evlilikten korkanlar kulübü :-)

evleneceğin kişiye karar vermekte çok zor. mutlu olabilecek miyim korkusu çok fazla aşk mı mantık mı. ilişkide olduğun insan varsa doğru kşi mi:31:

beklesen de belli olmuyor ki. birde yaş aldıkça daha ok kafan karışıyor. zor işler bu işler

kafanın karşıması emin olmamandan. Çok şey düşünürsen mutsuz olursun. En güzeli günlük tutmak yazmak karşı tarafın her konuda fikrini almak not tutmak. sonra kendi fikirlerinle kıyaslamak anlaşabiliyormusun ortak noktan varmı birbirinle zıt olsanda tamamlayıcın mı? Kılık kıyafet,yaşam tarzı, izlediği film, dinlediği müzik sana uyumlu olmalı. evlilikten korkmak için karşı taraftan korku baskın olmalı yoksa insan sadece sevdiği kişi ile bir ömür sürmekten korkmaz. Karşı tarafı gönlün kabul etmiyor çünkü birşeyleri eksik buluyorsun. kafanda çizdiğin bir erkek modeli vardır . Amcam % 50 tutmalı der. En önemli kriterlerinden %50 si tuttumu kaçırma.

kafanın karşıması emin olmamandan. Çok şey düşünürsen mutsuz olursun. En güzeli günlük tutmak yazmak karşı tarafın her konuda fikrini almak not tutmak. sonra kendi fikirlerinle kıyaslamak anlaşabiliyormusun ortak noktan varmı birbirinle zıt olsanda tamamlayıcın mı? Kılık kıyafet,yaşam tarzı, izlediği film, dinlediği müzik sana uyumlu olmalı. evlilikten korkmak için karşı taraftan korku baskın olmalı yoksa insan sadece sevdiği kişi ile bir ömür sürmekten korkmaz. Karşı tarafı gönlün kabul etmiyor çünkü birşeyleri eksik buluyorsun. kafanda çizdiğin bir erkek modeli vardır . Amcam % 50 tutmalı der. En önemli kriterlerinden %50 si tuttumu kaçırma.

canım ya ben hep duygularımla hareket ettim. aşık olup tanıdım. şimdi mantıkla sevmeye çalışıyorum ve kafam karışıyo sürekli off diyorum

canım ya ben hep duygularımla hareket ettim. aşık olup tanıdım. şimdi mantıkla sevmeye çalışıyorum ve kafam karışıyo sürekli off diyorum

Sevgi - mantık dersen öyle büyük bir sevgi olmaz Limonatam.. Mantığın evlenmeni söylüyorsa adamda düzgünse seversin. Aşık olaman garanti dışı :D sigorta garantisi yok :D

bebeklerim valla evlenen arkdaslarim sonradan pek sikayetci hale geliyolar .. evlenmeyenler malum evlilik istiyolar. . Genel anlamda keyifli vakit geçirdiğim , film müzik vs konusunda kafamin uyustugu , sanirim ailelerinde birbirine kafa olarak cok yakin oldugu bireyleriz.. aileyle tanismadim henuz bu korkumdan dolayi..simdi kafamiza gore geziyoruz tozuyouz ben istersem arkdaslarimla geziyorum egleniyorum kendi evim var ister evimdyim ister dışarda canım istedigi gibi hersey,, ayni eve girmek cok buyuk sabir vs istiyo ama sanirim bende o yok

Back
X