evlilikte ya da birlikteliklerde özel günler, kutlamalar...

ben seviyorum böyle günleri. ama eşim süpriz yapmayı pek bceremiyor. mesela ben bir şey beğeniyorum bana onu alıyor. sonra diyorki bu sevgiler günü,doğum günü hediyen olsun. e ben fiyatını ve hediyeyi bilince süprizi kalmıyor.
süprizleri çok severim. illaki pahalı şeyler alsın diye beklemiyorum. ama kendi süpriz hazırlayabilir.
bu sabah bir konuşma yaptım bir sürü bahaneler sıraladı.
dedim sevdiğim dizilerin sevdiğim sahnelerinden cd hazırlayabilirdin.
cevap bilgisayarım yok. internet kafe niye varsa?
kalp şeklindeki kartlara güzel sözler yazsaydın,
cevap aklıma gelmedi.
ay bahne çok. erkeklerin % 90 ı aynı galiba.
bende tek taş pırlanta isterdim eskiden ama şimdi yaratıcı özel bişeyler istiyorum.
bana çok beğendiğim bir buluzu aldı 2 hafta önce, hediyemi aldım.
ben hediye alamıyorum ama ona süprizim var.
kalp şeklinde kurabiye yapacağım.
güzel sözler yazacağım yeter değil mi?
evlenmeden önce sevgililer gününü hep yalnız geçirirdim. elinde gül ayıcık olanları çok kıskanırdım.
ama şimdi benimde sevdiğim var, her nekadar bu konuda beceriksiz de olsa onu seviyorum.

Sevgililer günü bizim için özel değil..Herkese özel..
Bizim ortak olarak özel gördüğümüz tek günümüz var evlendiğimiz gün.07-07-2006.
Bu sebeple de özel hiç bir şey yapmayacağız.Her haftasonu olduğu gibi bir kahvaltı ardından dışarıya çıkış,sonra haftalık pazarımızı görürüz akşama da evimize döneriz..
Bu kadar..:)

bence de çok mantıklı.bize özel bigün değil.

Son düzenleme:
Özel günler... Sanırım ayrı şehirlerde yaşayan biz mağdureler için çok zor olan günler...
:1no2:
Sevgililer Günü'nü hiç kutlamadım ama sırf ekonomiye can veriyor diye seviyorum o günü :lepi:
Doğumgünümde maalesef bugüne kadar hiç yanyana gelemedik fırsatlar el vermedi.
Onun doğumgününü ise 1 kere beraberken kutlayabildik...
Yıldönümlerimiz dersen onlar da hep haftaiçine denk geldi...
Biz de biraraya geldiğimiz günleri özel sayıyoruz bu çok daha kıymetli oluyor sanırım...
Hediye kısmına gelince parfüm kazak gibi şeyler aldım hep.
O da takı filan alır,kıyafet alır yemeklere çıkarız öyle işte...

farklı şehirlerde yaşamak da çok zordur ya. umarım en kısa zamanda bir araya gelirsiniz canım

ben seviyorum böyle günleri. ama eşim süpriz yapmayı pek bceremiyor. mesela ben bir şey beğeniyorum bana onu alıyor. sonra diyorki bu sevgiler günü,doğum günü hediyen olsun. e ben fiyatını ve hediyeyi bilince süprizi kalmıyor.
süprizleri çok severim. illaki pahalı şeyler alsın diye beklemiyorum. ama kendi süpriz hazırlayabilir.
bu sabah bir konuşma yaptım bir sürü bahaneler sıraladı.
dedim sevdiğim dizilerin sevdiğim sahnelerinden cd hazırlayabilirdin.
cevap bilgisayarım yok. internet kafe niye varsa?
kalp şeklindeki kartlara güzel sözler yazsaydın,
cevap aklıma gelmedi.
ay bahne çok. erkeklerin % 90 ı aynı galiba.
bende tek taş pırlanta isterdim eskiden ama şimdi yaratıcı özel bişeyler istiyorum.
bana çok beğendiğim bir buluzu aldı 2 hafta önce, hediyemi aldım.
ben hediye alamıyorum ama ona süprizim var.
kalp şeklinde kurabiye yapacağım.
güzel sözler yazacağım yeter değil mi?
evlenmeden önce sevgililer gününü hep yalnız geçirirdim. elinde gül ayıcık olanları çok kıskanırdım.
ama şimdi benimde sevdiğim var, her nekadar bu konuda beceriksiz de olsa onu seviyorum.

çok güzel yazmışsın canım.çok hoşuma gitti. kadınların çoğu süpriz sever ama erkeklerin çoğu süpriz hazırlamaz sanırım. evlenince de süpriz filan kalmıyor galiba. ya da ne biliyim... içim buruk biraz...

tek taş pırlanta bana nedense hiç çekici gelmez.bi kere çok pahalı. ve beyaz altın genelde. gümüş yüzüğe benzio. ben bu yüzden tektaş istemem. ama bunu keşke kocama söylemeseydim. varsın alsındı...
dedim ya buruk içim...

evet sevililer günü bize özel değil ama bu bahaneyle birlikte bişeyler yapmış oluyoruz. bu bahaneyle hediye alıyoruz onlardan. ...

Özel günler evlilik yıldönümü,doğum günlerimiz,sevgililer günü,tanışma yıldönümü...:kedi:
Bu günleri maddiyatla özdeşleştirmiyorum ben.Anılmak,hatırlamak,hatırlanmak çok güzel.Benim eşim hediye almayı sever,ben de hediye vermeyi severim.:kedi:Öyle bir beklentim olmadığından mıdır bilmiyorum eşim sürekl hediyeye boğar beni.kaydirigubbakcemile3 Maddi değeri ne olursa olsun pırlanta kolye ,küpe ya da bir kedi,olmadı bir gül...Hepsinin manevi değeri çok büyüktür benim için,çünkü sevdiğim eşimden gelir hepsi.Ben de alırım eşime hediye zevkle.opuyorumnanaktan
Hediye bir araçtır sadece.Eşim bana hediye almasaydı bile bunu dert etmezdim.boshayallersmileBirlikte elele yapılan bir gezinti,yenen yemek...Ya da evde mum ışığında bir kutlama...
Herkes imkanları doğrultusunda özel günlerini kutlamalı ,diye düşünüyorum.İlla pahallı ,cafcaflı olması gerekmez,hatırlamak,bir buse bile yeterli...opuyorumnanaktan

bu soru bana bir anımı hatırlattı kızlar;
bundan onbir yıl öncesiydi. düğünümüzde yaptığımız borçlar yüzünden maddi olarak çökmüş durumdaydık. durumumuzu bildiğimden, ilk sevgililer günümüzde eşimden hiç birşey istemedim. hatta ima bile etmedim. ama eşim, bunu kendine gurur yapmış olacak ki, cebindeki kalan son parayla bana bir hediye almış; sadece iki çift çorap. mutluluğum düşünülerek alınan bu çoraplar beni o gün çok ağlattı. sonraki yıllarda maddiyatımız düzeldi ama o çoraplar asla unutulmadı ve özel günlerimizin sembolü haline geldi. eşim bana aldığı her hediyeyi bir çift çoraba sardı ve o şekilde verdi. bu onbir senedir devam eden bir gelenek oldu. pazar günü de hediyemi bir çorabın içinde alacağımı biliyorum ve eşimi çok seviyorum.

QUOTE=spicy;11568125]bu soru bana bir anımı hatırlattı kızlar;
bundan onbir yıl öncesiydi. düğünümüzde yaptığımız borçlar yüzünden maddi olarak çökmüş durumdaydık. durumumuzu bildiğimden, ilk sevgililer günümüzde eşimden hiç birşey istemedim. hatta ima bile etmedim. ama eşim, bunu kendine gurur yapmış olacak ki, cebindeki kalan son parayla bana bir hediye almış; sadece iki çift çorap. mutluluğum düşünülerek alınan bu çoraplar beni o gün çok ağlattı. sonraki yıllarda maddiyatımız düzeldi ama o çoraplar asla unutulmadı ve özel günlerimizin sembolü haline geldi. eşim bana aldığı her hediyeyi bir çift çoraba sardı ve o şekilde verdi. bu onbir senedir devam eden bir gelenek oldu. pazar günü de hediyemi bir çorabın içinde alacağımı biliyorum ve eşimi çok seviyorum.[/QUOTE]

maşaallah demek 11 yıl oldu.ne güzel.Allah daha da arttırsın.bizde o günleri görecek miyiz?bana çok uzak geliyor uzun evlilikler eşimi 4 yıldır tanıyorum ama aklımda kalanlar daha çok mutsuzluklarsenağlama

bu soru bana bir anımı hatırlattı kızlar;
bundan onbir yıl öncesiydi. düğünümüzde yaptığımız borçlar yüzünden maddi olarak çökmüş durumdaydık. durumumuzu bildiğimden, ilk sevgililer günümüzde eşimden hiç birşey istemedim. hatta ima bile etmedim. ama eşim, bunu kendine gurur yapmış olacak ki, cebindeki kalan son parayla bana bir hediye almış; sadece iki çift çorap. mutluluğum düşünülerek alınan bu çoraplar beni o gün çok ağlattı. sonraki yıllarda maddiyatımız düzeldi ama o çoraplar asla unutulmadı ve özel günlerimizin sembolü haline geldi. eşim bana aldığı her hediyeyi bir çift çoraba sardı ve o şekilde verdi. bu onbir senedir devam eden bir gelenek oldu. pazar günü de hediyemi bir çorabın içinde alacağımı biliyorum ve eşimi çok seviyorum.

ay ne güzel :)çok hoş ya. bana noel hediyelerini anımsattı.

Özel günler evlilik yıldönümü,doğum günlerimiz,sevgililer günü,tanışma yıldönümü...:kedi:
Bu günleri maddiyatla özdeşleştirmiyorum ben.Anılmak,hatırlamak,hatırlanmak çok güzel.Benim eşim hediye almayı sever,ben de hediye vermeyi severim.:kedi:Öyle bir beklentim olmadığından mıdır bilmiyorum eşim sürekl hediyeye boğar beni.kaydirigubbakcemile3 Maddi değeri ne olursa olsun pırlanta kolye ,küpe ya da bir kedi,olmadı bir gül...Hepsinin manevi değeri çok büyüktür benim için,çünkü sevdiğim eşimden gelir hepsi.Ben de alırım eşime hediye zevkle.opuyorumnanaktan
Hediye bir araçtır sadece.Eşim bana hediye almasaydı bile bunu dert etmezdim.boshayallersmileBirlikte elele yapılan bir gezinti,yenen yemek...Ya da evde mum ışığında bir kutlama...
Herkes imkanları doğrultusunda özel günlerini kutlamalı ,diye düşünüyorum.İlla pahallı ,cafcaflı olması gerekmez,hatırlamak,bir buse bile yeterli...opuyorumnanaktan

belki de sen hediye aldığın için öyle geliyo sana canım. eşin sana hiç hediye almasaydı nasıl hissederdin?

QUOTE=spicy;11568125]bu soru bana bir anımı hatırlattı kızlar;

maşaallah demek 11 yıl oldu.ne güzel.Allah daha da arttırsın.bizde o günleri görecek miyiz?bana çok uzak geliyor uzun evlilikler eşimi 4 yıldır tanıyorum ama aklımda kalanlar daha çok mutsuzluklarsenağlama[/QUOTE]

ay kıyamam canım ya. sorunsuz evlilik yok zaten. düşünme geçmişi boşver

belki de sen hediye aldığın için öyle geliyo sana canım. eşin sana hiç hediye almasaydı nasıl hissederdin?

Hediyeye hiç önem vermem.Manevi değerler benim için ön plandadır.Hatırlaması yeter benim için.Dediğim gibi hatırlayıp o günü,elele deniz kenarında bir yürüyüş bile benim için çok değerlidir.Unutsa,kelimelerle dile getirmese çok üzülürdüm ama.boshayallersmile Maddi değerlere önem vermem ,o yüzden belki Allah'ın takdiridir bu.:kedi:

maşaallah demek 11 yıl oldu.ne güzel.Allah daha da arttırsın.bizde o günleri görecek miyiz?bana çok uzak geliyor uzun evlilikler eşimi 4 yıldır tanıyorum ama aklımda kalanlar daha çok mutsuzluklarsenağlama[/QUOTE]

evliliklerin ilk birkaç senesi her zaman zordur zaten symt. yeni yapılan bir binayı düşün. zeminin durumuna göre, oturmasını bir süreliğine beklemek gerekir. işte evliliğin oturması ve sağlamlaşması da zaman alacaktır. bunun süresi, kişilerin beklentilerine ve karşılıklı anlayışlarına bağlı olarak değişecektir. Allah, sonradan çıkan huzursuzluklar ve mutsuzluklar vermesin yeter ki. rahmetli anneannemin çok önemsediğim bir lafı vardı; "kızım Allah son günü versin, gençlikte çekilen sıkıntı rüzgar gibi geçer" derdi. umarım sende mutu olursun. :1hug:

ben eşime atkı ördüm yazık çok sevindi
saolsun oda bana çiçek yaptırmış
az önce geldi kendi işte
çok kavga ederiz arasıra dövesim gelir ama
seviyorum ya.
oda beni seviyor galiba :):)
geldin bakalımiştenn

ee kızlar başka ne aldınız hediye? ben klasik çiçek

bizde özel günlerde birbirimize hediye almayız genelde bitek doğum günlerimizde hediye alırız bide ewlilik yıldönümüzde yemeğe çıkarız öle sevgililer günüydü yılbasıydı hikaye benim için der eşim ve boş geceriz

ılk evli sevgililer günümüzdü
Geçen yıl nişanlıydık ve zümrüt taşlı bi kebelek kolye almıştı
Bu sene çarşamba günü aniden bel ağrısı yaşamaya başladı
Ağrıları çok şiddetli olduğu için 4 kez acile 2 kez polikinliğe gittik ama çözüm olmadı
Pazar sabahı biraz neşelensin diye ona aldığım deri cüzdanı takdim ettim
Eşim garbim bişey alamamış çok üzüldü
Zor bela dışarı çıktı meğer hediye alacakmış
Ama ağrısı tutunca bi marketten en büyük boy çikolata alıp geri dönmüş
Yediğim en lezzetli çikolataydı opuyorumnanaktan
Çünkü o ağrı sancı içinde benim için bişeyler yapmak istedi

İlk evli sevgililer günümüzdü
Geçen yıl nişanlıydık ve zümrüt taşlı bi kebelek kolye almıştı
Bu sene çarşamba günü aniden bel ağrısı yaşamaya başladı
Ağrıları çok şiddetli olduğu için 4 kez acile 2 kez polikinliğe gittik ama çözüm olmadı
Pazar sabahı biraz neşelensin diye ona aldığım deri cüzdanı takdim ettim
Eşim garbim bişey alamamış çok üzüldü
Zor bela dışarı çıktı meğer hediye alacakmış
Ama ağrısı tutunca bi marketten en büyük boy çikolata alıp geri dönmüş
Yediğim en lezzetli çikolataydı opuyorumnanaktan
Çünkü o ağrı sancı içinde benim için bişeyler yapmak istedi

aslında önemli olan da bu galiba. sadece senin için bişeyler yapması, ufak bir zahmet çekmesi. yoksa bence kadınların çoğu çok da lüks hedieler beklemiyor

Back
X