ben bır vursam o bir ğflemesiyle yere yığılırım işin gırgıydı güldümde zaten🫠 kırıcı bnce tanımadıkları için nasıl olsa gören duyan yok yardıranda çok tabi herkes kendince haklı

Kimseden dayak yediğin yok o konu oyle gelişmişti simdi kalkıp bana hep vuruyor nasıl derim ? Ben onu derken şakalaştığımı kastettim erkeğe nasıl vurulacak ben bır vursam o bir ğflemesiyle yere yığılırım işin gırgıydı güldümde zaten🫠 kırıcı bnce tanımadıkları için nasıl olsa gören duyan yok yardıranda çok tabi herkes kendince haklı

Size kimse kotu olmaniz icin bir yorum yazmadi. Aksine herkes uzuldugu icin yapan tekrar yapar dikkat edin yazildi. Hayat sizin ne yasadiysaniz siz yasadiniz Allah korusun tekrari olursa yine siz uzuleceksiniz onun icin burada yazilanlara alinmayin, kirilmayin.

Size kimse kotu olmaniz icin bir yorum yazmadi. Aksine herkes uzuldugu icin yapan tekrar yapar dikkat edin yazildi. Hayat sizin ne yasadiysaniz siz yasadiniz Allah korusun tekrari olursa yine siz uzuleceksiniz onun icin burada yazilanlara alinmayin, kirilmayin.
Haklısınız elbette doğrudur insan korkuyor ben bana bırkez ayağıyla tekme atmasa bile her zaman düşünüyorum birşey olsa şöyle olur falan diye dünya hali neyin ne olacağını bilemiyoruz ama o zamanla bu zaman farklı evlilik oturuyor birbirimizi daha iyi tanıyoruz çok şükür bir sıkıntı yok ama nazarada gelmiyor degil bir keresinde burfa yazmıştım sanırım hatırlayamadım kavga etmez hiç dinlemediğinden dedim o gündür bugündür kavga et lafına yetişemiyorsun susan adamdı bide😂 yani ne diyeyim Rabbim hayorlısını versin benim sorma amacım ne yaparsam peşimde koşar ya da nasıl davranırsam benim gibi sevgisini belli ederdi ama eski konuları irdeleyince işin reni değisti saglık olsun en güzeli yine Rabbime sığınmak☺️

Offf ona kolay buna kırıcı. Eşinize sorun bunları. Size azap gelen şeyler de onun için çok kolay mesela.

Back
X