evliyim ama eski sevgilimi nişanlımı nişanlanmış görünce içimden bişeyler gitti

Merhaba bayanlar 4yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.iyi kötü bir şekilde ilerliyor.eşimi seviyorum.çocugum yok.yıllar önce birini sevdim hersey i göze alacak kadar hersey den vazgeçecek kadar. Ona gelmesin de hersey bana gelsin diyecek kadar.oda aynı şekilde sevdi beni ama olmadı.olmasını ben istemedim çünkü.son zamanlarda cok değişmişti tanıyamaz olnustum belki de hep öyle idi askın gözü kördü.severken ayrıldım eşimi ona tercih ettim.aslında sevgi nefrete dönüşmeye başlamıştı tiksindim ondan. bazen rüyalarıma giriyor mutlu olduğumuz günler bunu istemiyordum çünkü eşime ihanet etmiş gibi hissediyodum.ama uyandığımda mutlu oldugumu farkediyordum.içimde veya aklımda olmadı hiç rüyalar hariç.ama o nişanlanmış ortak arkadaşlardan gördüm bi başkasına sarılmıştı elini tutmuştu gözlerim doldu ama aglayamadım baktım baktım sadece baktım kızlar.neden böyle oldu şimdi gelse karsıma ben onu gene istemem ama ben neden öyle oldum.bu ihanet midir kızlar aklımda karısık sorular var. Bu kötü bişey mi kötü ama ama ama cevapsız sorular düşünmek istemiyorum ben kötü birimiyim
Valla bence normal bır durum.Sen bence tamamen kalbınle davranan bır ınsansın.Ve sen anladıgım kadarıyla ılıskın hemen bıtmıs suankı kocanla evlenmıssın.Yanı hersey ıcınde bıtmeden çok kafana takarsan bır psıkologdan yardım et.

Back