evlilikte sebebini bilmedigim suskunluklar

merwee06

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
564
618
Esimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?

Esimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?
bi derdi sıkıntısı olduğunda bi kaç gün konuşmak istemiyolar snra anlatıolar bundan dolayı diye bnm sevgilim öyle yani suskun ve sinirliyse mutlaka bi derdi vardır üstelemem çok noldu diye sonra bikaç güne anlatır

Bende susup oturuyorum ama cok skici yaa...nereye kadar gidecegi belli degil...normalde neseli oldugu icin bu hal hic cekilmiyo...

suskunlugu bu sefer ben bozmicam..umarim rahatsiz olup donus yapar...dayanabildigim yere kadar :KK43:

suskunlugu bu sefer ben bozmicam..umarim rahatsiz olup donus yapar...dayanabildigim yere kadar :KK43:
Amaan daha çok büyütme akşam gelince nasilsin ne yaptın diye sor oda cevap verir vardır sana söyleyemediği bi sıkıntısı uzatma bence daha yeni evlisiniz erkekler bazen susar

Anlamadım ki.
Sordunuz mu neyin var bir sey mi oldu diye?
Hayirr...biseye bozuluyo iki uc gun susuyo..neye bozuldugunu ben israr edersem soyluyo belki...bende skinti her neyse soyle bana diyorum susarak olmaz diyorum..ama bu sefer bunlari yapmadim...susuyoruz iste suan ben sebebini bilmeden...bunu surekli yapmiyo tabi...cok nadir ama yinede rahatsiz edici iste...bu sefer kendi anlatsin istiyorum sorun neyse

Hayirr...biseye bozuluyo iki uc gun susuyo..neye bozuldugunu ben israr edersem soyluyo belki...bende skinti her neyse soyle bana diyorum susarak olmaz diyorum..ama bu sefer bunlari yapmadim...susuyoruz iste suan ben sebebini bilmeden...bunu surekli yapmiyo tabi...cok nadir ama yinede rahatsiz edici iste...bu sefer kendi anlatsin istiyorum sorun neyse

Ayy anladımmm cok sinir bozucuuu. Benim kuzenimde böyledir.
size sabır diliyorum valla

Evliliğin ilk zamanlarında oluyor böyle şeyler çok takılmamak lazım. KAdın erkek farketmiyor. Alışma süreçleri bunlar. O susuyor diye sende uzak durma. Neyin var diye de sorup üzerine de gitme. Hiçbir şey olmamış gibi it sırnaş, öp, kokla. Elbet ne olup bittiğini içinden geldiğinde anlatacaktır sana :KK66:

benımkını pek konusmaz, ben sorarım gunun nasıl gectı calıstım der gecer. evdekı genel muhabbet tv de ızledıgımız seyler uzerıne, cay ıcermısın , yatalım mı, yemek haızr vs. gıbı seyler.. ya da arada şakalasır şırnaşırız bırbırımıze :KK66:

ama bu onun yapısıyla alakalı, konusmayı degıl dınlemeyı sevıyor adam napsın :KK66:)))

Malesef ben kendimi tutamayip kavga cikardim...esim zeki bi adam...bence bunun skintisini yasiyoruz..kendi yaptiklarinin dogru oldunu dusunuyo...cunku o zeki oldugu icin yanlisi hemen farkederdi...boyle bi yanilgi icinde sanirim...4 yildir taniyorum ama hala cozumluyemiyorum gercekten

ayyy yeni evliyken bende aynı durumdaydım :KK12:
adamlar bizim gibi değiilerki işleri azcık aksasın o suratlar mahkeme duvarıı pooff .bende senin gibi beni istemiyormu acaba diyordum ama onlara has bi durum kişilik meseleesi bence ..çok takılma geçer inşalaah

benimkinin bu hayatta hiç birşey neşesini rahatlığını bozamaz ve ben sinirli endişeliykende herşeyi gırgıra alması genelde benim koltuk tepelerinde sinirden zıplamama neden olur ve buda malesefki pek öküz kocamı güldürmekten başa bir işe yaramaz boğcem bi gün

Neyin var, neden durgunsun diye sormak yerine sizde mi sustunuz? O sustu diye sende inat edip susarsan gerçekten çekilmez hale gelir ortam.

Benim eşim de pek konuşmaz ama huyu bu. Bende aksine çok konuşurum. İlk zamanlar kendimi kötü hissediyordum o konuşmuyor sürekli ben muhabbet açıyorum vs. diye :) Hep sorguluyordum bir şey mi oldu neyin var vs diye. Ama baktım adamın karakteri bu o_O Bana diyor ki sen konuş ben seni dinlemekten zevk duyuyorum:KK76: Bazen de aşkım üstüme gelme ben iyiyim diyor. Yani bazı insanların karakteri bu çok konuşmaktan hoşlanmıyorlar. Ben kendimi ağzından cımbızla laf alıyormuş gibi hissediyorum bazen ama yapacak bir şey yok karakteri bu. Ama anladığım kadarıyla sizin eşiniz için normal olanı bu değil! Bir sıkıntısı var, belki bir lafınıza ya da hareketinize kırıldı. Ne olduğunu öğrenmeye çalışın bence..

X