Evliyim ama Unutamıyorum

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
1 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 2 senelok evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum

Son düzenleme:
6 senelik bir iliskim vardi. Ilk iliskim. Herseyimi onla yasadim. Cok seviyordum. Taaki bana ihanet etti ve ben terkettim. Yıkılmıştım psikolojik destek aldım aylarca. Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . 1.senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi 5 aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum
Ani karar almışsın evlilik için
Bir yıl aslında sevip sevildiğini anlayabilmek için yeterli bir zaman
Bu özlem birden bire mi peyda oldu?

cok guzel harika yine bir yara bandi niyetine kullanılan masum bir insan anlamiyorum sizi madem unutamadin ne diye evlendin yazik degil mi eşine düşün eşin aynisini yapsa eski sevgilisi aklinda olsa isteksiz olsa ne hissedersin madem aşkın bitmedi baska bir insani yara bandi olarak kullanma sonu böyle oluyor malesef

Böyle şeyler yüzünden evlenmekten korkuyorum. Eşim benimleyken başkasını özleyecek inanin eşinize ayıp ediyorsunuz. Aklınıza geldiğinde neden ayrıldığınızi kötü yönlerini hatırlayın. Ve eşinizin iyi yönlerini sevmeye çalışın.

Eşinize üzüldüm.. niye unutmadan birlikte oldunuz ki? Sırf size iyi geliyor diye eşinizi kullanmışsınız resmen. Kendinizi oyalayacak şeyler bulun, bir kere sizi aldatmış ya büyük konuşmayayım ama böyle birine aklımı kirletmeye değmez benim için

Ve hiçbişeyden haberi olmayan bir koca
Aldatmak böyle de oluyor işte. Aklınız başkasında. O adam size ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sizin gönlünüz yok

Yargılamayın beni ne olursunuz . Esimde huzuru buldum çocuklarımın babasi olacak romantik ve sorumluluk sahibubur adam. . Bu eksikligi hep hissettigim icin eski hayatimda hemen evlendimm . Ve pisman degilim. Ama ilk aski ilk heyecani yasadigim kişi yüreğimin bir yerinde sızlatıyor . Eski sevgilimle Evlenemezdim onunla hic bir sekilde. Esjm olmasaydi hayatta kimseyle evlenemezdim.

Pardonda koca kaciyormuydu ne halt etmeye eski sevgiliyi unutmadan biri ile evlendin?
Biraz beklesen zaman geç de unutsan toparlansan ve daha sağlıklı bir karar alsaydın olmazmiydi?
Ne oldu şimdi hem eşin mutsuz hem sen..
Aldatmış üstelik seni eski sevgilin nesini unutamadın onu da merak ettim ya neyse...

Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
Bencede. Iste bu yuzden onceden iliski yasayanlar evlenecegi adamlada iliski yasamaliki hayal kirikligina ugramasin. Ha ilkin esin olur.. kiyaslama yapamazsin zaten

Esim olmasaydi belkide hayatta olmazdim. Cok kotu bir depresyondaydim.ve intihara kdr dusundum. Bilmesine ragmen cok uhrasti esim. Ben ona hic yalan soylemedim.. ve bu kdr emek veren kişi ile evlendim. O hakedihor dedim

Bencede. Iste bu yuzden onceden iliski yasayanlar evlenecegi adamlada iliski yasamaliki hayal kirikligina ugramasin. Ha ilkin esin olur.. kiyaslama yapamazsin zaten
Yasadik. Hic bir sorun yoktu. Sonradan bu durum gelisti bende.

Yargılamayın beni ne olursunuz . Esimde huzuru buldum çocuklarımın babasi olacak romantik ve sorumluluk sahibubur adam. . Bu eksikligi hep hissettigim icin eski hayatimda hemen evlendimm . Ve pisman degilim. Ama ilk aski ilk heyecani yasadigim kişi yüreğimin bir yerinde sızlatıyor . Eski sevgilimle Evlenemezdim onunla hic bir sekilde. Esjm olmasaydi hayatta kimseyle evlenemezdim.
Sizin başka üyeliğiniz var mıydı daha önce de böyle bir konu okumuştum sanki, esinizi sevmiyorsunuz , aklınız başka kişide, niye ayrılmıyorsunuz ki gerçekten soruyorum bunu, bu haktir,ayiptir yani aklınızda baskasındayken niye evlendiniz eşinizle..

Sizi yargılamak tabiki şahsen haddim değil ama yaptığınız şey doğru değil. Kendinizi onun yerine koyun öncelikle. Sizi seviyor değer veriyor herşeyinizle kabul etmiş bence aklınıza düştüğü zamanlarda farklı şeylerle ilgilenin. Olumsuz yönlerini. Eşinizle öncelikle yatak problemini çözmeye çalışın. Üzüldüm sizin için ama en çok eşinize

Nasil
Eğer eşinizle yatak uyumunuz iyi olsaydı özlemeyecektiniz emin olun, o yüzden biraz bu noktaya odaklanın. Eşinizle de arttırabilirsiniz bu uyumu ve isteği, biraz çaba gösterin.
arttirabilirim. Yaa eskisi kdr cekici gelmiyor bana cinsel iliski. Kendime anlam veremiyorum. Nisanli kaldik 1 sene boyle sorunumuz yoktu. Oncesinden biseyler yasamamiza ragmen

Back
X