"37 yasında kendisi polis ( bu zaman a kadar genelde polis ve askerleden hep uzak durdum , sevmediğin ot başında biter misali)"
Sebep????
Canım birbirini deli gibi severek evlenenlerin durumunu görüyorsundur az çok. Evlenince özellikle erkek tarafı başka bi insana dönüşebiliyor ne yazık ki.. Arada ne aşk kalıyor ne sevgi e tabi bunlar bitince saygıda kalmıyor bi zaman sonra. Yani diyeceğim şu ki kafa yapınız uyuşuyorsa neden olmasın :)
Şunu en baştan söyleyeyim.Madem.herseyi beraber yapacaksınız kredi olaylarına asla girme kendisi kredi çeksin çünkü genelde aldığı ortak şeyleri erkek ya kendi üzerine yada kendi bir yakınının üzerine yapar siz borç ödemekle kalırsınız.(evlilik müessesesi içerisi de sorun yaşanırsa diye) kendi parandan bahsetme bilmesin.insallah mutlu olursunuz.
meslek gereği sanırım sonradan psikolojileri bakış açıları
aynı şekilde budaöyle şüpheci, önyargılı, ve katı bakıyor olaylara bunu bu şekilde ifade ettiğimde dediği şey realist bakıyormuş duygusal olmaya gerek yokmuş..
bense tam tersi koç burcu olmama özelliklerini taşımamam ragmen ben daha iyimser düşünüp bakıyorum.
O da artık bi düzen evlilik istiyor belkide tatlım.. iki farklı insan tam olarak uyuşamaz ki zaten illaki farklı olduğu yönler olacaktır. Önemli olan birbirini tamamlamakHaklısın hayattan beklentilerimiz hemen hemen aynı
kafa yapısı olarak zıt olduğumuz noktalar var ama evlilikten beklentisi ve evliliği istemesi buna göre hayatını düzene sokması güzel bir adım..
bundan öncesi çok çapkın ve hergün bir kızla beraber olan ve alkol alanda biriymiş
şuanda benimle başladığından beri buda yok herşeyini temizledi
bunları düşünüyorum, şuandaki ortamı değerlendiriyorum kafama yatıyor..
ama sırf annem çok istiyor diye yapılacak bişey değil öbür taraftan bakınca yaş 33 bu yastan sonra ne bekliyorsun diyorum.
Evet haklısın katılıyorum buna, benimde çevremde bu tarz sorunlar yasayan arkadaşlarım oldu.Çünkü burda bu konularda dert yanan cok
Evet kesinlikle evlilik ve cocuk istiyor düzenli bir yasam istiyorO da artık bi düzen evlilik istiyor belkide tatlım.. iki farklı insan tam olarak uyuşamaz ki zaten illaki farklı olduğu yönler olacaktır. Önemli olan birbirini tamamlamak
Canım yasindan dolayı.herseye daha kontrollü yaklaşıyorsun doğal olarak.
Biraz akışına birakmani tavsiye ederim.
Polis olduğu için çok.fazla içkili kızlı ortamlarda geçmişi olduğunu zannetmiyorum. Eşim de polis, böyle.durumlarda çabuk.yayiliyor haber hemen uyariliyorlar.
Sevgi aşk kısmına gelecek olursan, inan çok aşık olduğun kişiyle evlensen bile, zamanla yaşanmışlıklar aşkı bitiriyor. Buna sen de çevremde şahit olmusundur. Sevgi kalıyor. Seni sahiplenmesi, seni onemsemesi vs bunlar kişiler arasında bağlılık oluşturuyor.
Büyük bir olumsuzluk olmamış şimdiye kadar aranızda, akışına bırak ve bu anların tadını çıkarmaya calis bence.
:) Tşk ederim.Konuyu okumadim. Sadece basliga cevap vermeye geldim. Evet korkmakta haklisin
Geçmişi hızlı inkar etmedi
hiç yalan konuşmadı ve herseyı durust anlattı o yüzden sonraki adımlarıyla hiç çelişki görmedim.
evet sanırım yaşın verdiği bir durum .çok tşk ederim
dertleşiyor olmak rahatlattı.
Inanma realistlik değil o ben sana açıklayım istersenmeslek gereği sanırım sonradan psikolojileri bakış açıları
aynı şekilde budaöyle şüpheci, önyargılı, ve katı bakıyor olaylara bunu bu şekilde ifade ettiğimde dediği şey realist bakıyormuş duygusal olmaya gerek yokmuş..
bense tam tersi koç burcu olmama özelliklerini taşımamam ragmen ben daha iyimser düşünüp bakıyorum.
Asla kabul etmez, kendine fazla güveni var, herşeyi anlatarak zaten dürüst ve açık olduğunu söyluyor..ben de bunu anlamıyorum erkek her haltı yiyince geçmişi hızlı denip övülüyor adeta sen bu kadar ''hızlı'' yaşasaydın o kabul eder miydi böyle bir düşün?
ne güzel iş ya, erkek her haltı yesin sonra dönsün e ben artık düzenli yaşam istiyorum falan filan.. böyle elin hovarda tiplerini kabul ettikçe erkekler her haltı yapmaya kendilerine hak görüyorlar işte.
Inanma realistlik değil o ben sana açıklayım istersen
Baskinlar,alkolik kızlar,uyusturucu icenler ve satanlar,fuhus yapanlar,ruhsatsız icki satanlar,kocasini aldatanlar, veee pek cok negatif ve onun kendi kafasina gore "kötü " kadinlar gördüğü için,senin gibi simdiye kadar bi nisanliligi,evliliği olmamış. Onun tabiriyle hani demis ya "düzgün kiz" oldugun icin
Polis okullarinda gorev yaptığı yerlerde,pislik icinde bir evde, 3 ayda bir yikanan nevresimde yatip,kirisik atlet kırışık pantolon giyip,cogu kez hazır yemek yedigi icin "düzenli bir hayat" istiyor
Ve bu yüzden de seninle evlenmek istiyor.
Coooook büyük bir hatanin icine düşecek gibisin
Zaten sen ona aşık,kafanda hiçbir soru isareti olmasaydı bu konuyu açmazdın
Acacagin konu en fazla "Yakinda nikahim var ama kaynanamlara ısınama dim nasil yapsam" diye birsey olurdu.
37 yasına da asla aldanma. Kendini kurnaz görüyor belliki ama bide sana anlattiklarini gelsin burda anlatsin bakalim kac kadın nasil tepki vericek.
Ayrica bence yobazda birisi.
Evlilik düzenli hayat istiyorum niyetiyle yapılmaz.
Iyi düşün derim.