Evliyim ama pişmanım yardım edin

Umudumtukendi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
41
51
8
Okadar zor bi icsel savas icindeyimki...
Bir ask yasadim evlenmeden once ve o kisi ile olmamisti.. Cok istediler beni bende ama olmadi okadar uzüldümki.. Yasimda küçüktü.. Aradan bir yıl geçti ve o kişi evlendi çocugu olmuş.. Durumlarıda çok iyiydi.. O benim ilk aşkımdı ve çok baglanmıştım. Evlendigini duyduktan sonra kahroldum ve kendime dedimki önüme bakmam lazım.. Ama bakamıyordum aslında. O sürecte şimdiki eşim ve ailesi beni istemeye geldiker. İyi bir aileymiş sözde diyorlardı. Ailemin onayı üzeri evet dedim ben ve evlendik. Kayınbabamın bize ev sözü vardı kocaman adam söz verdi.. Ve tutmadı. Neyse evlendik biz ama herşeyle benim ailem ilgilendi. Ev aldık babamlarin sayesinde ve tamirinide babam yaptı. Eşimin ailesi hiçbirşeyle ilgilenmedi adeta .. Sözde oglum oglum ama hep gösteris. Zor zamanımızda dedimki git borç iste gitti be bizde yok dedi.. Ama duydumki başkalarına yardımda bulunmuşlar. Ondan sonra neyse dicem o ki ne istemediysem başıma geldi.. Eşime iyi bir insan beni üzmemeye çalışıor ama bu olanlardan ara ara içimde bi soguma oluyor. Çünki hem severek evlenmeyip hep herşeyi benim ailemin yapması. Ailesinden çok sogudum içim almıyor. Ve eşimdendd soguyorum. Ve aklıma hep ilk aşkım geliyor nasıl bir sevgiyse hergün aklımda. Önüme bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. Heran önümde.. Lütfen yardım edin çok çaresizim. Buarada 2 yıllık evliyim...

mantık evliliği yapayım güya demiş ve duvara toslamışsınız.. kimse size ev vermek zorunda değil,tamam sözünde durmamak da çok çirkin ama...
hani nikah masasında hastalıkta sağlıkta zenginlikte yoksullukta kocanız olarak kabu ediyor musunuz sorusuna hani evet diye cevap verdiniz ya? hah işte eski sevgiliyi hatırlayacağınıza bence bu anı hatırlayın

Bu mutsuzluk ve huzursuzluk sürdüğü müddetçe unutmaniz çok zor eski sevgilinizi. Bilmiyorum calisiyormusunuz ama kendinizi başka şeylere verin hayata bir yerinden tutunup mutlu olmaya çalışın.

Ya sonradan boyle soguyacaksaniz kendi ailenize de yardim ettirmeyin,kimse evlenmeye karar vermis insanlara ev almak zorunda degil .
Evet belki oglu ,belki etse iyi olur ama yapmak zorunda degil neden anlamak istemiyorsunuz.
Bu sebepten kocadan niye sogudunuz anlamiyorum siz soz verilen evle mi evlendiniz kocanizla mi ?

Madem eşinizi sevmiyordunuz,aklınız başkasındaydı o zaman neden evlendiniz? Bence sorun maddi durumlar falan değil.O kadar çok kadın var ki maddi zorluk yaşasa bile eşlerinden soğumayan,çünkü seviyorlar.Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz.Kayınpederiniz size ev almış olsaydı bile siz soğurdunuz yine.Ayrıca ev almak zorunda da değil,her evlenen ev alamıyor,kirada oturan bir sürü insan var.Herkes soğuyor mu eşinden evi yok diye?

çocuk yokken ayrıl
anne babasının ev almaması yardım etmemesi boşanma sebebi değil ama sizinkin de sevgisizlik var
zorlamayla bir yere kadar ayrıl ve sevebileceğin başka biriyle ol

ailenin zoruyla evlenmiş gibi yazmışsın.
severek evlenmedim,eşimden soğuyorum felan
eşinizin ne suçu var ailesi sözünde durmadıysa
eski aşkını düşünmen ne işe yarıyor?
sadece evliliğini kötüye etkiler dengeyi sağlamalısın.

Hayır tabiki mecbur deyil.. Çok haklısınız evet bunu okuyunca anladım.. Zorunlu deyil tabiki.. Eşimle aslında iyi anlaşıyoruz ama bilmiyorum.. Ara ara pskolojim bozuldu gerçekten.. Çok sevdigim biri vardi aklıma geliyor öyle. Kafamı dagıtmaya çalışıorum hep ama nafile. Kendimi durdurmaya çalışıorum ama gözümde gönlümde kalmış onda...

Yazık eşinize ayrılın
Başkasını düşünürken nasıl birlikte oluyorsunuz
Duygusal aldatma yaşıyorsunuz

Kocam benden sogudu diye konular aciliyor erkekleri dinlesek kimbilir neler cikacak :110:
Pehhhhhh sanki herkesin evi olmak zorunda ,dunyada yiyecek ekmege muhtac insanlar varken boyleleri canimi sikiyor,uyuz oluyorum :KK12:

Evet cok zor sevmeden evlilik yapmak ama artik onune bak kocani sevmeye ugras yoksa hem sen hem o mutsuz olacaksiniz kafandakileri at yoksa hayattan zevk almazsin hep guzel dusun kendi evin var seni seven kocan mutlu olacak seylerle ugras bebilim baska nediyebilirim bilmiyorum bu duyguyu ancak sen bilirsin sevmemek te cok zordur mutlaka suda varki insani yalnışada itebilir nefis sonucta o yuzden allaha sigin dua et hep yuvan icin benimde bir tanidigim boyle ama oda oyle yasamaya alismis ama sevemedi hala o baska sakin yalnis seyler yapma hep dua oku allah yardimcin olsun umarim guzel olur hersey hakkinizda

Hayır tabiki mecbur deyil.. Çok haklısınız evet bunu okuyunca anladım.. Zorunlu deyil tabiki.. Eşimle aslında iyi anlaşıyoruz ama bilmiyorum.. Ara ara pskolojim bozuldu gerçekten.. Çok sevdigim biri vardi aklıma geliyor öyle. Kafamı dagıtmaya çalışıorum hep ama nafile. Kendimi durdurmaya çalışıorum ama gözümde gönlümde kalmış onda...
evlenerek kocana haksızlık etmedin mi peki ? şu an kocanın aklı da senin aileni yetersiz bulup eski sevgilisindeyse ? bi düşün bakayım hoş mu ?

Ne yardımı edelimki canım kim sözünde duruyorki bu devirde eşinin ailesi maddi destekte bulunmuyor diye niye eşinden soğuyorsunki anlamadım yapmıyorlarsa adam kafalarına vurup alacak değilya eğer eşin iyiyse zaten ev sahibide olmuşsun kayın babanlarda yardım etmezse etmesin sen öncekini unutamamışsın eşinden soğumaya sebep arıyorsun bence

Gozunuzu de gonlunuzu de cekin bi zahmet evli barkli adamdan :110:
Gozunuz kalirsa karsi kanepede uzanan zavalli adama bakinda vicadana gelirsiniz belki :KK12:Allah selamet versin

Ya birde cinsel yaşamımız hiç iyi deyil .. Bilmiorum kendimi vermeiyorum. Nasıl anlatılır bilmem :( ... Ayrıldam nasıl olucak... Kadın olarak daha zor dul olucagım ve gelen gideni aratır derler hep.. Korkuyorum dha kötü olur diye...

Eşine acıdım şimdi
bu kadar sevmiyorsan ayrıl hem ailen bosa yorulmasin hem sen üzülme
Ama sevdigin kisi evli o mutlumu bari

Ama onunda mutsuz oldugunu duydum tesafüden geldi önüme... Bir muhabbet esnasında. Eşini hep aldattıgnı duydum. Ama zaten evliyim yapmam ters birşey bitirmeden ama nebilim. Yaşayan bilir gerçekten

Back
X