Evliyim ama ona aşığım/ yardımm !!!!!!!

saçmalama bu da soru mu tabii ki seni çok seviyor;eğer seni "sevMEseydi" evli olmanı umursamaz ve kocanı aldatmana alet olurdu ,canı sıkıldıkça gel kız derdi...

o herifin gerçek yüzünü gördüğün zaman bu rüyadan uyanacaksın. şu gülmelerin ağlamalara inkılab edecek. elinde elem acı esef ve günahtan başka ne kalacak?

Hiçbir erkek sevdiği kadını başka adamın koynuna bırakıp gitmez.!. Hala seviyor mu diye soruyorsunuz bir de utanmadan. He evet seviyor.

Olabilir mi ? Çok popüler etrafında yüzlerce kadın var neden beni bu yüzden kullansın ?
Neden kullanmasinin cevabi varmi peki 7/24 yanindamisin cani kimi cekerse orada belki ari misali her çicekten nasiplenmek istiyordur kadinlik bukadar ucuz olmamali sevgilinizde olupta kocanizda olmayan ne peki ?

öncelikle kinamak yerine anlamaya calismak önemli bence. Evet evlilik disi bir iliski yasiyorusunuz ama hepimizin basina gelebilir. isin ic yüzünü bilmiyoruz sonucta.
Konuya dönecek olursam sevgiliniz sizi gercekten sevse sizin her defasinda esinizin yatagina dönmenizi kaldiramazdi. bosan diyor ama aktif bir eylemde de bulunmuyor anladigim kadariyla. hatta nasil olacak diye soruyormus. kusura bakmayin ama sevgiliniz isizin evli olmanizdan gayet hosnut aslinda. hatta ara da kayiplara karisiyormus bile. gercekten seven birisi bu sekilde davranmaz. bu daha cok seks iliskisi gibi birsey bence onun icin. siz tek tarafli asik olmussunuz.
genel olarak esinizle araniz nasil? cinsel hayatiniz var mi? gönlünüz baska birine kayiyiorsa ayrilmayi düsünün bence. karsi tarafa cok büyük haksizlik ediyorsunuz ve unutmayin etme bulma dünyasi. gün gelir ayni veya daha beter bir durum sizin basiniza gelebilir. Bol sans!

yemin ederim bu yapılanı bir erkek yapsa edilmeyen hakaret kalmazdı. sen kendini bal gibi kullandırtıyosun ama kocanı da sömürüyorsun. vicdanlı olan bir insanın aklı evliyken baskasına kayarsa yapması gereken sey bosanıp diğeriyle birlikte olmaktır. ama siz birinden maddi yararlanıyosunuz diğerinden duygusal ve cinsel tatmin. ve 8 yıldır hiç açık vermeden?? bu aldatmanın kaçıncı boyutu oluyor

Seküz yıl eşiniz nasıl anlamadı siz sekiz yıl nasıl eşinizle aynı yatağa yatabildiniz vicdan sadakat merhamet insanlık Allah korkusu böyle duygular var hissememenize üzüldüm rabbim esirgesin tövbeler olsun

Allah ım sen evlatlarımızı koru.. hepimizin çocuğu eniştesi dayısı amcası ağabeyi kardeşi var.. tvbe Yarabbim.. yapmayın Allah billah aşkın ayapöayın.. evliler bekarlardan bekarlar evlilerden uzak durun bir yaa..
memleket yığınla bekar adam yığınla bekar kadınla dolu..
ne istiyorsunuz evlilierden..
bak ben asla adamı suçlamıyorum..
hiç bir kadına hiç bir erkek istemediği bir şeyi yaptıramaz..
sen bırakmıyorsun adamı..
diyorlar ya zinanın adını etmişler aşk sevgi..
iğrençç..
kocanın kollarından yatağından kalkıyorsun sevdiğim dediğin adama koşuyorsun bu nasıl bir iğrençlik.. ne senin ne onun miğdeniz yok mu yaa..

nolur ileri gidiyorsam kusuruma bakmayın..
yargılamak haddime diil neyse onu yazıyorum..
direk size yazılmış da değil..
kim bu iğrençlik içindeyse herkese gitsin..
kabul edilir şey değil..
madem ölüp bitiyorsun git boşan ne halin varsa gör.. seninle evlenmese bile vicdanın rahat olur..bekarsın kime ne????
ama böle değil.. bu diil.. kabul edilir şey değil...

Sizin eşiniz size aynısını yapsaydı ne hissederdiniz oturun düşünün yazık olmuş adama

Afedersiniz ama evli oldugunz için bekaret sorununuz yok bu yüzden işi daha kolay canı çektikçe size geliyor ama duygusal olarak bişey hissediyor mu bosan bana gel der mi hiç sanmıyorum dese 8 yılda derdi. Ayrıca diğer taraftan bakacak olursak 8 yildr başka biriyle ilgili yaşadığınız a göre belli ki kocanizi sevmiyorsunuz. Neden bosanmiyorsunuz rahstiniz bozulmasın diye dimi. Siz eşinizi kullanıyorsunuz adam da sizi kullanıyor . Kusura bakmayın ama durumunuza hiç ama hiç üzülmedim haketmissiniz. Okurken inaanin midem bulandı iğrendim bı kadın olarak kadinligimdan utandım.

Back
X