Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

Nacizane fikrim boşanırsan yanlş karar verirsin ben nişanlımla mantıkla başladım senin gibi şimdi çok seviyorm çok iyi bir insan yaşında genç anlıyorm seni ama bu dünyada öyle birini bulduysan o sana nasıl sahip çıktıysa sende ona sahip çık srnin karşındakini sevme şansın var kendi duygularını yönlendirebilirsin ama ayrıldın başkasını buldun diyelim onun seni böyle seviceğinden emin olman çok zor boşan diyen kimseyi dinleme sana köyülüğü olmayan bir insana sadece seni karşılıksız srn olduğun için seviyor diye eziyet etme bundan sonra hayatına giricek kişi seni peşindenkoşturup seni kırabilr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok doğru..Huzurun kıymetini bil..Yaskışıklımış ,iyiymiş de daha ne..

bende bi konuda yardım istiyorum banada yardım edebilirmisiniz biraz özel ama burdaki insanların samimiyetine güvenerek yazayım dedim kendim bir sohbet açmayı beceremedimde:17::17::17:

kusura bakma da adam daha iyilerini hak ediyor.. boşanırsan eşinin yolu açılacak sen de daha iyisini bulamayacaksın bence. bilemedim çok zor durum

boşan..o kocayı haketmıyorsun..

Bencede..bu ayrilik acisi yasayipta baskasiyna gidenleri anlamiyorm ayrildiniz hemen yerini baskasyla doldurmaya calisiyorsunuz karsidakinin gunahi ne? Ayrilik acisi cekene bile saygi duyulur ma siz baskasiyla acinizi dindirmeye calistiniz saygi duyulmaz bylesine kusura bakmayn iyi yorum yapamicam cocugunuz olmadan ayrilin adam sizden bir cocuguda haketmiyor birakinda sevilsin baskasi tarafindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X