evlililikte 5 yıldan sonra herşey bitiyor mu?

merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum bu benim ilk mesajım iyice çıkmaza girdim güzel bir evim minik bir bebeğim güzel bi işim var ama önceki mutluluğum kayboldu. Sebep eşimin odasına atanan bayan önceden odada tek çalışıyordu eşim ,kız bekar ve rahat bi tip aldatma yok ama ,bir diğeri de eşim bebeği kıskanıyor bana fazla ilgi göstermiyorsun diye bunu da sessiz kalarak belli ediyor. Bana gelince bebeğim on aylık ama hemen eski fiziğime döndüm 165 boyum 60 kg biraz var ama emziriyorm hamileyken 90 kg çıkmıştım,kocam eve geleceğinde süslenirim bebeğimi emzirsemde onu bırakır kapıyı kocama açarım .AMa ben fazla ilgi göstrince sanki insanlar şımarıyo nasıl davranacağımı şaşırdım.....

canım senı cok ıyı anlıyorum ben çok kıskancımdır dusunuyorumda nısanlım aynı odada bır bayanla olabılecegı dusuncesı benı mahfederdı bunun kendıne guven eksıklıgıyle alakası yok bnce cok sevmek aitlenmek sahıplenmek güdüsüdür bu. senın yerınde olsam kızı yakın takıbe alırdım esımı degıl:) kızla yakınlık kurarım ınsanlar ne tarz olduklarını zaten az cok bellı edıyor baktınkı tanıdın hanımefendı bı kız kardes gıbı ozman rahat olursun en azından huzurlu...
ama anladıgım kadaryla sende eksık bırseyler var kızda guven vermeyen bırseyler var ve kadınlar hısseder... kızı bırkac defa caya davet et sana davranıslarını kontrol et bakalım kıskanclık gıbı hıslerı varmı senı abla gıbımı goruyor rakıp gıbımı bunları anlayabılırsen daha kolay cozulebılır ıcınde bulundugun durum...

kesinlikle söylediklerine katılıyorum...ben sadece şu an zaten evde değil seminer neniyle cumaya kadar yok evde eve gelince yine sessiz olacak yine sırnaşıp gönlünü almaya çalışmak mı yoksa kendine haline bırakmak mı.....içimde şöyle diyor evlilikte tek kişi uğraşmaz ama boşluk yaratırsam iyice o kıza yapışırmı diye düşünüyorum...

ne güzel demişsiniz kendiniz evlilikte tek kişi uğraşmaz diye.
zaten o kıza yapışacağı varsa yapışır sizin ona sırnaşıp gönlünü almanız birşeyi değiştirmez.eşinizin canı sıkılmış ve renk arıyo sanki.insan eve gelince işteki kızdan mı bahseder sürekli ya.:47:

canım senı cok ıyı anlıyorum ben çok kıskancımdır dusunuyorumda nısanlım aynı odada bır bayanla olabılecegı dusuncesı benı mahfederdı bunun kendıne guven eksıklıgıyle alakası yok bnce cok sevmek aitlenmek sahıplenmek güdüsüdür bu. senın yerınde olsam kızı yakın takıbe alırdım esımı degıl:) kızla yakınlık kurarım ınsanlar ne tarz olduklarını zaten az cok bellı edıyor baktınkı tanıdın hanımefendı bı kız kardes gıbı ozman rahat olursun en azından huzurlu...
ama anladıgım kadaryla sende eksık bırseyler var kızda guven vermeyen bırseyler var ve kadınlar hısseder... kızı bırkac defa caya davet et sana davranıslarını kontrol et bakalım kıskanclık gıbı hıslerı varmı senı abla gıbımı goruyor rakıp gıbımı bunları anlayabılırsen daha kolay cozulebılır ıcınde bulundugun durum...

canım beni çok iyi anlamışsın, söylediklerine katılıyorum artık eşime o kızı kıskandığımı hissettirmemeye çalışacağım,insan eşinin başka hatalarını önemseyemeyebiliyor ama arada bi başka kadın girse inan zor olacak RABBİM BÖYLE SINAMASIN KİMSEYİ ,eşime bende çok romantik davranamayacağım ama küsmeyeceğim de çünkü bu erkeklere yüz verdikçe astarı astarda kalmayınca nereden ne alacaklarını şaşırıyorlar...

bitiyor annem bitiyor..kimi aşk 1 yılda kimi aşk 5 yılda kimi aşk 10 yılda kimi aşk 15 yıla...acı ama eninde sonunda bitiyor..zaten bu dünyada herşey yaşarken bile geçici..

Back
X