Tuzu kuru insanlara bayiliyorum elestirmeyi cok severler :) Acaba hic o boslugu yasamismidirlar ezber sozler ne kolay ahkam kesmek ne kolay.Ayni hisleri hissetmesem bende oyle yaparmiydim acaba?
Arkadasim oncelikle gecmis olsun :) Bu lanet olasi duygu insani icine icine ceken berbat bi duygudur Allah yardimcin olsun.Yasadigin kotu seylerden sonra biri cikar sana isik olur gormedigin ilgiyi sevgiyi gosterir aldatilirsin incinirsin acilarini sarar tamam dersin iste bu adam ve evlenirsin ama zaman gectikce kiyaslamalara baslarsin onla olsaydi boylemi olurdu demeye baslarsin opmesinde dokunmasinda bile onun izlerini ararsin yemek yiyisinde oturusunda kalkisinda uyuyusunda herseyde onu ararsin ama bulamazsin cunku karsindaki o degildir herseyini bildigin alistigin insan degildir bu basta tuhaf gelmeye baslar helede evlendikten sonra sevgiliyken yuzune bakmaya kiyamayan insan tam tersine doner sorunlar yasanmaya baslarsa o isik soner seni karanliga gomer dusunursun dusunursun dipsiz kuyulara cekilirsin o an pismanliklar baslar keskeler baslar suruklenir gidersin...
Yapma! Basindan kurtar kendini bu durumdan elinden ne geliyosa esinle o sicakligi yakalayabilmek icin herseyi yap aksi takdirde hergun yavaas yavas olursun ve inan bana bu hic hos bi duygu degil :)
Bende ayni durumdayim tek fark hala yalnız olmam. Başkalarına sans verdigim oluyor ama hep hayal kırıklığına uğradım ben hep onunla kiyasladim o başkaydı o olsa soyle yapardi vs.
Bende ihanete uğradım ayni konu sahibi gibi uc ay önce dondu barismak istedi kabul etmedim ve bana ihanet ettigi kizla yoluna devam ediyor. Belkide evlenecek onunla.
Peki ben ne olacagim diyorum ömür boyu yalnizmi kalacağım yoksa yaralarimi gercekten saran biri cikacak mi? Ciksa bile hic unuturum onu gibime gelmiyor.
Hani derler ya icimde ukte kaldı diye iste aynen öyle ömrüm boyunca icimde ukte kalacak. Belki mutlu olacağım baska biri ile ama o yarim kalmislik hissi gecmeyecek biliyorum.
Bunu yasamayan bilmez. Evet ihanete uğradım aldatildim ama zerre eksilmiyor ona hislerim ama kabulde edemiyorum artik öyle kötü bir durum. Kimse bu durumda olmayi bilerek isteyerek tercih etmez.
Konu sahibi esinle bir suru ani biriktir gezin tozun yeni yerlere gidin eminim baglanacaksin esine. Kendini üzme kader boyleymis.sende biliyorsun ki o özlediğin adamdan sana fayda yok yikma yuvani 4 elle saril. O pislik nasil kendini dusunuyor bence o diger kadinida sevmiyor ama sen reddetdigin icin onunla devam ediyor kendi zevkini uckurunu düşünüyor. Sen neden güzel yuvani onun icin zora sokuyorsun.
Geciyor insan alisiyor zamanla ama bi ukte kalir onuda umursamamaya çalış.
Son düzenleme: