Evlilikten soğudum

gelipgecici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
62
19
13
35
Selam arkadaşlar,

Ben daha kisa bir sure oncesine kadar evlilik icin yanip tutusuyordum ama sevgilimle islerimizi ayarlayana kadarerteledik simdilik bu planlarimizi. Ama sorun su ki ben kendimi evlilikten sogumus hissediyorum. Daha kisa sure oncesine kadar o kadar heyecanliydim ki. Cok gosterisi seven biri degilim, bu ara yakınlarımdan cok evlenen oldu ama gozum o kadar korktu ki bu telaslardan ve dugun samatasindan. Evlilik su an korkunç geliyor bana. Sizce normal mi bu? Herkese oluyor mu böyle şeyler?

Selam arkadaşlar,

Ben daha kisa bir sure oncesine kadar evlilik icin yanip tutusuyordum ama sevgilimle islerimizi ayarlayana kadarerteledik simdilik bu planlarimizi. Ama sorun su ki ben kendimi evlilikten sogumus hissediyorum. Daha kisa sure oncesine kadar o kadar heyecanliydim ki. Cok gosterisi seven biri degilim, bu ara yakınlarımdan cok evlenen oldu ama gozum o kadar korktu ki bu telaslardan ve dugun samatasindan. Evlilik su an korkunç geliyor bana. Sizce normal mi bu? Herkese oluyor mu böyle şeyler?

Yakınlarınız klasik nişanlılık problemleri yaşadılar sanırım .

Selam arkadaşlar,

Telaş şamata derken? İstemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin ki. Aileler tanışsın, onay alın, bir nikah oldu bitti bu iş.

İnsanlar söz, nişan , düğün diye kendileri tefferruatlı, merasimli yaşamak istiyorlar olayı; illa gül diyen o kadar diken ihtimalini de göze alacak...

Son düzenleme:
fazla takılma etrafına...
biraz gergin ve yorucu bi dönem olduğu doğru tabi ama evleneceğin insanla bi sorunun yoksa bunlar gelip geçici şeyler...

Selam arkadaşlar,

Benim anlamadığım sen şu an evlilik arifesinde misin?

Şamata eşinle sana kalmış neyi,nasıl yapmak istediğine bağlı.
Telaş her işte olur,sadece düğün,nişanda değil ki.

Hayır değilim ama bunsan kısa bir sure öncesine kadar bir an önce evlenelim diye bekliyordum, ama şimdi evlilik fikri korkutuyor beni neden bilemedim, yakından görünce sorunları gözüm korktu belki de

Herkes kavgayla gürültüyle mi evleniyor diye düşünüyorsan yanılıyorsun.

bu hem eş adayıyla, hem sizinle, hem ailelerle alakalı
şamatalı şeyler yapmayın demek de olmuyor
bazen olaylar çiftlerin kontrolü dışında aileler sayesinde gelişiyor
bu o adam diyorsanız, korkmayın
şamatalı veya şamatasız hepsinin altından kalkabilirsiniz:KK66:

Sevgilim ilk evlenme teklif ettiğinde ben sevinçle evet diyememiş biraz beklemeyi tercih etmiştim.Bu olaydan 6 ay sonra evlilik hazırlıklarına başlayabildik.Bence gayet normal bu fikrin ürkütmesi.Allahtan nişan töreni kısmını kazasız belasız atlattık şu an herşey yolunda ama benim de düşündükçe içim sıkılıyor.
Ama tabi ben bu alışveriş falan işlerini sevmediğim için bu düşüncem,bu tarz telaşları sevmiyorum.
Sevgilinizle aranızda duygusal bi problem yoksa sıkıntı yok zamanla evlilik fikrine tekrar alışırsınız, her şey sorunsuz olur gider umarım...

Herkes kavgayla gürültüyle mi evleniyor diye düşünüyorsan yanılıyorsun.

Açıkçası bu ara çevremde olan evlilikler çok da iyi olmadı ve ben de ister istemez kendimi sorgulamaya başladım, sevgilimle mutluyum ama sanki evlenirsem ailemden ayrılınca çok üzülürüm istesem de mutlu olamam diye düşünmeye başladım, çok çocukça belki ama böyle salak bi duygu yaşıyorum :cry:

Sevgilim ilk evlenme teklif ettiğinde ben sevinçle evet diyememiş biraz beklemeyi tercih etmiştim.Bu olaydan 6 ay sonra evlilik hazırlıklarına başlayabildik.Bence gayet normal bu fikrin ürkütmesi.Allahtan nişan töreni kısmını kazasız belasız atlattık şu an herşey yolunda ama benim de düşündükçe içim sıkılıyor.
Ama tabi ben bu alışveriş falan işlerini sevmediğim için bu düşüncem,bu tarz telaşları sevmiyorum.
Sevgilinizle aranızda duygusal bi problem yoksa sıkıntı yok zamanla evlilik fikrine tekrar alışırsınız, her şey sorunsuz olur gider umarım...

Çok teşekkür ederim, umarım hazırlıklarınız çok güzel geçer :KK25:

Benimki düğün arefesi de değil, baya var şu an, sevgililiğin tadını çıkarmak istiyorum ve düğün evlilik düşünmemeye çalışıyorum şimdilik ben

Açıkçası bu ara çevremde olan evlilikler çok da iyi olmadı ve ben de ister istemez kendimi sorgulamaya başladım, sevgilimle mutluyum ama sanki evlenirsem ailemden ayrılınca çok üzülürüm istesem de mutlu olamam diye düşünmeye başladım, çok çocukça belki ama böyle salak bi duygu yaşıyorum :cry:

Estağfurullah salak da ne demek?
İyi o zaman kendini hazır hissedene kadar evlenme.
O kadar ağlanacak kadar bir dert değil ki bu.

Seni daha düğün telaşı soğuttuysa ohooooo o en güzel, en pembe zamanlar bence hahahah :KK53::KK53:

Anladığım kadarıyla seni evli olma fikri ürkütüyor elini tuttuğun kişinin doğru adam olduğuna eminsen sorun yok demektir.

Back
X