Evlilkte mutluysan eğer eşin her istediğini yapmak kölelik midir?

Pekiii rahatsız olduğunuz konu ne?:6:
Yani siz eşinizin size baskı/saygısızlık yapmasından memnunsanız bunu neden paylaşma gereği duydunuz?:26:
Yaşayınız efendim adamın emirlerinin altında,bize ne ki?:51:

emir verir gibi değilde su iste çayını ister istemesede ben sorarım çay vereyimmi diye.
başka odaya göndermemside beni yanında istemesi belki size ters gelir ama bensiz yapamadığını bana hissettirmesi hoşuma gidiyor.

bu sizsiz yapamadığını mı
size güvenmediğini mi gösterir?
iyi ayırt etmek gerek...
zira adam laptop kucağında oturuyor demişsiniz,
sizsiz değil laptopsuz yapamıyor gibi geldi bana.
siz kucağında mı ayağının dibinde mi oturuyorsunuz...

Pekiii rahatsız olduğunuz konu ne?:6:
Yani siz eşinizin size baskı/saygısızlık yapmasından memnunsanız bunu neden paylaşma gereği duydunuz?:26:
Yaşayınız efendim adamın emirlerinin altında,bize ne ki?:51:

bitanem dün bir konuda bunları söylediğim için dalga geçtiler .böylede bir hayat var ve mutluluk var.bunu yadırgadılar bende varmı benim gibi yaşayn diye merak ettiğim için açtım konuyu.Böyle bir evliliği tartışalım istedim.yoksa tabiki size ne?ben destekde istemiyorum amaç sorgulamak işte.

bize ne ki o kadınlardan..var söylemiyorlar, ya da yok...size ne bize ne kime ne???

tek olmak kolay değildir
ya da azınlık olmak

azınlık olduğunu düşünmektense, cesareti olup gerçekleri açıklayan çoğunluktan olduğunu düşünmek daha iyi gelir ne de olsa insana!

10 senelik evliyseniz
ve bu evlilikten mutluysanız
söyleyecek ne var ki bize,

alan memnun, satan memnun.
mutluluklar..

sanırım konu sahibi arkadaşımız bütün kadınların kendisi gibi düşünmesini istiyor
düşünmeyenleri yadırgıyor
:52:

ama lütfen arkadaşlar.buraya her konu açılıyor paylaşım için bende böyle bir konu açtım.söyleyecek sözü olmayan zaten yazmaz :34:

bitanem dün bir konuda bunları söylediğim için dalga geçtiler .böylede bir hayat var ve mutluluk var.bunu yadırgadılar bende varmı benim gibi yaşayn diye merak ettiğim için açtım konuyu.Böyle bir evliliği tartışalım istedim.yoksa tabiki size ne?ben destekde istemiyorum amaç sorgulamak işte.

tamam ama karşıt fikirleri dalga geçmek gibi algılıyorsun

evet dün ironi yaptım
hem de bir sürü ironi
ama neden seni acıttı, neden seni üzdü o yazdıklarım(ız)

sana göre zaten normal, neden üstüne alındın ki sen?

bitanem derken???:12:
Sizin gibi yaşayanları buraya toplayarak eşinizin size yaptığı saygısızlıkları normalleştiremezsiniz.
Evliliğinizi sorgulatarak kendi içinizde düştüğünüz vahim durumun göstergesi zaten!:31:

ama lütfen arkadaşlar.buraya her konu açılıyor paylaşım için bende böyle bir konu açtım.söyleyecek sözü olmayan zaten yazmaz :34:

tamam bişey demiyoruz işte
belki biz yanlış düşünüyoruz diyerek
fikir alışverişinde bulunuyoruz

ben de merakla bekliyorum
başkaları da çıkıcakmı senin gibi yürekli, cesaretli..

bitanem derken???:12:
Sizin gibi yaşayanları buraya toplayarak eşinizin size yaptığı saygısızlıkları normalleştiremezsiniz.
Evliliğinizi sorgulatarak kendi içinizde düştüğünüz vahim durumun göstergesi zaten!:31:

Veeee...Laliş....:38:

tamam ama karşıt fikirleri dalga geçmek gibi algılıyorsun

evet dün ironi yaptım
hem de bir sürü ironi
ama neden seni acıttı, neden seni üzdü o yazdıklarım(ız)

sana göre zaten normal, neden üstüne alındın ki sen?

çay mı kahvemi içeyim diye sormuyorumki ben,istediğimi içerim .böyle bir ironiyi ben tabi dalga geçmek sayarım .neyse o dünde kaldı biz önümüze bakalım:34:

tamam bişey demiyoruz işte
belki biz yanlış düşünüyoruz diyerek
fikir alışverişinde bulunuyoruz

ben de merakla bekliyorum
başkaları da çıkıcakmı senin gibi yürekli, cesaretli..

beyini mutlu etmeyi kendi mutluluğu sayan, yoluna kurban olan her dediğine he diyen...
ben de şunu merak ediyorum...hayır denilse ne olur acaba...
hayır ben bu diziyi izliyorum misal...
ya da sıkıştığında rahatça tuvalete gidilse ve rahatça kalınsa...
nasıl olur o beylik ayy pardon evlilik...

çay mı kahvemi içeyim diye sormuyorumki ben,istediğimi içerim .böyle bir ironiyi ben tabi dalga geçmek sayarım .neyse o dünde kaldı biz önümüze bakalım:34:

tmam bakalım önümüze
sen durup durup dün benle dalga geçtiler demezsen :34:

AYRICA
benim için
çay mı kahve mi içeyim demek ile
dizi mi izleyeyim belgesel mi?
arasında hiç fark yoktur...

beyini mutlu etmeyi kendi mutluluğu sayan, yoluna kurban olan her dediğine he diyen...

sence ve bence ne olacağını biliyoruz:29:

elmas arkadaşımıza soralım

hayır dendiği zaman ne oluyor diye..

bende eşim olmadan bir yere gitmiyorum bazan sıkılıyorum bu durumdan ama bazanda hoşuma gidiyor.zaten eşim genelde hep evdedir gidilecekse beraber gideriz.onuda evde bırakıp gidemem kızar çünki komşuya falanda gidemem komşuda gelemez.ama onun arkadaşları gelir eğer eşim istersede bizde gideriz.

bak bu diğer konuda yazdığın
eşinin istemediği durumlarda neler olduğunu görüyoruz işte

kesinlikle sana katılıyorum ben hep eşimin yaptıklarıno yapmak zorundamıyım hayır değilim.. ozamn eşinde senin içi fedakarlık yapsın senin sevdiklerini yapsın ne biliyim tuhaf bir evlilik bu ya hem zaten neyaparsan yap yaranamzsın bu erkek milletine oyuzden bukadar pof poflamıcan

Back
X