Evlilikte sekiz yaş farkı çok mu?

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Merhaba canlarım...
Arkadaşımın kız kardeşi bi yıldır İtalya'da yaşıyordu..
Şimdi dönüş yaptı ama yalnız değil, kendinden 8 yaş büyük bir İtalyan erkeğiyle..
Kızın yaşı küçük olduğu için ailesi endişe duyuyor.
Biliyorsunuz yakın zaman önce nişanlımla ben de İtalya'ya gitmiştik, bunun için kız ablası ve annesiyle konuşmamı istiyor benden, onlar hakkında bildiğimi anlatacakmışım ama böyle bir şeye aracı olmaya çekinirim sonucta ben iki ay kaldım ve iyi olursa Allahtan kötü olursa benden.. Arkadaşımın kardeşi 21 yaşında sevgilisi ise 29.. Siz olsanız ne yapardınız? Cevapları ablası ile beraber okuyacağız.
Teşekkürler.

Merhaba canlarım...
Şimdi dönüş yaptı ama yalnız değil, kendinden 8 yaş büyük bir İtalyan erkeğiyle..
Biliyorsunuz yakın zaman önce nişanlımla ben de İtalya'ya gitmiştik, bunun için kız ablası ve annesiyle konuşmamı istiyor benden, onlar hakkında bildiğimi anlatacakmışım ama böyle bir şeye aracı olmaya çekinirim sonucta ben iki ay kaldım ve iyi olursa Allahtan kötü olursa benden.. Arkadaşımın kardeşi 21 yaşında sevgilisi ise 29.. Siz olsanız ne yapardınız? Cevapları ablası ile beraber okuyacağız.
Teşekkürler.
Yazdığın sorunun cevabını vereyim sadece yaş farkı çok değil...

eşim ve benim aramda 9 yaş var ben durumumdan gayet memnunum ama eşim küçük gösteriyor

Yaş farkı cok degıl fakat sız ne olursa olsun ıyı kotu yorum yapmayın bence..ınsanları tanımak zor ıyı gorup ıyı dersınız kotu bırseyı cıkar sen demıstın olur..

Yaş farkı cok degıl fakat sız ne olursa olsun ıyı kotu yorum yapmayın bence..ınsanları tanımak zor ıyı gorup ıyı dersınız kotu bırseyı cıkar sen demıstın olur..
Tabiki de ben de öyle düşünüyorum.. Ben İtalyan değilim sonucta..
Ben isterim tabi ki oralar güzel yerler, güzel bi hayatı olsun sevdiği insanla.. 8 yaş bizi korkuttu biraz.

O zaman yaş sorun değil
8 yaş gayet ideal bi yaş farki

Hayırlısı olur umarım...

Merhaba canlarım...
Teşekkürler.

bende aynı konudan muzdaribim hatta benimki 83 doğumlu ben ise 95 :)

X