evlilikten tiksiniyorum :(

Al benden de o kadar,
Wc den ciktiginda elini yikadi mi acaba vb sorular da aklima gelmiyor degil :KK43:
o yuzden birebir bi gorusme olmadikca el sıkısmamaya calisirim, kalabalikta basimla selam veririm herkese,
fakat cok dusunmemeye calismak lazim, yoksa sokaga cikamaz insanlarla gorusemez oluruz...
abarttigimi farkedince yumuyorum gozumu, batti balik diyorum, sonra gun icinde unutuyorum zaten,
takintiya musait bir beynim var maalesef...
Benim de aynen öyle..Mesela kullandığım tükenmez kaleme isim yazarım. Masama biri gelirse başka kalem veririm kullanması için. Gerçi her şey pislik ona bakacak olursak. Birinin pc sine oturunca Mouse, klavye, hesap mak. Hiç olmadı kapı kolları…Detay düşündükçe takıntıya gidiyor bu iş.

Benim de aynen öyle..Mesela kullandığım tükenmez kaleme isim yazarım. Masama biri gelirse başka kalem veririm kullanması için. Gerçi her şey pislik ona bakacak olursak. Birinin pc sine oturunca Mouse, klavye, hesap mak. Hiç olmadı kapı kolları…Detay düşündükçe takıntıya gidiyor bu iş.
Elini yuzune gozune agzina goturmemeye dikkat, zaten gerisini gun icinde unutuyor insan.
seytan tirnagi derler ya yazin evdeyim diye rahattim aliskanlik olmus agzimla koparmak, tirnak makasi ve yumusatici kremler yokmus gibi... :( simdi ondan kurtulmaya calisiyorum, unuturum da disarda da yaparim diye... hem benim icin hem de karsi taraf icin hos degil sonucta.

Ne komik bir konu bu ya okudukça güldüm. Oldukça da fazla mesaj var. Ben de evliyim ve eşim yanımda çok rahat gaz çıkartıyor. Aslında sinir bozucu bir durum. İstemeden olunca problem yapmıyorum ama kontrolündeyken umursamamasına kızıyorum. Evlilik hayatında erkekler biz kadınlar kadar adabı muaşerete dikkat etmiyor. Çıplaklıktan utanmazlar. Çok rahatlar. Kişisel Temizliğine dikkat etsin ve sevgisini fazlasıyla hissettirsin önemli olan bu.ben ağız kokusuna tahammül edemiyorum bu konuda benim kadar titiz olmasını isterdim. Bir de Horlamaya bile katlanmak zorunda oluyorsun zaman zaman. Evlilik hayatı zor ama paylaşmak,bebek,helal dairede yaşanılan tüm zevkleri tatmak güzel. Hiç evlenmeyenler daha doğrusu birliktelik yaşamayanlar için üzülüyorum. Çok şey kaçırıyorlar....

Benim topluluk içinde gaz çıkarttığımı kim söyledi size ?
Evlilik hayatı bu, 24 saati beraber geçiriyorsunuz.
Tabi ki gaz çıkarmak vs gibi hoş karşılanmayacak şeyler için tuvalete gidilmeli.
Ama gece uyku arasında olabilir veya insan kendini tutamayabilir. Böyle şeyler evlilikte normal olur benim ailem ve çevremde böyle tabiki kimse birbirinin karşısında zart zurt yellenmiyor.
ama 1 kere kazayla kaçırdı diye de insan birbirinden tiksinip uzaklaşmaz.
Laflarınız çok sivri, fevri. Ne demek tiksinmek? Evlenmeyin o zaman.
Zaten eşine saygısı olan biri bunu alenen yapmaz.
Ay'dan gelmişsiniz falan benim lafımı da ısıtıp benim önüme koymayın :)
Saygılar :)
Ben senin dedigin lafn hos olmadigini belirtmek icin ay falan dedim ilk olarak. Ikinci olarak diger arkadaslara da soyledim uyku, hastalik harici.

Eşim asla benim yanımda bilerek öyle bir şey yapmaz.
Yapsa soğurum ben de açıkçası.

Baya tepki almış konu ama bunu yapan çok erkek var.
Bir arkadaşım erkek arkadaşı ile beraber yaşıyor ve erkek arkadaşı bilerek bunu sürekli yapıyormuş.
Arkadaşım da benim yanımda rahat olmayacak da kimin yanında olacak diyordu ve ben bu cümlesine çok şaşırmıştım.
Bu bence rahatlık değil iğrençlik.

erkeğine göre değişir canım, kimisi pis olur kimisi bizden bile temiz olur bizi bunaltır. ben de önceden senin gibi düşünür her şeyden iğrenirdim. ki ben yeri geldiğinde kendimi bile iğrenirim. o kadar pimpirikliyim. ellerimi filan sürekli yıkarım o yüzden. ama birini sevdiğinde hiçbir şeyi iğrenç gelmiyor. hatta normalde iğrendiğin şeyler tatlı bile gelebiliyor. he gaz çıkarma meselesine gelince, yüz vermezsen, saygıyı korumanız gerektiğini belirtirsen zaten yapmaya çekinir öyle şeyleri :)

Bu adam cocugunun yaninda da gaz cikarsa ay kacirdim diye. Sonra cocuga nasil ogreticeksiniz tuvalete gitmesi gerektigini?

Yav benim esim osurrurda genirirde ama bana gicikligina yapmaz ki.vucudun buda bi ihtiyaci bikere.seviyosan onun igrenclikleri carpmaz ki gozune.bence abartilacak bi mevzu diil.durum inadina yapilmadigi surece tabi.

Eşimin gazı bana mis, teri lavanta kokar :) Şaka bi yana benim eşim de geceleri çok terler mesela. Başkası olsa tiksinebilir, ama ben ona ıslak ıslak sarılıp uyuyorum, oh miss :) Hiç de kötü kokmuyor hatta çok güzel geliyor bana böyle tatlı tatlı :) Bunları dert etme. Baban belli ki çok bakımsız bir insanmış annen de azıcık titizse kıyametler kopmuş olabilir. Fakat her erkek öyle olacak diye bir şey yok binde birdir. Diğer şeyleri de sevince gözün görmez zaten :)

Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum. :KK43: Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.

Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.

Sevdiğin insan senin yanında olduğu gibi davranamayacaksa rahatça gazını çıkartamayacaksa bilemedim nasıl bir ilişki olur. Kont ve kontesmisiniz :p

Kadınların özel durumları var o zaman onlar da bizden tiksinsin... Buz tiksinç miyiz şimdi :27:

Her evlilik böyle değil. Bu kişilik meselesi. İnan kadınlardan çok daha titiz erkekler var. Üstelik böyle bir insanla karşılaşmak çokta zor değil.

Ayyy benim bir tanidigimin esi köyün sahipsiz essegi gibi gaz cikariyormus.
Kizlarrr ben yanlis buluyorum yaaaa.saygi cok onemli.bilerek yapmak dogru degil.

valla evlilikte eşler birbirlerinin sürekli en güzel en bakımlı hallerini görmüyorlar ki tatlım...
yeri geliyor ben eşime diyorum ayakların mı koktu diyeki adam 5 vakit yıkıyor (zaten temizdir kendisi)
yeri geliyor ben pofidik giydiğim için koku yapabiliyor kışın o bana der ayakların mı koktu diye
sular güldür güldür sıcacık gidip yıkıyoruz mis gibi oluyor

ağzı kokusuda sabahları uyanınca illaki oluyor ama biz nefeslerimizi vermeden hemen gidip çalkalar ve bişile rtaarız fırçalarız oda geçer(ki bzaen uyaradabiliyoruz birbirimizi)

regl dönemlerinde ne kadarda temiz davransanda bir has koku olabiliyor oda halledilebilir
yani evlilik öyle laylaylom canım cicim değil
çiftler birbirinin her özel anını görebiliyor
gaz konusuda valla biz eğer tutamamışsak çıkıyor yapacak bişi yok
ama gidipte inadınada yapmayız ama bazen kendiniğinden çıkabiliyor
bizde güleriz mesela eşimle bu bile gülme meselesi olabiliyor
eşim der mesela bayanlarda gaz daha fazla oluyor ne gazlı eşim var diye
ondan çok ben yaparım bazen istemedende olsa

ilişikiyi hiç anlatmıyorum bile
miden kaldırmaz o zaman

Back
X