meraba kızlar.... evlendik hepp sıkıntılarımızı paylaşıyoruz evliliğimizle ilgi aslında güzel şeylerde yaşadık yaşıyoruz...en hararetli kavgalarda bile gülebildiğimiz şeyler varki aslında gelin hep beraber paylaşalım bunları ilki benden gelsin....
ilk evlendiğimiz sıralar genelde fikir ayrılıkları olurdu hala oluyo ama alıştık artık tartışma falan çıkmıyo
neyse bi gün yine hararetli bi şekilde tartışıyoruz...ben koltukta oturmuşum bi yandan tv izliyorum bi yandan ona laf yetiştiriyorum kızdı bana bırak şu tvyi bana bak die kumandayı aldı elinden nası olduysa ben anlamdım lönk die sehpanın üzerine kapaklandı bozuntuya vermedi kalktı ama ben allahın sopası yok die kaldırıyorum fakat o beni suçluyo senin yüzünden die sonra birbirimize baktık başladık gülmeye aaayyyy çoookk koomiikttttiiiiii

sizlerinde vardır elbet böyle anıları hatırlayınca yüzünüzde gülücük yapanlardan....
ilk evlendiğimiz sıralar genelde fikir ayrılıkları olurdu hala oluyo ama alıştık artık tartışma falan çıkmıyo

sizlerinde vardır elbet böyle anıları hatırlayınca yüzünüzde gülücük yapanlardan....
Son düzenleme: