Evliyim ama Unutamıyorum

Tuzu kuru insanlara bayiliyorum elestirmeyi cok severler :) Acaba hic o boslugu yasamismidirlar ezber sozler ne kolay ahkam kesmek ne kolay.Ayni hisleri hissetmesem bende oyle yaparmiydim acaba?

Arkadasim oncelikle gecmis olsun :) Bu lanet olasi duygu insani icine icine ceken berbat bi duygudur Allah yardimcin olsun.Yasadigin kotu seylerden sonra biri cikar sana isik olur gormedigin ilgiyi sevgiyi gosterir aldatilirsin incinirsin acilarini sarar tamam dersin iste bu adam ve evlenirsin ama zaman gectikce kiyaslamalara baslarsin onla olsaydi boylemi olurdu demeye baslarsin opmesinde dokunmasinda bile onun izlerini ararsin yemek yiyisinde oturusunda kalkisinda uyuyusunda herseyde onu ararsin ama bulamazsin cunku karsindaki o degildir herseyini bildigin alistigin insan degildir bu basta tuhaf gelmeye baslar helede evlendikten sonra sevgiliyken yuzune bakmaya kiyamayan insan tam tersine doner sorunlar yasanmaya baslarsa o isik soner seni karanliga gomer dusunursun dusunursun dipsiz kuyulara cekilirsin o an pismanliklar baslar keskeler baslar suruklenir gidersin...

Yapma! Basindan kurtar kendini bu durumdan elinden ne geliyosa esinle o sicakligi yakalayabilmek icin herseyi yap aksi takdirde hergun yavaas yavas olursun ve inan bana bu hic hos bi duygu degil :)

Bende ayni durumdayim tek fark hala yalnız olmam. Başkalarına sans verdigim oluyor ama hep hayal kırıklığına uğradım ben hep onunla kiyasladim o başkaydı o olsa soyle yapardi vs.
Bende ihanete uğradım ayni konu sahibi gibi uc ay önce dondu barismak istedi kabul etmedim ve bana ihanet ettigi kizla yoluna devam ediyor. Belkide evlenecek onunla.
Peki ben ne olacagim diyorum ömür boyu yalnizmi kalacağım yoksa yaralarimi gercekten saran biri cikacak mi? Ciksa bile hic unuturum onu gibime gelmiyor.
Hani derler ya icimde ukte kaldı diye iste aynen öyle ömrüm boyunca icimde ukte kalacak. Belki mutlu olacağım baska biri ile ama o yarim kalmislik hissi gecmeyecek biliyorum.
Bunu yasamayan bilmez. Evet ihanete uğradım aldatildim ama zerre eksilmiyor ona hislerim ama kabulde edemiyorum artik öyle kötü bir durum. Kimse bu durumda olmayi bilerek isteyerek tercih etmez.
Konu sahibi esinle bir suru ani biriktir gezin tozun yeni yerlere gidin eminim baglanacaksin esine. Kendini üzme kader boyleymis.sende biliyorsun ki o özlediğin adamdan sana fayda yok yikma yuvani 4 elle saril. O pislik nasil kendini dusunuyor bence o diger kadinida sevmiyor ama sen reddetdigin icin onunla devam ediyor kendi zevkini uckurunu düşünüyor. Sen neden güzel yuvani onun icin zora sokuyorsun.
Geciyor insan alisiyor zamanla ama bi ukte kalir onuda umursamamaya çalış.

Son düzenleme:
Dusunmek ayri birsey ozlemek ayri once bunun ayrimini yapin. Bende unutmadim. Cunku bana yasattiklari, yarım kalmışlık hissi ağırdı. Ve hâla surekli karsilasabilecegim biri. Esimde bbiliyor. Ama ozlemek degil. Evliligini etkileyecek, esinden soguyacak kadar ozluyorsan boşan, eşine yazik etme. Bu bence aldatmadir. Ben eşiminin bu hislerle eski sevgilisini dusundugunu bilsem bosanirim

Bu kismi anlamiyorum yani ornek veriyorum misal bircok kisiyle beraber olan bazi erkekler var fakat bazen asik oldugu kizi unutamiyor yani birini sevmeyi asik olmayi unutmak o isle olmuyor galiba cunku ne cok kisiyle olsalar da ki bunlarin icinde bahsettiginiz uyumu yakaladiklari olmustur ama ask acisi ceken cekene..

Aşkın da oldukça kimyasal bi süreç olduğuna inandığım için bu tarz konularda cinsellik çok kurtarıcıdır. Ama burda salt bi cinsellikten bahsetmiyorum, içinde paylaşımın ve duygusallığın da olduğu bi seksten bahsediyorum. Dikkat ederseniz konu sahibinin özledim vurgusunda da hep cinsellik var. Şuanki eşini arzulamıyor, heyecan duymuyor ve vajinal orgazm olamıyorum demiş. Özlediğini bu şekilde farketmiş. Ayrıca ‘unutmak’ nedir ki? Bir insanı unutamamak diye bir şeye inanmıyorum sadece onun bıraktığı hissi unutamamak diye bir şey var. Nice insan unutamadığım dediği insana kavuşsa emin olun aynı hissi alamaz. Çünkü bunun zaman ve yaşla da ilgisi vardır. Bazı yaş dönemlerimizde yaşadıklarımız daha unutulmaz gelir ama aslında tamamen o dönemin getirdiği bir özelliktir.

Bende esinizi sevmediginizi yada aranizda eskisine duydugunuz gibi bir tutku bir çekim olmadigini düşünüyorum.

Civi civiyi Sokuyor. Ama sökebilmesi icin sonradan hayatiniza gelende daha özel seyler bulmaniz lazim.

Sanırım anlik bir hoslantiyla digerinede geri dönemeyecegim diye evlendiniz.

Çözülür mu bilmiyorum cozersiniz insallah .

Ben buna katilmiyorum
KOnu sahibesi kocasini sevmiyor bence, mutlu degil. Mutlu olsaydi eskiye ozlem duymazdi. Insan asik olmadigi birine sehvet duyamaz, konu sahibesi de sevmedigi bir erkegi istemiyor yani.

Konu sahibesi bastan hic evlenmeyecekmis. Sevmedigin biriyle evlilik iskence.

Ahh misscim bence insanın birini unutamaması asla karşıdaki kişiyle alakalı değil, kendisiyle alakalı inan. Fırtınalı gecen ilişkilere hep özlem duyulur kötü de olsa bu böyledir, insan doğası böyle değişiktir. İnan bugün o kişiyle biraraya gelse onunla da mutlu olamaz.

Ya allah aşkına kadın sankı eskı sevgılısıne gıdıp yatıp kalkıcak gıbı yargılamıssınız cogunuz
Adama acımıssınız
Olur duygu calkantıları aklına gelebılır
Napabılırım aklımdan çıkarırım demıs sadece....

Aşkın da oldukça kimyasal bi süreç olduğuna inandığım için bu tarz konularda cinsellik çok kurtarıcıdır. Ama burda salt bi cinsellikten bahsetmiyorum, içinde paylaşımın ve duygusallığın da olduğu bi seksten bahsediyorum. Dikkat ederseniz konu sahibinin özledim vurgusunda da hep cinsellik var. Şuanki eşini arzulamıyor, heyecan duymuyor ve vajinal orgazm olamıyorum demiş. Özlediğini bu şekilde farketmiş. Ayrıca ‘unutmak’ nedir ki? Bir insanı unutamamak diye bir şeye inanmıyorum sadece onun bıraktığı hissi unutamamak diye bir şey var. Nice insan unutamadığım dediği insana kavuşsa emin olun aynı hissi alamaz. Çünkü bunun zaman ve yaşla da ilgisi vardır. Bazı yaş dönemlerimizde yaşadıklarımız daha unutulmaz gelir ama aslında tamamen o dönemin getirdiği bir özelliktir.

Aslinda askin tanimi kisiden kisiye gore degisiyor belki de yasayana gore degisiyordur tanimi herkese gore farkli..
Evet konu sahibinin konusunda gecenlerden dolayi tespitinizde haklisiniz anladim.
Fakat ben farkli dusunuyorum insan unutabilir yeniden sevebilir onsuz da yasayabilir ama bazen de unutmaz unutmak istemez cunku onu hatirlamayi sever..
Ask da sadece genc yasla alakali durum olsaydi bu kadar askla alakali dunyaca unlu sanat eserleri yasini almis insanlar tarafindan yapilir miydi :)

Eşim cikti karsima herseyimi biliyordu beni kendime getirdi 52 kiloya inmistim sıkıntıdan ama eşim le iliskiye baslayinca toparlandim 60 a kadar çıktım . Senemizin bitimine dogru evlendik. Simdi aylik evliyim.ama biseyler ters gidiyor eski sevgilimle yasadigim seyler aklima geliyor özlüyorum. Eski sevgilime gelince de bana dönmedi ihanet ettigi kizla oldu . Taaki sozlendim ben bana oyle aglayarak buyuk pismanliklarla geri dönmeye kalkisti. Ben reddettim tabiiki. O hala o kizla beraber. Dunya iyisi bir kocam var ama yatağına girince isteksiizm. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok özlüyorum

Hayatını mala çevirmek istemiyorsan bi an önce ayağını denk al bence. Bundan sonra eski sevgilin sana sadece pişmanlık getirir başka bişey değil. İnsanız bu hepimizin başına gelebilir kınamıyorum seni ama şu dakikadan sonra sadece eşine yönel eski sevgilini de AKLINDAN GEÇİRMEYİ BİLE KENDİNE YASAKLA
o kadınlardan olamazsın sen değil mi? Kendine yakışır davran. Bu yuvaya düşüncelerinle bile ihanet etme ileride çocuklarını büyüteceksin bu yuvada, yuvanın bereketini huzurunu kaçırma. Sürekli kendine uğraş bul asla boş oturma bişeyler yap eşinle yakınlaş (sadece gece birlikteliği anlamında demiyorum her anlamda samimi sıcak ol birlikte sinemaya gidin yapboz yapın sohbet edin ne bileyim binlerce seçenek var) velhasıl kelam yeni hayatına alışman lazım sadece.

İnan bana böylesi mutlu güzel bi yuvası olan insan asla dönüp arkasına bakmaz. Sende bakma

Back
X