Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşım 33,10 senelik evliyiz,çocuğumuz yok.
yaşım 33,10 senelik evliyiz,çocuğumuz yok.
emir verir gibi değilde su iste çayını ister istemesede ben sorarım çay vereyimmi diye.
başka odaya göndermemside beni yanında istemesi belki size ters gelir ama bensiz yapamadığını bana hissettirmesi hoşuma gidiyor.
acelem yok benim çükü dert değil bu, gibi olan kadınlar varmı diye merak eiyorum,ama aslını söylemeyeninde çok olduğunu düşünüyorum
Pekiii rahatsız olduğunuz konu ne?
Yani siz eşinizin size baskı/saygısızlık yapmasından memnunsanız bunu neden paylaşma gereği duydunuz?:26:
Yaşayınız efendim adamın emirlerinin altında,bize ne ki?![]()
bize ne ki o kadınlardan..var söylemiyorlar, ya da yok...size ne bize ne kime ne???
10 senelik evliyseniz
ve bu evlilikten mutluysanız
söyleyecek ne var ki bize,
alan memnun, satan memnun.
mutluluklar..
bitanem dün bir konuda bunları söylediğim için dalga geçtiler .böylede bir hayat var ve mutluluk var.bunu yadırgadılar bende varmı benim gibi yaşayn diye merak ettiğim için açtım konuyu.Böyle bir evliliği tartışalım istedim.yoksa tabiki size ne?ben destekde istemiyorum amaç sorgulamak işte.
bitanem dün bir konuda bunları söylediğim için dalga geçtiler .böylede bir hayat var ve mutluluk var.bunu yadırgadılar bende varmı benim gibi yaşayn diye merak ettiğim için açtım konuyu.Böyle bir evliliği tartışalım istedim.yoksa tabiki size ne?ben destekde istemiyorum amaç sorgulamak işte.
ama lütfen arkadaşlar.buraya her konu açılıyor paylaşım için bende böyle bir konu açtım.söyleyecek sözü olmayan zaten yazmaz![]()
bitanem derken???
Sizin gibi yaşayanları buraya toplayarak eşinizin size yaptığı saygısızlıkları normalleştiremezsiniz.
Evliliğinizi sorgulatarak kendi içinizde düştüğünüz vahim durumun göstergesi zaten!![]()
tamam ama karşıt fikirleri dalga geçmek gibi algılıyorsun
evet dün ironi yaptım
hem de bir sürü ironi
ama neden seni acıttı, neden seni üzdü o yazdıklarım(ız)
sana göre zaten normal, neden üstüne alındın ki sen?
tamam bişey demiyoruz işte
belki biz yanlış düşünüyoruz diyerek
fikir alışverişinde bulunuyoruz
ben de merakla bekliyorum
başkaları da çıkıcakmı senin gibi yürekli, cesaretli..
çay mı kahvemi içeyim diye sormuyorumki ben,istediğimi içerim .böyle bir ironiyi ben tabi dalga geçmek sayarım .neyse o dünde kaldı biz önümüze bakalım![]()
beyini mutlu etmeyi kendi mutluluğu sayan, yoluna kurban olan her dediğine he diyen...
ben de şunu merak ediyorum...hayır denilse ne olur acaba...
hayır ben bu diziyi izliyorum misal...
ya da sıkıştığında rahatça tuvalete gidilse ve rahatça kalınsa...
nasıl olur o beylik ayy pardon evlilik...
bende eşim olmadan bir yere gitmiyorum bazan sıkılıyorum bu durumdan ama bazanda hoşuma gidiyor.zaten eşim genelde hep evdedir gidilecekse beraber gideriz.onuda evde bırakıp gidemem kızar çünki komşuya falanda gidemem komşuda gelemez.ama onun arkadaşları gelir eğer eşim istersede bizde gideriz.
beyini mutlu etmeyi kendi mutluluğu sayan, yoluna kurban olan her dediğine he diyen...
ben de şunu merak ediyorum...hayır denilse ne olur acaba...
hayır ben bu diziyi izliyorum misal...
ya da sıkıştığında rahatça tuvalete gidilse ve rahatça kalınsa...
nasıl olur o beylik ayy pardon evlilik...