arkadaşlar okulum bitti şimdi herkesin gözü üzerimde, potansiyel eş ya da gelin adayı olarak parmakla gösteriliyorum( yaşadığım yer küçük bir yer ve ailemizde oldukça tanınan bir aile olduğundan göze gelenlerdenim):26: şimdiye dek bu mesele gündem olunca bir kaç kısmetimi geriye tepmiş biriyim...
annem ve babam teyzemler halam hatta birçok tanıdğımın mutlu giden bir evliliği olmadı ve hala model bir evlilik yok çevremde...

hatta öyle ki birbirinin arkasından iş çeviren hatta eşlerin birbiri ardından aldatanlar gibi çok sıradışı şeyler görüp duymaktayım...

Hasılı velkelam ben evlilikten korkuyorum, evlendğimde sanki hayatım baştan aşağıya telafisiz değişecekmiş gibi,mutsuz olucakmışım gibi hissediyorum... çocukları sevemiyorum hani anne olmak için evleneyim diyeyim... Aldatılmaktan da çok korkuyorum,kayınvalide,elti,görümce, özellikle eşimle anlaşamamaktan anlaşamayınca ayrılmaktan vs kısaca bu döngüden çok ama çok korkuyorum

bu konuda benim gibi düşünüp evlenen ve evliliğinden mutlu
olanlar var mı ve bu süreci nasıl atlattınız bu konuda bilginize çok ama çok ihtiyacım var...:84::84:

bu konuda benim gibi düşünüp evlenen ve evliliğinden mutlu