- Konu Sahibi yazyagmurumm
hay allah cok guldum yazılanlara :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynen öyle..Mesela kullandığım tükenmez kaleme isim yazarım. Masama biri gelirse başka kalem veririm kullanması için. Gerçi her şey pislik ona bakacak olursak. Birinin pc sine oturunca Mouse, klavye, hesap mak. Hiç olmadı kapı kolları…Detay düşündükçe takıntıya gidiyor bu iş.Al benden de o kadar,
Wc den ciktiginda elini yikadi mi acaba vb sorular da aklima gelmiyor degil
o yuzden birebir bi gorusme olmadikca el sıkısmamaya calisirim, kalabalikta basimla selam veririm herkese,
fakat cok dusunmemeye calismak lazim, yoksa sokaga cikamaz insanlarla gorusemez oluruz...
abarttigimi farkedince yumuyorum gozumu, batti balik diyorum, sonra gun icinde unutuyorum zaten,
takintiya musait bir beynim var maalesef...
Elini yuzune gozune agzina goturmemeye dikkat, zaten gerisini gun icinde unutuyor insan.Benim de aynen öyle..Mesela kullandığım tükenmez kaleme isim yazarım. Masama biri gelirse başka kalem veririm kullanması için. Gerçi her şey pislik ona bakacak olursak. Birinin pc sine oturunca Mouse, klavye, hesap mak. Hiç olmadı kapı kolları…Detay düşündükçe takıntıya gidiyor bu iş.
Ben senin dedigin lafn hos olmadigini belirtmek icin ay falan dedim ilk olarak. Ikinci olarak diger arkadaslara da soyledim uyku, hastalik harici.Benim topluluk içinde gaz çıkarttığımı kim söyledi size ?
Evlilik hayatı bu, 24 saati beraber geçiriyorsunuz.
Tabi ki gaz çıkarmak vs gibi hoş karşılanmayacak şeyler için tuvalete gidilmeli.
Ama gece uyku arasında olabilir veya insan kendini tutamayabilir. Böyle şeyler evlilikte normal olur benim ailem ve çevremde böyle tabiki kimse birbirinin karşısında zart zurt yellenmiyor.
ama 1 kere kazayla kaçırdı diye de insan birbirinden tiksinip uzaklaşmaz.
Laflarınız çok sivri, fevri. Ne demek tiksinmek? Evlenmeyin o zaman.
Zaten eşine saygısı olan biri bunu alenen yapmaz.
Ay'dan gelmişsiniz falan benim lafımı da ısıtıp benim önüme koymayın :)
Saygılar :)
Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum.Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.
Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.
Bence evlilik cook guzel esini seviyosan oda seni tabi hic dediğin gibi saygısız davranilmiyo saygi olmali bence Senin ki biraz psikolojik ta olabilir