Evlilikte Sorunlar ?!

Mariposa91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
5
0
86
35
İstanbul
Merhaba Ben 5 aylık evliğim kayınvaldemle yaşıyorum eşim le kv dün akşam kavga etti çok çabuk sinirlenen bi eşim var annesıne hakaret ederek üstüne yürüyerek kavga etti benimle tartıştığı zamanda aynı şekilde bana da öyle yapıyor sonra özür diliyor sarılıyor birşey olmamış gibi davranmayı tercih ediyor artık sıkıldım bu halerinden sakin olup düzgün konuşamıyor saygısızlık yapıyor.Ama Diğer konularda iyi mesela ona iyi davranırsan oda sana çok iyi olur, ev işlerinde yardm eder boş vaktini benimle geçirir akşamları dışarı çıkmaz arkadaşlarınla sık sık görüşmez hep yanında ben olayım ister benım kafam çok karışık yüreğim acıyor o oyle saygısız olunca nasıl davrancagımı bılemıyorum benım ıstedıgım huzur sadece sizce ne yapmalıyım ?

kayınvaldemle benım bı sorunum yok ev konusuna gelınce askerliği tecili o yuzden suan ayrı eve cıkamıyoruz... Piskoloğa gitmesini istemiyorum kendım düzeltmeye çalışıyorum ama hala başaramadım

O'nun problemi kendisiyle belli.Böylesi ne kendine huzur verir ne çevresine.Bir tane de ben de vardı.Ne mi oldu?Boşanıyorum.Çünkü yıllar geçtikçe aslında kendisinden başka kimseyi sevmediğini gördüm.O'da bana yalnız sen ve ben derdi.Hiç yanımdan ayrılmazdı.Tabii Türkiye'de olduğu zamanlar.Muhterem Avrupa'da yaşıyordu.Geçen gün sakladığı bir telefon buldum.İçinde aynı kadının yıllar içinde çekilmiş yığınla fotoğrafı vardı.Bir tanesinde de kadının üzerinde muhteremin gömleği yurt dışındaki evimizin salonunda inek gibi yatıyordu.Herif o fotoğrafı ekran resmi yapmış.Allahın belası.Ben gene de aklını karıştırmayayım.Herkes bu kadar soysuz olmaz herhalde.Ama yine de iyi tanı doğru düşün.

kayınvaldemle benım bı sorunum yok ev konusuna gelınce askerliği tecili o yuzden suan ayrı eve cıkamıyoruz... Piskoloğa gitmesini istemiyorum kendım düzeltmeye çalışıyorum ama hala başaramadım

adamın öfke kontrolü sorunu var
sen psikologa gitmesini istemiyorsun
nasıl düzelteceksinki bu adamı

Ben eşime güveniyorum benden baskasına bakmaz herhalde.Senın durumun bıraz daha farklı cok haklısın boşanmalısın bencede yanı affedılmeyecek bırsy degıl cocugun var mı bılmıyorum inş yoktur da babasız büyümesınler. Benım eşimin annesı babası ayrı annesınle kalıyoruz suan olaylar bıraz buyudu kv 2 gundur eve gelmıyor ayrı eve cıkmayı dusunuyor kucuk kızı var bıde o suan benım yanımda 11 yasında görümcem yanı. Bana karsı bıraz daha ıyı oldu konustum uzun uzun bı cozum sundum duzelceksın yada bende gıderım dedım aramız ıyı suan ama neler olabılır bılemıyorum zaman gosterck herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…