• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte olan sorunlardan etkilenmek ve bunları silip unutabilmek

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Başlıkta yazan kısa ve öz.Çok şey anlatıyor aslında ama benim sormak istediğim aldatma şiddet vs gibi değil.Farkllıklar yüzünden huyların suyunların uyuşmaması diyelim çalışma ve monotonluk diyelim.
Karşılıklı diyalog ile çözüldü ve geçmişte kalanı isz hemen unuturmusnuz tedirginlik oluyormu? erkekler sizce daha mı rahat bu konuda? paylaşmak istediklerinizi dinlemek isterim

aslında aldatma şiddet vs bir şey yoksa unutulmalıdır ki unutulabilir de.
gerçi aldatma ve şiddeti insan istese de unutamaz ki. bunlar travmadır çünkü.
Eğer bunların dışında fikir, huy vs anlamda uyuşmazlık olmuş ve üstesinden gelinmişse unutmamak için bir sebep yok. unutmak daha faydalı olur. çünkü insan kendisine ters gelen ya da yanlış yapılanı devamlı hatırlarsa içten içe kinlenebilir diye düşünüyorum. şahsen ben öyleyim. o yüzden geçmişte bıraktığım şeyleri mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalışırım, aklıma geldiğinde de hemen başka güzel şeylere yoğunlaşırım. :KK15:

aldatma agır hakaretler yoksa ertesı gun aklıma gelmıyo...amaa onun da tavrı onemlı ..yanı o da kıncı degılse hıc evlılıgı sekteye ugratmaya gerek yok..aksam iş cıkısı allah korusun basına bsy gelse ıcın bı tuhaf olur kafayı yersın dımı..........ben hep onunla dalaşınca Allah korusun ona bısey olsa gerı donus yok kaybederım o yuzden onun kıymetını bıleyım derım.pskolatca belkı ama ınan bana durduk yere sarılıp opuyorum o an ..sende sakın eskılerı dusunme..

aldatma agır hakaretler yoksa ertesı gun aklıma gelmıyo...amaa onun da tavrı onemlı ..yanı o da kıncı degılse hıc evlılıgı sekteye ugratmaya gerek yok..aksam iş cıkısı allah korusun basına bsy gelse ıcın bı tuhaf olur kafayı yersın dımı..........ben hep onunla dalaşınca Allah korusun ona bısey olsa gerı donus yok kaybederım o yuzden onun kıymetını bıleyım derım.pskolatca belkı ama ınan bana durduk yere sarılıp opuyorum o an ..sende sakın eskılerı dusunme..

İşte sevgi bu

Haklisn.kırıcı tartışma ol.ASIN yetet

Back
X