Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

BenimMorelimsifirsifir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
334
303
53
Meraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış aynı evde olsak nelerimi kullanır. Malın ne kıymetliymiş diyceksiniz belki ama aynen öyleeee aynı yaştayız ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum herşeyimi alın terimle alıyorum. Bide kendisi çalışmıyo bizle oturursa biz bakıcaz resmen kazık kadar kıza kısacası birlikte oturmak istemiyorum kaynanam bana bişey demedi ama evlilik vakti gelince bişey derlerse ne diyim nasıl belirtim? Nişanlımda haklı kızlardeşi tek otursun istemio ( görümceme ev aldılar orda oturabilir) bu kızın anası var babası var resmen ikinci evliliklerini yapıp başıma atıolar çok sinirliyim!!!!

Meraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış
Nişanlına onunla yaşamak istemediğini söyle.

size yemek yapmak zorunda değil bence
Bncede değil zaten de nişanlımada yapmıyo ki evde nişanlım bütün gün ya dışarda yiyo yada bize gelip yiyo. Aynı evde oturursak bn işten gelio bide ona yemek hazırlarsam çıldırırım ki zaten yemek yapsada yenmiyo. Bnm derdim şuan yApıp yapmaması değil aynı evde oturursak bu haline katlanamam diorum

Bncede değil zaten de nişanlımada yapmıyo ki evde bütün gün ya dışarda yiyo yada bize gelip yiyo. Aynı evde oturursak bn işten gelio bide ona yemek hazırlarsam çıldırırım ki zaten yemek yapsada yenmiyo. Bnm derdim şuan yApıp yapmaması değil aynı evde oturursak bu haline katlanamam diorum
onişanlını ikna et o zaman.

bence açıkça söyle nişanlına yok derse ayır yolları ileride çoook büyür bu problemler görümcenle aynı banyoyu kullanacaksın eşimle özelin de pek olmayacak bence konuş bunları senin misafirin gelecek o laf olacak yani bencee dön bu yoldam görümcen kaç yaşında

bunun için ayrılınırmı nişanlınla açıkça konuş istemiyorum diye,hayır bizimle kalıcak derse o zaman bir çare düşünürsün

Bnm
bence açıkça söyle nişanlına yok derse ayır yolları ileride çoook büyür bu problemler görümcenle aynı banyoyu kullanacaksın eşimle özelin de pek olmayacak bence konuş bunları senin misafirin gelecek o laf olacak yani bencee dön bu yoldam görümcen kaç yaşında
Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (

Miş
bunun için ayrılınırmı nişanlınla açıkça konuş istemiyorum diye,hayır bizimle kalıcak derse o zaman bir çare düşünürsün[/QUOT
Nişanlımda napsın kardeşini kız başına tek oturtmak istemiyo bn kaynanamla kayınpederime kızıyorum ya hiç mi düşünmüyolar bunlar yeni evlencek diye. Sorumsuzluk diz boyu

Olmamış bu ya. Daha şimdiden kendi evinde herşeyi senden bekliyorsa, evlendiğinizde hepten sana bırakır. Baştan yok yardımcı olcam ayakları da hikaye kalır o bildiğin insan kullanıyor. Böyle insanlar kolay kolay değişmez. Durumda zor yani kabul etsen dert, etmesen dert. anne baba niye nasıl kızlarını açıkta bırakıyor? Yap doğur başkasına postala.

anne babayi anladim ,anne baba yoksa kardesleri de anlarim da anne baba zevki alemindeyken yeni evli birinin genc biriyle yasamasi nedir yahu cocuk da degilki..bence zaman daralmadan nisanlinizla ciddi ciddi konusun.olmazsada yol verin gitsin.jilet nedir yahu .normal malzeme tamammda jilet ya ne hastaliklar olabilir tovbe tovbe neler duycaz daha.gorumcmle arkads kardes gibiyiz 2hafta bende kaldida ne yatak odama girdi ne de mutfaga bile izin alarak herseye yahu.karakterli biri olsada size arkads olsa.oylede degilmis.onnla hayat mi gecer ya en guzel zamanlarinizda stres sinirle artik o ev onunda olacagi icin gelsin bekar kiz arkadslar gitsin ev halki kiz kiza oturmalar kahkahalar..yada disari cikacak gece gunduz tasasi abisine dusecek geldimi gittimi diye su yaslarinizda kocaman cocugunuz olacak ugras dur.cok yazdim ama sinir bozucu ya

Koskoca kızın yeni evlilerin evinde işi ne yahu? Adı üstünde yeni evli rahat olmak ister.

Nişanlına açık açık birlikte yaşamak istemediğini söyleyeceksin. Anne veya babasının yanında olmalı sizin değil.
21 yaşındaki kız kendi evinde tek başına da gayet iyi yaşar aslında.

Ayrıca nişanlılık döneminde ilişkileriniz çok laçkalaşmış gibi geldi bana. Size gelip yemek yemesi, eşyalarını kullanmasına müsade edip ses çıkarmaman falan.

Bnm

Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (

cnm bencede kesinlikle aynı evde olmaz. odanı kilitler malzemelerini kullandırmazsın onu halledersinde. onunla anlaşmak o zor işte ne demişler "görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce" :KK48:

Back
X