• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten korkuyorum.Yardimm

Sanırım aynı düşüncedelerdeyim. Hayatımda kimse yok ama olursa ne yaparım nasıl olur düşünüyorum . Arkadaşlarıma baktığımda herkes çoluk çocuk sahibi ve bir düzenleri var. Gittikçe insan yalnızlaşıyor. Geç kaldım mı acaba diyorsun ? Bir arkadaşım demişti. Ben nasıl evliliği yürütüebilirim, çok büyük sorumluluk. Sonra bir baktım evliyim. Ben uzun yıllar evliliği yürüyebilir miyim korkusu ile düşünüyordum ama artık öyle düşünmüyorum. Sanırım yaş aldıkça öyle düşünülüyor:)
Katılıyorum, zamanla bakış açısı değişiyor gerçekten. Ama bazen 'Acaba hazır mıyım?' diye içimde bir ses de oluyor. Sanirim hazır değilim henüz 😊

Valla insanın korktuğu başına geliyor 😂Yapabilir miyim evi çekip çevirebilir miyim diye çok korktum.Evlendikten sonra çok zorlandım.Düzen ve temizlik hastasıyım.Evi dağınık bırakıp çıkamam.Bu özelliğimden dolayı aynı zamanda çalışan biri olduğum için zorlandım ve çok yoruldum.İki yıl oldu anca alıştım.Yeni eve aldık.Ev küçük düzenli ve kullanışlı bir ev olduğu için rahat ettim.Bu yüzden korkma yaparım de😂
Ben de tam tersi çok daginik bir insanim bundan da korkuyorum.Ama küçük bir evi kontrol etmek daha kolay olabilir diye de düşünüyorum.Yaparim güzel bı telkin sözü deniycem teşekkür ederim 🌸😸

Ben de de yillardir anksiyete var :) ama iste kontrolü onun eline vermeyeceksin.
Hadi ya anksiyeteyle yaşamak ayrı zor cidden :) Üstesinden gelmişsiniz gibi görünüyor ne mutlu 🌼Bende bazen korktuklarimin üstüne gidebiliyorum bazen yapamıyorum erteliyorum.Evlilikte bunlardan biri ..Bazen diyorum acaba evlilik insanı değil miyim..Toplum baskısından mi bı zorundalik hissi var bilemiyorum 😅

Back
X