Evliyim aklim eski sevgilimde:(

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Arkadaşlar yardima ihtiyacim var. 3 yillik bi iliskim oldu. Tam istemeye beklerken aldattigini ogrendim. Daha oncede mesaj filan yakalamistim ama gormezlikten gelmistim. Cok asiktim cunku. Gece kavga etsek engellese kiyafetlerimi giyip gun agarsin diye beklerdim evinin kapisina gidip barismak icin. Karda kista cok kovdu beni En son aldattiginda dayanamadım. Cunku aldatmasi yetmezmiş gibi hala o kisinin pesinden kosuyordu. Baskasindan cocuk aldirmis 3 ay tanidigi bi kiz. Universite ogrencisiydim o zaman o ortaokul mezunu ikinci el dukkani var. Egitim onemli degil tabiki ama uymuyorduk. Ogrenci zorlugndan anlamiyordu. Ben okurken o baska segirde aldatmis beni. birlikte olmustuk cocukluk deyin salaklik deyin ne derseniz. Annem babam ayrıydı. Sadece ona guvenmistim kimse yoktu etrafımda. Ayrilmaya korktum basta ne yaparim diye. Sonra beni istemedigini soyledi ayrildik. Ben o sinirle 3 hafta icinde esimle sozlendim. Sonra pesimde kostu evlendikten sonra bile defalarca don diye yalvardi. Esimi seviyorum suan. Kariyer sahibi egitimi benden dahi kat kat ustun karakterli birisi ve mukemmel bi es sukur ki. Ama o cok aklima geliyor. Hayatimda ilkti. Yasadigimiz bicok seyi silemiyorum. Bunalima giricem artik ne yapmaliyim. Nasil silebilirim. Hergun kendimi instagramina bakarken buluyorum. Bakma etme demeyin. Cok denedim. Olmuyor. Ona donmek istemiyorum. Zaten bi hirsmis yeni bi hayat kurmus bile kiz ark yok ama bana istese s. Medyadan ulasir ulasmiyor bile. Zaten onun icin evliligimi bitirmem. Kotu yorum yapmayin nolur. Sadece yardim edin ?

İnstagramini kapat, sosyal medya hesaplarını kapat. Kendini farklı uğraşlara ver. Onu düşünürken geçirdiğin zamanı esin için harca. Eşinin hakkına girip ömür boyu bu kul hakkını üstünde taşımamak için bir an önce eşine bağlılığını artır. Yoksa bu hak seninle buyuyerek gider.

Nesini özlüyosun o pisliğin
Şuanki eşininde kıymetini bil level atlamışsın o pislikten sonra.
Yada hırsla neden evlendin adama yazık enazında sadece kendini düşünen bi kadınla evlenirdi.
Hayat işte çok adaletsiz

kendini sevmediğin için seni aşağılayan insan sana cazip geliyor. sen bu kadar aşağılık mısın? kapılardan kovuldun , aldatıldın , terkedildin ve eğitimsiz ipsiz sapsız biri tarafından.

şimdi değer görmeyi hakeden biri var yatağında seni her şeyinle kabul etmiş.

onu nasıl unutabilirim diye değil de ben kendimi nasıl sevebilirim diye düşün.

Bizim kız milletini anlamıyorum. Sana boynuz takan ve kovan birini nasıl unutamıyorsan. İlla köpek çekenleri seveceksiniz.

Kocan da sorun bence. Aldatıp kovsa eminim ona daha da düşerdin.

O adam adinin tekiymis bunu anla oncelikle.
Bak esin eğitimli anlayisli ona sahip cik olur mu?
Keske birlikte olmasaydin ama is isten gecmis.Hani diyoruz ya bakirelik onemli degil diye bazen ne kadar da onemli oluyor iste.
Seni defalarca aldatmasina ragmen neden bırakmadin en başından?
Askta gurur yoktur tamam ama sen cok fazla gurursuzluk etmissin.Kurulu bir yuvan var gez toz eglen.Cocuk falan dusunme bence su an hic.Esini daha fazla sevmeye çalıs.

Sizi okadar iyi anlıyorum ki bu durum gerçekten çok kötü civı civiyi söker demissiniz büyük ihtimalle eşinizde çok iyi biri olabilir ama sevgi olmayınca biseye yaramıyor seviyorum diyorsunuz ama o farklı bir sevgi yani Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin instagram engelleyin bakmamaya çalışın bende şuan aynı şekilde ayrildim sevgilimden ve biri var hayatımda çok iyi seviyorum ama ilerde sizin gibi olurmu yum diye korkuyorum eski sevgili unutamıyorum sürekli bakıyorum yani zor gerçekten dua edelim elden başka birşey gelmiyor

Size bunca eziyeti yapan birini hala nasil dusunuyorsunuz anlamiyorum ki. Rahatmi batiyor size..

Inan o kdr caresizim ki. Esimi seviyorum düşünmemem gerek farkindayim her pisligini gzumun onune getiriyorum. Inan cok agliyorum cok cabaliyorum

Inanin esime cok deger vermesem icim boyle sizlamaz. Dusunmek bile ona ihanet diyorum kendime yapma diyorum. Ama elde degil ki. Beynime aklima bi sekilde geliyo

Sana sadece şunu söyleyebilirim. Ogun bu halimi gorseydim. Bu kadr aklima geleceğini bilseydim dahi yine esimle evlenirdim. Çünkü kadin erkegine bi sekilde alisiyo ama erkek sevmiyosa kadinin gururunu onurunu kendine guvenini yerke bir ediyo. Bugun aklima geliyo evet ama en azindan hergun aglamiyorum esim yanimda degilken gonlum de kırk soru olmuyo. Ve bi erkegin neni ömrümün sonuna kadar koruyacağını biliyorum şükür

bence de sizdeki aşk değil saplantıya dönüşmüş.sizi hastalandırmış bu adam.bence onu unutma sorununuz yok.eşinizi sevememe sorunuz var.eşinizi bir nevi arkadaş , koruyucu olarak görüyorsunuz sadece.eşlerde de bunlar olmalı tabii.yalnız sizde sadece bu gözle bakıyorsunuz.hayatınızda başkası olmadığından da o adiden başkasını sevemezmişsiniz gibi geliyor.

bence bir psikologa gidin.sinir sisteminizi mahvetmiş pislik.

Iyi ama psikolog esime karsi asik olmadigimi soylerse iyice bunalima giricem. Cunku kendimi esimi sevdigime inandiriyorum. Yada gercekten seviyorum bilmiyorum. Aksam onun oturdugu koltuktan baska yere oturmam gunde belki yuz defa operim. Ama bi eksiklik var farkindayim. Esim isine cok odakli cok dyzenli birisi. Tutkulu bi hayatimiz yok. Bunu gormezden gelerek baska mutluluklara yogunlasmak en iyisi belki bnm icin. Cunku buyuk tutkuyla evlenenler bile o hissi kaybediyo bi yerden sonra. Hem psikologa gitmeyi esime nasil acikliycam. Adam bi dunya yukumu kaldirdi zaten. Ilk zamanlar beni aradigini don dedigini bile soyledim. Ya bwn alisiyim derken onu uzaklastirirsam kendimden

Iyi ama psikolog esime karsi asik olmadigimi soylerse iyice bunalima giricem. Cunku kendimi esimi sevdigime inandiriyorum. Yada gercekten seviyorum bilmiyorum. Aksam onun oturdugu koltuktan baska yere oturmam gunde belki yuz defa operim. Ama bi eksiklik var farkindayim. Esim isine cok odakli cok dyzenli birisi. Tutkulu bi hayatimiz yok. Bunu gormezden gelerek baska mutluluklara yogunlasmak en iyisi belki bnm icin. Cunku buyuk tutkuyla evlenenler bile o hissi kaybediyo bi yerden sonra. Hem psikologa gitmeyi esime nasil acikliycam. Adam bi dunya yukumu kaldirdi zaten. Ilk zamanlar beni aradigini don dedigini bile soyledim. Ya bwn alisiyim derken onu uzaklastirirsam kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…