Benimde size benzer bir durumum vardı açıkçası bende o dönem evlenmeyi düşündüm kurtulmak icin sonra bir silkelenip kendime geldim kendi ailen bunu yaparsa bir yabancı neler yapmaz kuzum burda hergun okuyoruz koca kayınvalide terörünü. Benim babam senden bir b.k olmaz demişti daha kulaklarımda sonra maddi destekte bile bulunacak bir hale geldim pişman oldu çok. Evlilik kararını verirken kimseye muhtaç olmayacağın aklının en temiz olduğu zamanı seç kuzu. Ben öyle yaptım işimi buldum paramı kazandım aileme bile destek oldum tamam oldum istediğim için evleneceğim dediğim zaman evlendim. Bunlar hep sınav ne güzel mezun olmuşsun lütfen bir is bul bağımsızlığını eline al sonra gönlüne dokunan kisi ile evlenirsin
Babamda ayni seyleri bana söyluyordu kpssye calisirken.Ve de asla iş basvurularimla ilgili bir sey sormuyor.yine salaklik bende ki yeni bir is ilanina basvuru yaptım dedim.hmmm filan dedi.ama hic geri dönüs yapmiyorlar dedim.o da kim bilir belki de bir hatan vardi dedi.hatan var dedigi de dolayli olarak "kòtü evlatsin Allah isini rastgetirmiyor" anlaminda.
Uzuldum ben de tabi dogal olarak.annem de hep beni babama.kötuluyor.artik onlara karsi sevgi kalmadı icimde malesef.